Whatsapp

Table magnetice | Whiteboard

Categoria Whiteboard si Table Magnetice disponibila la DPAP ofera cea mai variata gama de produse pentru prezentare si comunicare, in dimensiunile potrivite pentru nevoile si spatiul tau. In aceasta categorie regasesti produse pentru prezentari, traininguri sau pentru conferinte pline de dezbateri.

La DPAP gasesti whiteboard intr-o gama foarte variata de marimi

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fiecare brand ales pentru aceasta categorie vine in ajutorul companiilor in cautare de whiteboard la preturi accesibile, companiilor care cauta un sistem de montare foarte simplu, dar si companiilor care cauta calitate premium.

Tabla magnetica este pratic o tabla de scris moderna. Utilizarea acesteia vine o serie de beneficii importante care ajuta foarte mult activitatea zilnica desfasurata in cadrul oricarui birou.

De ce sa alegi o tabla magnetica?

O tabla magnetica reprezinta unul din cele mai versatile produse din cadrul unei companii, acesta poate folosi la stabilirea obiectivelor si trasarea actiunilor, dar ajuta si la trecerea peste puncte cheie dintr-o anumita situatie sau unei idei.

Un whiteboard devine o investitie ce va aduce multe avantaje, reusind sa isi justifice complet prezenta din cadrul unui birou, in special prin rezistenta acestuia, putand fi folosite pana la 10 ani.

Iar faptul ca acest obiect a devenit unul foarte comun in cadrul oricarui tip de institutie, este un exemplu in plus ce dovedeste ca eficacitatea acestuia a dus la o crestere serioasa a popularitatii.

Vizibilitate, culoare si flux continuu prin stergere doar pe un whiteboard

Tabla magnetica este unul dintre instrumentele esentiale folosite in cadrul unei companii. Aceasta ofera diversitate si eficienta, prin posibilitatea utilizarii markerelor in diferite culori, dar si stergerea usoara, fara pete de culoare a acestora. Aceasta versatilitate nu poate fi obtinuta cu materiale clasice cum sunt hartia sau cartonul. Utilizandu-se markerele speciale tot procesul este simplificat la maxim.

Aceasta modalitate este una foarte eficienta, deoarece scrierea pe un astfel de instrument de scriere nu necesita utilizarea altor materiale suplimentare. Practic, nu trebuie sa se achizitioneze constant hartie sau alte materiale complementare.

Tabla magnetica de la DPAP – beneficii si avantaje

Alege acum un white board pentru biroul tau, acasa sau la scoala. Doar la DPAP vei beneficia garantat de urmatoarele avantaje:

● cel mai bun pret;

● livrare gratis a doua zi;

● posibilitate de retur in 30 de zile.

Dimensiuni white board:

● 65 x 45cm;

● 90 x 40cm;

● 120 x 90cm;

● 150 x 90cm;

● 180 x 90cm;

● 180 x 120cm;

● 200 x 100cm;

● 240 x 120cm;

● 300 x 120cm.

Citeste articolele despre Whiteboard pe blogul DPAP - 9 to 6

https://www.dpap.ro/blog/whiteboard-tabla-pentru-oameni-mari/  

https://www.dpap.ro/blog/whiteboard-ul-organizare-eficienta-la-birou/

https://www.dpap.ro/blog/5-locuri-potrivite-pentru-o-tabla-magnetica-2/

 Tabla Magnetica Whiteboard