TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Categoria de mape si serviete din plastic, cu design modern, cu effect dual color sau clasice sunt ideale pentru organizarea zilnica a documentelor, proiectelor, prezentarilor, etc. Mapele din Polipropilena (PP) de inalta calitate sunt ideale pentru organizarea documentelor, proiectelor, prezentarilor, etc. Capacitate mare, textura placuta la atingere, prevazute cu buzunar cu eticheta pentru identificarea rapida a continutului. Ideale pentru organizarea, transportul si stocarea documentelor. Serviete din plastic, deosebit de rezistente, prevazute cu compartimente cu suport pentru eticheta, utile pentru transportarea, organizarea si stocarea eficienta a documentelor. Dispun de un maner din plastic intarit si incuietoare din plastic pentru siguranta transportului. Potrivite pentru sedinte de proiect, conferinte si alte evenimente.