TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Despre DPAP

Imbunatatim experienta pe care o persoana o are la locul de munca.

Scopul DPAP este de a oferi solutii complete companiilor din Romania (si din U.E.). Noi intelegem foarte bine nevoia firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate. Dorim sa schimbam procesele de alegere, schimbare sau negociere cu furnizorii de servicii si produse ale companiilor cu o singura optiune. DPAP este singurul integrator de solutii complete pentru birou!
Brandul DPAP este construit cu grija si multa atentie. Am integrat obiectivele DPAP cu valorile dupa care ne-am ghidat de-a lungul anilor si sunt patru piloni de actiune pe care ne bazam:
 • Sa imbunatatim procesul de achizitie al companiilor din Romania prin intermediul platformei corporate, prin disciplina pe care am impus-o in aproare 20 de ani de experienta.
 • Sa integram (ca furnizor) toate solutiile si produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale game de nevoi, prin consecventa brandului DPAP.
 • Sa devenim partenerul Concierge al companiile din Romania, avand mereu la indemna solutia optima pentru nevoile clientilor nostri, prin dorinta noastra de inovatie.
 • Sa crestem alaturi de angajatii nostri, printr-un proces reciproc de responsabilitatea asumata, care se traduce in cifra noastra de afaceri.

Promisiunile noastre

DPAP se angajeaza sa respecte urmatoarele promisiuni de business:
 1. Sa imbunatatim procesul de achizitie al companiilor din Romania prin intermediul platformei corporate, prin disciplina pe care am impus-o in aproare 20 de ani de experienta.
 2. Sa integram (ca furnizor) toate solutiile si produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale game de nevoi, prin consecventa brandului DPAP.
 3. Sa devenim partenerul Concierge al companiile din Romania, avand mereu la indemna solutia optima pentru nevoile clientilor nostri, prin dorinta noastra de inovatie.
 4. Sa crestem alaturi de angajatii nostri, printr-un proces reciproc de responsabilitatea asumata, care se traduce in cifra noastra de afaceri.
Ele sunt pentru noi o mantra si fac parte din cultura organizationala a companiei, deoarece DPAP este singura companie din Romania care ofera solutii integrate! Noi intelegem mai bine ca oricine nevoile clientilor nostri. Astfel, preintampinam nevoile acestora cu solutii optime, personalizate si functionale, mereu pe masura asteptarilor.

Produse si Servicii

Ceea ce pentru unele companii obținerea celui mai bun deal (din punct de vedere financiar) poate parea cea mai economica varianta, de cele mai multe ori are mai multe costusi ascunse (timp, personal, eficienta, resurse). Noi plecam de la conceptul de eficienta in propriul domeniu de activitate al companiei.

DPAP are un portofoliu care contine peste 20.000 de de produse si o capacitate de a livra 500 de comenzi pe zi!

La noi vei gasi: produse de birotica si papetarie, produse de IT&C si consumabile, rechizite scolare, produse administrative si protocol, mobilier, produse Horeca.

Serviciile noastre includ:
 1. Tiparire si realizare de produse personalizate
 2. Creatie si mentenanta web
 3. Dezvoltare de software si aplicatii
 4. Intretinere aparatura IT&C
 5. Curatenie
 6. Preluare si gestionarea reciclabilelor
Pentru a optimiza relatia dintre noi si clientii nostri am creat o echipa de consultanta in materie de vanzari ale celor 20.000 de produse si servicii. Fiecare dintre angajatii nostri are o experienta de minimum 5 ani in cadrul DPAP.
Compania a luat fiinta in 1998 ca o afacere de familie, cu capital 100% românesc si pana de curand purta numele Depozitul de Papetarie.

La început, am avut ca domeniu de activitate importul de produse de birotica si papetarie. Datorita selectionarii atente a marcilor de produse comercializate, am devenit rapid una dintre cele mai importante companii românești
Oferim produse de calitate superioara catre 500 de magazine, librarii ai firme specializate in produse de birotica si papetarie. Suntem singurul importator de produse premium si solutii noi menite sa imbunatatească experienata de la birou.
Lansam primul magazin din Romania creat special pentru companii, cu peste 2.000 de produse disponibile. Obiectivul principal al platformei online este sa aduca mai aproape de comapnii solutiile potrivite pentru domeniul fiecareia de activitate.
3.000 de companii se bucura de serviciile noastre. Magazinul online ofera livrare a doua zi in toata tara pentru produsele comandate. Intelegem ca nu toate companiile sunt la fel, astfel ca focusul nostru ajunge sa fie personalizarea produselor si a serviciilor oferite.
Lansam un nou site, pentru a pune la dispozitia clientilor o platforma de ultima generatie. Clientii nostri dispun de un consultant expert in solutii pentru birou, ales pentru a se potrivi cu nevoile si personalitatea fiecaruia.
20.000 de clienti ne recomanda la nivel national. Lansam categorii noi de produse: IT&C, Solutii de IT&Software, Cartuse si Tonere, Produse de Curatenie, Produse de Protocol, Servicii de Personalizari si Servcii de Catering.
Devenim integrator de solutii complete pentru companii. Depasim 30.000 de clienti multumiti de solutiile oferite. Suntem constienti ca am crescut foarte mult.
Depozitul de Papetarie devine DPAP (Department of Procurement and Aquisitions Platform). Luam aceasta hotarare deoarece afacerea de familie fondata in 1998 a evoluat. Acest business este o parte importanta din viata noastra. Crestem alaturi de clientii nostri si ne dezvoltam continuu pentru a le satisface toate cerintele.

Social Media

Echipa DPAP

Georgiana Dobrescu
Georgiana Dobrescu
Sales Specialist
Georgiana Barauta
Georgiana Barauta
Sales Specialist
Adina Stoian
Adina Stoian
Sales Specialist
Mihaela Stancu
Mihaela Stancu
Sales Specialist – Senior Level
Dorin Dumitrescu
Dorin Dumitrescu
Sales Specialist – Senior Level
Oana Neacsu
Oana Neacsu
Front Desk & Showroom Sales Specialist
Marius Iordache
Marius Iordache
Custom Imprint Specialist
Nicolae Bordeianu
Nicolae Bordeianu
Key Account Manager / Packing Specialist
Dragos Stoica
Dragos Stoica
Key Account Manager
Bogdan Ghita
Bogdan Ghita
Sales Specialist - Senior Level & Team Leader
Daniela Ene
Daniela Ene
Sales Specialist - Senior Level & Team Leader
Mihaela Mindroc
Mihaela Mindroc
Purchase Manager & RMI
Mirela Anghel
Mirela Anghel
Sales Specialist - Senior Level (Wholesaling Channel) & Purchase Assistant
Adrian Samoila
Adrian Samoila
Content Manager
Andreea Dogaru
Andreea Dogaru
Social Media Expert
Marius Dragne
Marius Dragne
Web Developer
Adrian Popa
Adrian Popa
Development & Marketing Manager
Angelo-Dan Popa
Angelo-Dan Popa
General Manager