DPAP.ro presents you

Sindromul “burnout”: Epuizarea psihica a angajatilor

Sindromul “burnout” este o realitate foarte comun intalnita in cadrul companiilor, reprezentand epuizarea fizica si psihica a unei persoane.

Produse personalizate: un indicator de activitate remarcabila

In aceasta perioada a influentei puternice a brandului, este clar ca personalizarea produselor a devenit o etapa importanta in cadrul unei afaceri.

Distrugatorul de documente pentru protectia confidentialitatii!

Distrugatorul de documente poate fi un aparat foarte folositor in cadrul unei birou, care, printre aparatele de mari dimensiuni este adesea trecut cu vederea.

Articole esentiale la birou

Pentru functionarea optima in cadrul unui birou nu sunt necesare doar calculatoarele sau mobila. Unele elemente a caror importanta ar putea fi diminuata, cum sunt articolele de birotica si papetarie, reprezinta ajutoare necesare in desfasurarea muncii din fiecare zi.

Invata eficient: cea mai buna tehnica de retinere a informatiilor

In luarea notitelor, unul dintre acele elemente care poate influenta cu adevarat modul in care creierul receptorului percepe informatia este constituit de culori.

Imbunatateste productivitatea si concentrarea: Plantele la locul de munca

Birourile tind sa fie spatii formale, in cadrul carora mobila este sobra, iar aparatura impanzeste toata suprafata acestuia. Iar in acest loc, plantele pot parea sa nu se potriveasca contextului.

Cum ne organizam: caiete de birou VS aplicatii de telefon

Multimea de avantaje care vine odata cu o organizare atenta a zilei de munca a devenit evidenta pana in prezent.

Experiente inevitabile prin care toti trecem la birou

Adevaruri despre viata celor care lucreaza in birouri – poate suna ca titlul unui documentar ce promite a aduce in lumina lucruri nestiute, ajungandu-se in realitate la o enumerare de fapte bine cunoscute de catre noi.

Creioane clasice vs creioane mecanice: pret si functionalitate

Deoarece un manager achizitioneaza instrumentele de scris pentru intreg biroul, este important pentru acesta sa aleaga dintre creionul clasic vs. cel mecanic.

Te ajuta scrisul de mana sa retii mai bine si sa iti pui contributia mai mult?

Tastam masinal, folosindu-ne de laptop / telefon si continuam sa transcriem cuvintele in lumea virtuala cu o viteza incredibila.

Cafeaua de (la) serviciu: avantaje psihologice si sociale

Cafeaua, lichid necesar, devenit in sociatatea actuala un rau necesar.