Whatsapp

Imprimante laser alb-negru si color

La DPAP gasesti orice tip de imprimanta laser, alb-negru sau color, pentru acasa sau pentru birou. De ce sa alegi un model de la DPAP?

Iti punem la dispozitie o gama variata de imprimante laser, de la producatori renumiti cum sunt Canon, HP, Brother sau Xerox

Alege o imprimanta laser alb-negru sau color pentru a printa rapid si eficient toate documentele de care ai nevoie. Aceasta functioneaza pe baza unei raze laser, care imprima imaginea pe un tambur rotativ incarcat electric pozitiv. Datorita acestei tehnologii, aceasta va reproduce perfect cele mai fine linii ale unui text. Cu o capacitate de pana la 250 de coli printate, ele sunt ideale pentru cei care au un numar mare de documente alb-negru de printat.

Fii inspirat cand vine vorba de calitatea documentelor pe care trebuie sa le printezi. O imprimanta laser va reda fidel si cele mai mici fonturi, iar varianta color este perfecta pentru documente importante, de tip portofoliu sau prezentari de afaceri. Rapide și eficiente, imprimantele laser pot printa pana la 250 de coli o data.

Tonerul dintr-o imprimanta laser rezista mult mai mult si poate fi curatat si reumplut cu usurinta

In plus, cartusele laser au o capacitate mai mare decat cele cu cerneala, putand tipari chiar si cu 5000 de pagini mai mult decat cele pentru inkjet. Utilizarea si administrarea consumabilelor este mult mai simpla, iar timpul necesar inlocuirii acestora se reduce la minimum.

Un astfel de model va fi si mai putin zgomotoas, va tipari la o calitate mai buna si cu o viteza mai mare. Totodata, ia in considerare si faptul ca o astfel de varianta va avea un cost mai ridicat si va ocupa mai mult spatiu in biroul tau.

Un alt factor de care trebuie sa tii cont atunci cand o alegi este tipul de conectivitate 

Aceasta poate fi conectata prin retea, prin USB, wireless sau prin bluetooth. Alege tipul de conectare potrivit spatiului si nevoilor tale.

Cauta in gama DPAP o imprimanta laser care sa eficientizeze procesul de printare. Fie ca printeaza alb-negru sau color, in format A4 sau A3, alege modelul potrivita tuturor nevoilor tale.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

imprimanta laser