Whatsapp

Plicuri C5 (162 x 229mm)

                             In categoria plic C5 gasesti plicurile destinate expedierii documentelor si informatiilor in format A5 sau A4 indoit pe jumatate.

                     Descopera mai jos oferta variata de plic C5 disponibila la DPAP

Plicul reprezinta inca de acum 300 de ani, unul dintre cele mai populare tipuri de ambalaj. In ziua de astazi, in ciuda erei digitale, exista in continuare un numar foarte mare de documente care necesita disponibilitatea lor intr-un format fizic. Fie ca este vorba de contracte semnate sau facturi, expedierea de plicuri este una din cele mai vechi forme de comunicare intre oameni si companii.

In prezent, exista o gama variata de modele si dimensiuni de plicuri, adaptate fiecarei tip de utilizare. Indiferent ca ai nevoie sa trimiti o scrisoare sau doresti sa inmanezi o invitatie sau un document confidential, plicul este unul dintre cele mai utilizate categorii de produse in cadrul unei companii.

Aici sunt disponibile cu 3 variante de sigilare:

● siliconice, cu banda care se dezlipeste de pe latura cu adeziv

● autoadezive, cu doua laturi adezive care se suprapun pentru sigilare

● gumate, care necesita umezirea pentru a putea fi sigilate.

Daca esti in cautarea unui plic C5 la pret economic, recomandam varianta gumata, in timp ce pentru o experienta mai placuta si convenabila, alege varianta siliconica.

Uneori poate fi dificil sa recunosti tipul de plic potrivit din multitudinea de dimensiuni disponibile. Asigura-te ca documentul, felicitarea sau cartea de vizita pe care vrei sa o introduci in plic este mai mica cu 3 mm decat dimensiunea plicului.

In prezent, copiatoarele si imprimantele sunt dotate cu setari speciale pentru imprimarea plicurilor. Astfel, vei putea eficientiza munca si tipari adresele sau orice alt tip de mesaj direct pe plicuri. Totusi, iti recomandam sa tiparesti intotdeauna un plic de proba inainte de a le printa pe toate, pentru a te asigura ca rezultatul este cel dorit.

La DPAP gasesti plic C5 si alte tipuri de plic, intr-o gama variata si preturi accesibile.

Alege un tip de plic C5 autoadeziv, gumat sau siliconis, de culoare alba sau kraft. Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Modalitati de sigilare plic C5: 

● Siliconice (cu banda siliconica)

● Autoadezive (cu doua parti adezive care se suprapun)

● Gumate (necesita umezire)

Culori: alb si kraft

plic c5