TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

GARANTAT
CEL MAI BUN PRET
TOTUL
DINTR-UN SINGUR LOC
DESPRE NOI
POVESTEA DPAP
GARANTAT!
CEL MAI BUN PRET.
Monitorizam constat preturile. Ca tu sa iti poti cumpara totul dintr-un singur loc, la cel mai bun pret. Nu iti oferim de doua ori diferenta printr-un proces greoi, iti oferim instant cel mai bun pret.
Ai gasit un pret mai bun? Solicita cotatie instant.
SOLICITA COTATIE
INCEPI CUMPARATURILE
Despre noi
Despre noi
ECHIPA DE ANALIZA
Echipa noastra monitorizeaza zilnic mii de produse astfel incat clientii DPAP sa beneficieze intodeauna de cel mai bun pret. Echipa analizeaza sute de site-uri din Romania pentru produsele similiare.

Daca totusi ai gasit un pret mai bun, solicita cotatia instant.
FORMULAR ONLINE INSTANT
Stim ca pretul este important. Asa ca, daca ai deja un pret mai bun de la un furnizor actual pentru unul din produsele regasite pe site, am simplificat la maxim procesul de comparatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe "Echivalam orice pret", buton pe care il gasesti in pagina oricarui produs si sa completezi cu datele tale si pretul dorit.
Despre noi
Despre noi
ACORDAREA CELUI MAI BUN PRET
Analistii DPAP primesc formularul, isi aplica formula de analiza si in aceeasi zi beneficiezi garantat de cel mai bun pret.

Putem oferi cel mai bun pret din piata datorita multitudinii de produse pe care le furnizam catre clienti.

Legand toate achizitiile intr-o singura livrare si intr-o singura factura operate de un singur consultant de vanzari, costurile noastre de operare scad.

Astfel clientul DPAP beneficiaza de cel mai bun pret.
SOLICITA COTATIE
INCEPI CUMPARATURILE
TOTUL
DINTR-UN SINGUR LOC
Platforma Online DPAP a fost construita pentru companii, pentru a usura procesul de achizitie a companiilor. Inglobeaza toate produsele si serviciile de care o companie poate avea nevoie. Astfel, o companie poate avea o singura comanda si o singura factura pe produse si servicii pe care in mod normal ar fi gestionate de 3-5 furnizori. Toate, cu garantia celui mai bun pret.
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
Despre noi
Despre noi
DE CE SA CUMPERI TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC?
Pentru ca este mai usor. Pentru ca ai o singura persoana dedicata companiei tale care iti va oferi intodeauna cea mai buna solutie cost-beneficiu. Pentru ca vei avea nevoie de o singura comanda si ti se va elibera o singura factura. Pentru ca ai 100% control financiar al achizitiilor. Pentru ca in loc sa va ocupati de negocieri si cautarea celei mai bune solutii, aceasta se va oferi cu garantia celui mai bun pret.
FARA AGENTI DE VANZARI. DOAR SPECIALISTI.
Pentru a oferi cea mai frumoasa experienta de achizitie, DPAP pregateste specialisti. Niciodata nu va veni un agent de vanzari care vrea doar sa-si faca targetul de vanzari. Consultantii DPAP sunt pregatiti sa ofere cele mai bune si optime solutii pentru nevoiile individuale ale clientilor. Un consultant DPAP va fi alocat companiei din momentul primei achizitii sau la crearea contului. Acesta va fi singura persoana cu care va fi nevoie sa tineti legatura pentru toate achizitiile companiei.
Despre noi
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
DESPRE NOI
POVESTEA DPAP
Scopul DPAP este de a oferi solutii complete companiilor din Romania (si din U.E.). Noi intelegem foarte bine nevoia firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate. Dorim sa schimbam procesele de alegere, schimbare sau negociere cu furnizorii de servicii si produse ale companiilor cu o singura optiune. DPAP este singurul integrator de solutii complete pentru birou!
Despre noi
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
BRANDUL DPAP
Despre noi
Este construit cu grija si multa atentie. Am integrat obiectivele DPAP cu valorile dupa care ne-am ghidat de-a lungul anilor si sunt patru piloni de actiune pe care ne bazam:

1. Sa imbunatatim procesul de achizitie al companiilor din Romania prin intermediul platformei corporate, prin disciplina pe care am impus-o in aproare 20 de ani de experienta.

2. Sa integram (ca furnizor) toate solutiile si produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale game de nevoi, prin consecventa brandului DPAP.

3. Sa devenim partenerul Concierge al companiile din Romania, avand mereu la indemna solutia optima pentru nevoile clientilor nostri, prin dorinta noastra de inovatie.

4. Sa crestem alaturi de angajatii nostri, printr-un proces reciproc de responsabilitatea asumata, care se traduce in cifra noastra de afaceri.
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT