Whatsapp

Hartie igienica

De ce sa alegi hartie igienica de la DPAP pentru compania ta sau pentru acasa?

Desi pare a fi un produs banal, nu poate lipsi din lista de cumparaturi. Rola de hartie igienica este un produs necesar, foarte important atunci cand lipseste. Aceasta este un produs realizat din hartie folosit pentru a mentine igiena personala.

Putem regasi produse in diverse culori, parfumata sau neparfumata, cu unul sau mai multe straturi si de lungimi diferite. Aceasta este prezentata in diferite forme, in functie de necesitati: mini, maxi, pliata sau normala, fabricata din celuloza pura sau hartie reciclata.

Cum a aparut hartia igienica?

Pana la aparitia acestui produs, oamenii foloseau cele mai surprinzatoare obiecte pentru igiena corporala – frunze, pietre, bureti de mare, muschi de copac si multe altele. Apoi, dupa aparitia tiparului, oamenii au inceput sa foloseasca ziarele vechi si cartile la toaleta. Ideea le-a venit pentru prima data chinezilor, in secolul al VI-lea.

Adevarata hartie igienica pe care o stim si astazi a fost inventata de americani in 1890. Nimeni nu voia sa pronunte denumirea sa sau sa discute despre igiena intima.

Acceptarea notiunii de hartie igienica a venit abia la sfarsitul secolului al XIX-lea. Odată cu construirea in masa a caselor cu toaleta in interior si dezvoltarea sistemelor de canalizare centrala, materialele folosite pana atunci au devenit imposibil de folosit fara a bloca tevile.

Hartia igienica ramane unul din cele mai vandute produse de pe piata produselor de igiena, menaj si curatenie.

Profita de cea mai buna oferta doar aici

Alege acum role si baxuri de hartie igienica de la DPAP. In plus, la noi gasesti de asemenea si dispensere pentru hartie igienica, servetele sau prosoape de hartie – totul dintr-un singur loc!
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

Citeste articolul despre Hartie igienica pe blogul DPAP - 9 to 6:

https://www.dpap.ro/blog/hartia-igienica-obiect-de-baza-subiect-tabu/  

 hartie igienica