Organizare si Arhivare

Intr-o societate in care timpul si eficienta inseamna productivitate, iar informatiile mereu in crestere ale unei companii devin din ce in ce mai greu de controlat, companiile au nevoie de metode mai rapide de distribuire a informatiilor in cadrul propriei organizatii si catre exterior. Unul din efectele unei afaceri prospere este generarea unei cantitati impresionante de documente pe hartie, emise sau primite de compania dvs. Apeland la serviciile noastre, compania dvs. va beneficia de rezolvarea oricarei probleme legate de acest aspect. DPAP ofera clientilor intreaga gama de servicii de arhivare care vizeaza arhiva fizica, de la organizarea si inventarierea arhivei pana la legatorie si distrugerea documentelor aflate in afara termenului de pastrare. Arhivarea documentelor este singura solutie ce ofera posibilitatea de a crea, structura si accesa baza de date a unei companii, prin stocarea acestora, astfel accesarea si redarea informatiei devin un proces facil si rapid. Eficienta angajatilor va creste ca urmare a simplificarii procesului de cautare si acces la informatie si totodata a scaderii dramatice a timpului alocat acestui proces. In categoria organizare si arhivare, va prezentam o gama completa de produse necesare pentru birou, la preturi accesibile. Produse din material de calitate si cu un design special, ideale pentru transportul documentelor in afara biroului. Pentru a gasi cu usurinta actele si documentele necesare, acestea trebuie ordonate in functie de mai multe criterii, cum ar fi importanta sau frecventa cu care le utilizati. Cu ajutorul elementelor de organizare si arhivare veti putea pastra mult mai simplu si usor ordinea lor.

 

Biblioraft de calitate, durabil, plastifiat integral cu polipropilenă, pentru orice tip de birou. Mecanism unic No.1 cu 3 ani garanție, pentru o mai bună rezistență la uzura zilnică.

Îndrăznește!
Un birou plictisitor și monoton îți poate afecta creativitatea și randamentul. Schimbă-i aspectul cu produsele din gama Esselte VIVIDA. Alege una dintre cele șase variante de culori, toate cu textura specifică Esselte VIVIDA. Ce culoare crezi că exprimă cel mai bine personalitatea ta la birou?

 • Dosar suspendabil, rosu, ESSELTE Classic

  4.99 lei cu TVA
 • Dosar suspendabil, albastru, ESSELTE Classic

  4.99 lei cu TVA
 • Dosar suspendabil, verde, ESSELTE Classic

  4.99 lei cu TVA
 • Dosar suspendabil, galben, ESSELTE Classic

  4.99 lei cu TVA

 • Cutie pentru arhivare, 345 x 245 x 80mm, rosu, ESSELTE VIVIDA

  5.99 lei cu TVA
          
  Cantitate Discount
  255%
  5010%
  10015%
   
 • Cutie pentru arhivare, 345 x 245 x 80mm, albastru, ESSELTE VIVIDA

  5.99 lei cu TVA
          
  Cantitate Discount
  255%
  5010%
  10015%
   
 • Cutie pentru arhivare, 345 x 245 x 80mm, verde, ESSELTE VIVIDA

  5.99 lei cu TVA
          
  Cantitate Discount
  255%
  5010%
  10015%
   
 • Cutie pentru arhivare, 345 x 245 x 80mm, galben, ESSELTE VIVIDA

  5.99 lei cu TVA
          
  Cantitate Discount
  255%
  5010%
  10015%
   

 

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x