TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Pagina
  1. 1
  2. 2

Pagina
  1. 1
  2. 2

Benzile adezive pentru ambalare sunt extrem de rezistente si lipesc suprafete avand temperaturi ridicate cat si suprafete cu temperaturi scazute. Sunt fabricate din folie BOPP, nivel de zgomot redus, se poate rupe cu mana (nu mai este nevoie de cutter sau foarfeca) si se poate scrie pe suprafata acesteia. Dispenserele pentru banda adeziva usureaza aplicarea acesteia, fiind practice in cazul unui volum ridicat de ambalari. Benzile adezive se pot folosi impreuna cu dispenserul special si sunt recomandate pentru intarirea ambalarilor (paletilor, tuburilor din plastic si metal, etc.) Dimensiuni: 48mm x 50m | 48mm x 66 m | 50 mm x 66m | 50mm x 200m | 150mm x 66m Culoare: alb, maro, transparent Adeziv: acrilic, hot melt, cauciuc natural (solvent)