TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

 

Categoria Capsatoare face parte din solutiile oferite de Depozitul de Papetarie pentru accesorizarea biroului cu produse indispensabile. Capsatoarele sunt impartite in magazin in functie de modul si intensitatea de folosirea acestuia. Am creat urmatoarele categorii: Capsatoare de birou, Capsatoare de mare capacitate, Capsatoare Cleste si Capsatoare electrice. In Capsatoare de birou am introdus variantele pentru capsare intre 10 si 50 de coli. Acestea au ca particularitate un design atractiv si sunt disponibile intr-o gama variata de culori. In functie de intensitatea folosirii se alege intre unul metalic si unul din plastic, varianta economica. Capsatoarele de mare capacitate sunt cele care pot capsa peste 50 de coli o data. De cele mai multe ori, capsatoarele de birou sunt fabricate astfel incat sa fie folosite direct pe birou, pentru persoanele mobile care nu capseaza neaparat la un birou, exista categoria capsatoare tip cleste. O varianta foarte eficienta si convenabila este unul din capsatoarele electrice care capseaza pe baza de senzor.