Whatsapp

Banda adeziva pentru ambalare

In aceasta categorie gasesti o gama larga de banda adeziva si scotch pentru ambalarea si sigilarea materialelor tale, disponibile in culori si dimensiuni variate. Acestea se utilizeaza cel mai frecvent pentru sigilarea si etansarea containerelor si a cutiilor, si sunt recomandate atat pentru uz casnic, manual, cat si comercial.

Alege banda adeziva si scotch de aici si prinde cele mai bune preturi

Banda adeziva pentru ambalare este extrem de rezistenta si lipeste atat suprafete cu temperaturi ridicate, cat si suprafete cu temperaturi scazute. Este fabricata din folie BOPP, are un nivel de zgomot redus, se poate rupe cu mana (nu mai este nevoie de cutter sau foarfeca) si se poate scrie pe suprafata sa. Dispenserele pentru aceasta usureaza aplicarea acesteia, fiind practice in cazul unui volum ridicat de ambalari.

Caracteristica cea mai importanta pe care o are banda adeziva pentru ambalare sta in puterea sa adeziva. Aceasta poate contine adeziv acrilic, pe baza de solvent sau chiar cauciuc sintetic. Cele mai des intalnite culori sunt maro, alb sau transparent.

Aici gasesti intotdeauna produse de cea mai buna calitate, pentru o ambalare in deplina siguranta

Orice tip de colet care necesita a fi ambalat si transportat are nevoie de materiale rezistente pentru ambalare. Banda adeziva pentru ambalare de inalta calitate confera o lipire rapida si curata, fiind ideala pentru cartoane si alte materiale.

Aceasta se poate folosi impreuna cu dispenserul special si este recomandata pentru intarirea ambalarilor (paletilor, tuburilor din plastic si metal, etc.). Indiferent ca este folosita pentru cutii de carton usoare sau masive, transporturi scurte sau lungi, aceasta permite securizarea oricarui tip ce colet si transport.

Banda adeziva pentru ambalare de la DPAP. Alege calitatea!

Alege acum din gama de banda adeziva pentru ambalare puse la dispozitie pe platforma DPAP, ideale pentru orice tip de materiale suport precum carton, hartie, lemn, plastic, si nu numai. Vezi intreaga gama de produse pe care o punem la dispozitie pentru nevoile tale.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

Dimensiuni banda adeziva pentru ambalare:

● 48mm x 50m

● 48mm x 66m

● 50 mm x 66m

● 50mm x 200m

● 150mm x 66m

Culoare: alb, maro, transparent
Adeziv: acrilic, hot melt, cauciuc natural (solvent)

Citeste articolul despre Scotch pe blogul DPAP - 9 to 6: 

https://www.dpap.ro/blog/banda-adeziva-un-ghid-complet/

scotch