Whatsapp

CREDITARE
FLEXIBILA CU DPAP
GARANTAT
CEL MAI BUN PRET
TOTUL
DINTR-UN SINGUR LOC
DESPRE NOI
POVESTEA DPAP
DE CE DPAP?
CIFRELE NOASTRE
DPAP
CORPORATE
DE CE DPAP?
Cifrele noastre, cu si pentru partenerii nostrii
20

de ani de cand livram produse
si servicii catre companiile din
Romania
42K

de clienti au folosit platforma
noastra pentru a face achizitiile
necesare companiei
1.2K

de livrari efectuate in fiecare
luna catre clientii platformei
noastre de achizitii online
26K

produse disponibile pe platforma,
dintre care peste 60% cu livrare
direct din stoc
82K

vizitatori lunari ai platformei
online, fie ca achizitioneaza produse
fie ca doar cauta solutii
41M

EURO in produse vandute
catre companiile din
Romania
PARTENERII DPAP
Companii care au ales sa lucreze cu noi
CREDITARE!
Creditare flexibila in functie de necesitatea companiei tale.
SOLICITA CREDITARE
INCEPI CUMPARATURILE
Despre noi
PROGRAMELE DE CREDITARE
Creditarea este asigurata direct de DPAP, astfel nu se va percepe niciun comision sau cost extra. Creditarea va fi aprobata in termen de 3 zile lucratoare in functie de bonitatea companiei solicitante pentru oricare din programele de Creditare DPAP.
  • 7 zile - pentru cumpărături ce depășesc 500 lei / lună
  • 14 zile - pentru cumpărături ce depășesc 1.000 lei / lună
  • 21 zile - pentru cumpărături ce depășesc 1.500 lei / lună
  • 30 zile - pentru cumpărături ce depășesc 2.000 lei / lună
  • 45 zile - pentru cumpărături ce depășesc 3.000 lei / lună
  • 60 zile - pentru cumpărături ce depășesc 5.000 lei / lună
  • 90 zile - pentru cumpărături ce depășesc 10.000 lei / lună
SOLICITA CREDITARE
INCEPI CUMPARATURILE
GARANTAT!
CEL MAI BUN PRET.
Monitorizam constat preturile. Ca tu sa iti poti cumpara totul dintr-un singur loc, la cel mai bun pret. Nu iti oferim de doua ori diferenta printr-un proces greoi, iti oferim instant cel mai bun pret.
Ai gasit un pret mai bun? Solicita cotatie instant.
SOLICITA COTATIE
INCEPI CUMPARATURILE
Despre noi
Despre noi
ECHIPA DE ANALIZA
Echipa noastra monitorizeaza zilnic mii de produse astfel incat clientii DPAP sa beneficieze intodeauna de cel mai bun pret. Echipa analizeaza sute de site-uri din Romania pentru produsele similiare.

Daca totusi ai gasit un pret mai bun, solicita cotatia instant.
FORMULAR ONLINE INSTANT
Stim ca pretul este important. Asa ca, daca ai deja un pret mai bun de la un furnizor actual pentru unul din produsele regasite pe site, am simplificat la maxim procesul de comparatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe "Echivalam orice pret", buton pe care il gasesti in pagina oricarui produs si sa completezi cu datele tale si pretul dorit.
Despre noi
Despre noi
ACORDAREA CELUI MAI BUN PRET
Analistii DPAP primesc formularul, isi aplica formula de analiza si in aceeasi zi beneficiezi garantat de cel mai bun pret.

Putem oferi cel mai bun pret din piata datorita multitudinii de produse pe care le furnizam catre clienti.

Legand toate achizitiile intr-o singura livrare si intr-o singura factura operate de un singur consultant de vanzari, costurile noastre de operare scad.

Astfel clientul DPAP beneficiaza de cel mai bun pret.
SOLICITA COTATIE
INCEPI CUMPARATURILE
DISCOUNT! AUTOMAT.
IN FUNCTIE DE CAT ALEGI SA CUMPERI
Nu mai este nevoie sa negociezi. Nu mai este nevoie sa pierzi timp pentru a obtine pretul potrivit pentru tine. Nu mai este nevoie sa verifici preturile altor magazine/furnizori.

