TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

De primii ani de scoala, iti amintesti cu nostalgie. Iar cand vine clipa achizitonarii de rechizite pentru copil, tot ce iti doresti este sa il ajuti sa inceapa anul scolar organizat si plin de entuziasm. In ceea ce ne priveste, avand in vedere ca cei mici petrec la scoala o buna parte din zi, ne-am propus sa contribuim cu tot ce putem, pentru a ne asigura ca au un an nemaipomenit. Pentru ca in calatoria cunoasterii, cei mici pleaca cu parteneri veseli si de incredere, metamorfozati in rechizite.
Rechizitele din stocul DPAP includ ghiozdane scolare, rucsacuri, penare, caiete, creioane colorate, carioci, stilouri, corectoare, calimare, acuarele, blocuri pentru desen, ascutitori, rigle si muuuuulte altele! Sunt atractive, de calitate, colorate si imprimate cu eroii preferati, astfel incat transforma orice zi intr-una distractiva, iar cei care le folosesc se simt creativi, liberi si speciali. Insa mai presus de toate, rechizitele noastre sunt special fabricate sa faca fata utilizarii zilnice
Cum functioneaza? Simplu! Comanzi online si totul dintr-un singur loc, iar livrarea se realizeaza in timp record :-) Dar daca vrei sa si testezi gratuit ceea ce cumperi, vino la showroom-ul DPAP sa explorezi ofertele noastre. Cand ai sa vezi preturile irezistibile, atat de multa culoare si ce diversitate de rechizite te asteapta, singurul lucru dificil pe care va trebui sa il faci este sa te decizi.