TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

"O imagine face cat o mie de cuvinte" suna o veche zicala a profesionistilor din comunicare. Suntem toti fiinte vizuale cand vine vorba de o mai buna intelegere a problemelor complexe sau explicarea lor unei audiente. Iti sustinem obiectivele de comunicare oferindu-ti toate instrumentele de comunicare vizuala necesare: table magnetice, flipchart-uripanouri de pluta, videoproiectoare si ecrane de proiectie.

Pana la urma, mesajele clare sunt cheia succesului.

Echipamentul adecvat determina succesul orelor de training, de clasa, de coaching si chiar conferinte. Fiecare situatie si fiecare grup are nevoie de setul ideal de metode si instrumente.
Descopera noile Flipchart-uri de la Franken!

Din categoria dedicata Flipchart-urilor iti poti alege orice model de Flipchart doresti: Mobil, Fix, Magnetic, Nemagnetic si cu brate laterale sau fara. Satisfacem toate nevoile tale de comunicare cu oferta noastra.

Dimensiuni pentru Flipchart-uri: 67 x 95 cm, 68 x 105 cm, 70 x 100 cm
Rezerve de hartie pentru Flipchart: velina sau carioata, 68 x 99 cm, 68 x 98 cm, perfecte pentru flipcharturile 70 x 100 cm