Pe DPAP.ro preturile sunt transparente si se aplica automat discount-ul pentru cantitatea dorita.
Despre noi
TOTUL
DINTR-UN SINGUR LOC
Platforma Online DPAP a fost construita pentru companii, pentru a usura procesul de achizitie a companiilor. Inglobeaza toate produsele si serviciile de care o companie poate avea nevoie. Astfel, o companie poate avea o singura comanda si o singura factura pe produse si servicii pe care in mod normal ar fi gestionate de 3-5 furnizori. Toate, cu garantia celui mai bun pret.
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
Despre noi
Despre noi
DE CE SA CUMPERI TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC?
Pentru ca este mai usor. Pentru ca ai o singura persoana dedicata companiei tale care iti va oferi intodeauna cea mai buna solutie cost-beneficiu. Pentru ca vei avea nevoie de o singura comanda si ti se va elibera o singura factura. Pentru ca ai 100% control financiar al achizitiilor. Pentru ca in loc sa va ocupati de negocieri si cautarea celei mai bune solutii, aceasta se va oferi cu garantia celui mai bun pret.
FARA AGENTI DE VANZARI. DOAR SPECIALISTI.
Pentru a oferi cea mai frumoasa experienta de achizitie, DPAP pregateste specialisti. Niciodata nu va veni un agent de vanzari care vrea doar sa-si faca targetul de vanzari. Consultantii DPAP sunt pregatiti sa ofere cele mai bune si optime solutii pentru nevoiile individuale ale clientilor. Un consultant DPAP va fi alocat companiei din momentul primei achizitii sau la crearea contului. Acesta va fi singura persoana cu care va fi nevoie sa tineti legatura pentru toate achizitiile companiei.
Despre noi
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
CORPORATE!
PLATFORMA DPAP CORPORATE
Contul Corporate are posibilitatea sa creeze noi subconturi, sa stabilieasca nivelul de acces si bugetul permis pentru fiecare subcont in parte. Contul corporate va primi notificari pentru comenzile date din cadrul companiei, impreuna cu posibilitatea de a aproba sau a anula comenzile subconturilor din cadrul companiei.
VREAU CONT CORPORATE
INCEPI CUMPARATURILE
Despre noi
Despre noi
BUGETE
Platforma Corporate permite companiilor sa isi seteze bugete zilnice, lunare sau anuale cat si pe zi, pe luna sau pe an. Astfel, companiile au posibilitatea sa tina sub control bugetul total, indiferent de numarul de departamente, angajati sau locatii. Bugetele sunt personalizabile pentru fiecare Subcont Corporate si personalizabil din punct de vedere a functionalitatii. Unui subcont ii poate fi blocata posibilitatea de a mai comanda, daca a atins limita setata de Contul Corporate. De asemenea, poate primi o notificare ca a depasit bugetul, urmand ca comanda sa fie aprobata sau anulata. Acest lucru nu limiteaza reprezentantii sa faca achiztii neprevazute pentru produse cu necesitatea punctuala.
SUBCONTURI CORPORATE NELIMITATE
Platforma corporate permite un numar nelimitat de conturi pentru o singura companie. Contul Corporate poate crea subconturi pentru toti angajatii companiei, sau poate crea subconturi doar pentru cate un responsabil sau manager din fiecare departament sau locatie a companiei. La randul lor, responsabilii sau managerii cu conturi subcreate au posibilitaea sa creeze subcont-uri corporate. Platforma permite un numar nelimitat de nivele intre management, departamente, locatii si angajati. Contul Corporate devine extrem de personalizabil in functie de structura organizationala a fiecarei companii.
Despre noi
Despre noi
MANAGEMENT DE NOTIFICARI SI E-MAIL
Managementul de notificari permite Contului Corporate sa fie la curent cu toate achizitiile efectuate de subconturile companiei. Pe langa bugetele pe care le poate seta la fiecare subcont in parte, Contul Corporate are posibilitatea de a stabili daca achiztiile facute de subconturi necesita aprobare sau nu. Managementul de e-mail permite includerea automata in cc. sau bcc. la nivel de subcont tuturor persoanelor care pot beneficia direct informatiile din comenzile efectuate de companie.
VREAU CONT CORPORATE
INCEPI CUMPARATURILE
DESPRE NOI
POVESTEA DPAP
Scopul DPAP este de a oferi solutii complete companiilor din Romania (si din U.E.). Noi intelegem foarte bine nevoia firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate. Dorim sa schimbam procesele de alegere, schimbare sau negociere cu furnizorii de servicii si produse ale companiilor cu o singura optiune. DPAP este singurul integrator de solutii complete pentru birou!
Despre noi
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT
BRANDUL DPAP
Despre noi
Este construit cu grija si multa atentie. Am integrat obiectivele DPAP cu valorile dupa care ne-am ghidat de-a lungul anilor si sunt patru piloni de actiune pe care ne bazam:

1. Sa imbunatatim procesul de achizitie al companiilor din Romania prin intermediul platformei corporate, prin disciplina pe care am impus-o in aproare 20 de ani de experienta.

2. Sa integram (ca furnizor) toate solutiile si produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale game de nevoi, prin consecventa brandului DPAP.

3. Sa devenim partenerul Concierge al companiile din Romania, avand mereu la indemna solutia optima pentru nevoile clientilor nostri, prin dorinta noastra de inovatie.

4. Sa crestem alaturi de angajatii nostri, printr-un proces reciproc de responsabilitatea asumata, care se traduce in cifra noastra de afaceri.
VREAU INTALNIRE
VREAU CONT