DPAP.ro presents you

Fonduri Europene & Consultanta Achizitie

DPAP a devenit de la inceputul acordarii Fondurilor Europene si pana in prezent un integrator de solutii complete pentru toate organizatiile care acceseaza fonduri. Pregatim impreuna cu tine o solutie personalizata pentru tot ce inseamna achizitii in planul proiectului.

 

3.1

Consultanta complet gratuita

Punem la dispozitie consultanta gratuita clientilor in stabilirea si repartizarea bugetului dintr-un proiect bazat pe Fonduri Europene. DPAP, ca integrator complet de solutii pentru companii si ONG-uri, reprezinta cel mai eficient si rapid punct de plecare al investitiilor cand vine vorba de un plan de fonduri europene.

 

1.1

Implicare si solutii complete

Punerea pe picioare a unui proiect necesita implicare 100% pentru implementare. In ideea eficientizarii si economisirii timpului, noi ne ocupam de oferirea unei solutii complete. Ce oferim? Consultanta full-service. Ce inseamna asta? Inseamna nu doar un om, ci o intreaga echipa.

 

 

1.2

Flexibilitate si oferte personalizate

Obtinem pentru companiile care au in derulare un proiect pe baza de fonduri europene o oferta personalizata atat din punct de vedere al produselor si serviciilor, cat si din punct de vedere al flexibilitatii creditarii si modalitatii de plata.

 

 

1.5

Experienta in achizitii

Experienta acumulata de-a lungul timpului cu ONG-urile si companiile care au obtinut fonduri europene ne ajuta sa maximiziam valoarea produselor si serviciilor oferite. Un departament intreg iti va prelua grija achizitiilor pentru ca tu sa te poti ocupa in totalitate de implementarea proiectului.

 

 

 

Contacteaza un expert in Fonduri Europene de la DPAP si vei primi in cel mai scurt timp o solutie integrata.

Nume (*)

Telefon(*)

Email (*)

Mesaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De ce este atat de importanta stiinta gratitudinii in orice companie

O companie in care nu exista o cultura a recunostintei, care sa porneasca din structurile inalte ale organizatiei, are angajati mai putini fericiti si productivi, probleme cu retentia de talent, o rata mai mare a absenteismului si, implicit, o performanta mai scazuta fata de potentialul sau maxim.

Tendinte in design si sfaturi pentru amenajarea birourilor de firma

Designul spatiului de lucru influenteaza in foarte mare masura atat eficienta, cat si calitatea muncii. In plus, un birou decorat cu atentie la detalii duce la o mai buna coeziune a echipei, dar si la o stare de spirit mai buna. Este un factor important si de care orice manager ar trebui sa tina cont. Iata, asadar, care sunt trendurile in designul birourilor si ce nu trebuie sa-ti lipseasca dintr-un spatiu de lucru conceput inteligent: