TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Categoria Table Magnetice disponibila la DPAP pune la dispozitia cumparatorului cea mai variata gama de produse pentru prezentare si comunicare. Tabla magnetica pentru prezentari, training sau pentru conferinte pline de dezbateri se gasesc in aceasta categorie in dimensiunile pentru nevoile sau spatiul tau. Fiecare brand ales pentru categorie vine in ajutorul companiilor care cauta table magnetice ieftine, companiilor care cauta un sitem de montare foarte simplu dar si companiilor care cauta calitate premium. Whiteboard-ul reprezinta unul din cele mai versatile produse din cadrul unei companii, acesta poate folosi la stabilirea obiectivelor si trasarea actiunilor dar ajuta si la trecerea peste puncte cheie dintr-o anumita situatie sau unei idei. Un produs economic din aceasta categorie este whiteboard Optima. Tabla magnetica Optima are rama din aluminiu si tavita pentru accesorii inclusa.
 
Dimensiuni Table Magnetice: 65 x 45cm, 90 x 40cm, 120 x 90cm, 150 x 90cm, 180 x 90cm, 180 x 120cm, 200 x 100cm, 240 x 120cm, 300 x 120cm