TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Filtreaza dupa
Pentru uz
  1. ManualAutomat
Suprafata palet
  1. Palet uniformPalet usor neuniformPalet neuniform

Folia stretch este ideala pentru transportul marfurilor in siguranta. Poate fi utilizata in toate sectoarele in care este necesara o ambalare rezistenta la apa, transparenta sau opaca, usor de manevrat si eliminat. 
La alegerea de folie stretch trebuie luat in calcul in primul rand felul in care se infoliaza, astfel exista doua tipuri: folie stretch manuala sau folie stretch automata. Cea automata se foloseste doar la masinilie de paletizat specifice. Dupa stabilirea tipului de folosire se alege modul in care produsele sunt pe paletul ce urmeaza infoliat. Astfel se alege folie stretch pentru palet uniform, folie stretch pentru palet usor uniform sau folie stretch pentru palet neuniform. Dupa stabilirea formei paletului, trebuie tinut cont de greutatea acestuia. Se foloseste un tip de folie stretch pentru paleti ce cantaresc mai putin de 300 kg, un alt tip pentru paleti ce canteresc intre 300 si 500 de kg si un alt tip de folie stretch pentru paleti ce cantaresc peste 500 kg.
 
Recomandam parcurgerea acestor pasi in alegerea folie stretch pentru a optimiza costurile de ambalare si infoliere. Expertii DPAP pot optimiza aceste costuri printr-o consultanta gratis la sediul clientului cu pana la 40%.
 
Contacteza direct un expert in Ambalare: Nicolae Bordeianu - 0723.148.845