TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Un concept Unic in Romania. Un Showroom Conceptual dedicat companiilor.


Am creat, special pentru companiile din Romania, un spatiu in care oamenii pot veni si testa solutiile si produsele la care in mod normal pot avea acces doar achizitionandu-le. Solutii premium care pot fi descoperite doar in Showroom-ul DPAP. Punem la dispozitie, intr-un concept nou in Romania, experti pe toate domeniile si ariile de interes ale unei companii. Consultanta specializata, training-uri pentru produse si solutii complexe, cat si prezentarea celor mai noi produse menite sa imbunatateasca experienta pe care o persoana o are la locul de munca. Toate acestea intr-un mediu business, prezentate in maniera disciplinata si profesionista DPAP.

Branduri

CONTACT

Bulevardul Timisoara, Nr.84, Sector 6, Bucuresti

021.777.11.22

021.777.00.56

contact@dpap.ro

ORAR

Luni - Vineri
09:00 - 17:30