Whatsapp

Videoproiectoare

In aceasta categorie, gasesti orice tip de videoproiector, performant si de calitate, de la producatori renumiti cum sunt BenQ, Asus, Casio, NEC si nu numai. Am selectat cele mai performante modele, numai pentru tine, indiferent de tipul de videoproiector de care ai nevoie. 

Alege si tu un videoproiector de la DPAP!

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Videoproiectoarele nu mai sunt doar pentru business sau educatie, devenind din ce in ce mai accesibile. Ideea de Home Cinema s-a raspandit in ultimul timp, asa ca tot mai multe persoane doresc sa aiba parte si acasa de entertainment de cea mai buna calitate.

Fa o alegere informata si cumpara un videoproiector care sa se potriveasca cu nevoile tale

In functie de momentul zilei sau tipul de aplicatie pentru care il folosesti, aceasta categorie are produse dedicate mai multor tipuri de nevoi: modele dedicate mediului business si academic, pentru gaming (jocuri video) sau pentru un sistem home cinema (proiectii de filme). Fiecare dintre cele trei posibilitati inseamnă caracteristici diferite.

Cum alegi un videoproiector?

Cele mai importante criterii de selectie in alegerea unui videoproiector sunt: luminozitatea, indicii vizuali si lampa.

Luminozitatea este un indicator foarte important de performanta, si reprezinta densitatea si intensitatea razei de lumina proiectate. Din punct de vedere tehnic, aceasta masoara cat de puternic se vor vedea culorile si contrastul.

Indicii vizuali sunt o serie de parametri care contribuie la calitatea imaginilor proiectate. In aceasta categorie vom enumera: contrastul, aspect ratio, throw ratio, corectia trapezului, lens shift, rezolutia. Daca vrei sa cumperi un model pentru filme, cel mai important aspect il reprezinta contrastul. Daca acesta va fi folosit la birou sau pentru prezentari de orice fel, este important ca modelul ales de tine sa aiba cati mai multi lumeni – pentru a compensa lumina naturala.

Lampa este partea “consumabila” a unui videoproiector. Astfel, durabilitatea acestui instrument este specificata in numarul de ore care se afla in descrierea produsului.

Cea mai noua functie pentru un videoproiector este posibilitatea de a reda imaginile in 3D, cu urmatoarele doua categorii: proiectoare Full-HD 3D si proiectoare 3D-Ready

Un videoproiector full-HD 3D va reda doua imagini separate in acelasi timp, care prin intermediul ochelarilor 3D genereaza efectul de imagine in spatiu. Ele au o rezoluţie Full-HD (1920×1080 pixeli) şi pot primi semnal 3D direct de la sursa (player Blu-Ray, consola de jocuri, decodor TV 3D) printr-o conexiune cu cablu HDMI 1.4. Proiectoarele 3D-Ready necesita o conexiune cu un PC care poate reda imagini 3D si sunt disponibile pe piata la preturi accesibile.

Aici gasesti o gama foarte variata de videoproiectoare

Descopera acum intreaga gama DPAP si alege un videoproiector potrivit pentru compania ta, pentru acasa sau la scoala.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Citeste articolul despre Hartie igienica pe blogul DPAP - 9 to 6:

https://www.dpap.ro/blog/cum-sa-alegi-cel-mai-bun-videoproiector-pentru-tine/

videoproiector