Whatsapp

Dosare din carton Simplu

In aceasta categorie gasesti toate tipurile de dosare din carton, ideale pentru prezentarea sau transportul documentelor.

Descopera mai jos dosare din carton intr-o gama variata, de cea mai buna calitate si la preturi accesibile

 

 • Dosar din carton, simplu, 230 g/mp, alb, PLUSS

  0.69 lei cu TVA
  0.58 lei fara TVA
  In stoc: 2378
          
  CANTITATE DISCOUNT AUTOMAT
  1003%
  3005%
  5007%

Dosarele din carton sunt produse de baza pentru arhivarea documentelor in orice birou modern si se folosesc pe scara larga pentru pastrarea documentelor in cele mai bune conditii perioade lungi de timp. Acestea pot fi realizae din diverse materiale, cele mai des folosite sunt cele de aici sau cele din plastic, cele mai folosite si uzuale dosare.

Un dosar carton este cel mai folosit tip, realizat dintr-un material calitativ (material din hartie groasa si cu rigiditate mai mare), de obice pot fi duplex, in format 1/1 sau format ½, albe sau colorate. In functie de modul de prindere, poti intalni modelul simplu, cu sina, plic, dosar , cu capse aplicate dar si suspendabil sau suspendat.

Iti oferim solutia completa pentru documentele care urmeaza sa fie arhivate sau documentele in tranzit. In functie de tipul informatiei si de destinatia acestui document, acestea sunt impartite in diverse modele cu functii diferite: cu gauri, cu sina, plic, incopciate sau simple. Toate in format A4 pentru a pastra standardul print-urilor, disponibile in 9 culori.

Un dosar carton este indispensabil in orice birou

Acesta va iesi in evidenta datorita culorilor intense, completate de calitatea de top. Munca nu a fost atat de usoara si de colorata de mult timp. Toate modelele au o capacitate mare de stoccare si rezista uzurii timpului, dar aduc si o pata de culoare in birou.

Indosariaza, arhiveaza sau expediaza documentele tale cu ajutorul acestor produse!

Iti punem la dispozitie dosare din carton de la producatori precum Esselte, Leitz sau Pluss, cu gauri, cu sina, incopciate, simple, cu burduf sau plic. Alege acum din gama noastra modelul potrivit pentru depozitarea si transportul documentelor tale si vei beneficia de un produse de o calitate foarte buna!

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

 

dosare