TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Apa minerala naturala carbogazificata si apa naturala plata  sunt produse microbiologic pure si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care vor sa-si mentina un tonus sanatos de viata.

Apa minerala carbogazoasa - contribuie la mentinerea sanatatii fizice datorita compozitiei sale cu 0 continut de nitrati si continut scazut de sodiu. Este recomandata atat pentru consumul zilnic, cat si pentru prepararea mancarii bebelusilor sau dietele sportivilor.

Apa minerala necarbogazoasa (plata) - este ideala pentru consumul zilnic atat la birou, cat si in gospodaria dumneavoastra. Apa plata este potrivita pentru pregatirea hranei bebelusilor si pentru pentru dietele cu un continut scazut de sodiu si substante minerale.

Apa potabila reprezinta una dintre cele mai valoroase resurse si elementul important a unei vieti sanatoase. Puteti alege dintr-o varietate de tipuri si ambalaje, in functie de nevoi si preferinte.