TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

In categoria File din Plastic descoperi o gama extrem de variata de solutii pentru pastrarea documentelor intacte si nedeteriorate. In birou, in timpul deplasarii documentelor sau in timpul stationarii pe un birou, factorii deterioranti pot aparea imprevizibil. Lichidele, mototolirea, praful, timpul, sunt doar cativa dintre factorii care pot face ca documentul sa-si piarda aspectul impecabil. Aceasta categorie contine produse indispensabile oricarei companii, de aceea am pus la dispozitie file din plastic in o varietate care sa vina in intampinarea oricarei nevoi de business. Fie ca e vorba de comoditate si eficienta, pentru care se pot comanda filele din plastic cu dispenser, fie care se cauta o varianta economica pentru protejarea unui volum mare de documente, Depozitul de Papetarie ofera o solutie completa pentru birou in ceea ce priveste pastrarea documentelor intacte.
 
Dimensiuni file din plastic: A4, A3, A5
Grosime: 38-200 microni
Tip de suprafata: cristal | transparent |coaja de portocala
Diverse culori