Cartuse si tonere imprimante/multifunctionale

 

Cauta dupa modelul imprimantei sau denumirea cartusului

Filtreaza dupa urmatoarele criteriiAfiseaza de la 1 pana la 16 din 3588 produse

pe pagina

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afiseaza de la 1 pana la 16 din 3588 produse

pe pagina

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pentru imprimantele mici de acasa dar si pentru cele de capacitate mare de la birou, va oferim o gama variata de cartuse și tonere compatibile, atat alb negru, cat si color disponibile la cele mai ieftine preturi.

Cartuse imprimanta - Solutia ideala pentru imprimari color uzuale de documente, fotografii, materiale de marketing, pliante, imagini, rapoarte, continut web si altele, de inalta calitate si la un cost mai mic.

Tonere imprimanta – Solutia ideala pentru o calitate profesionala, mai multe pagini cu optiunile de capacitate extinsa, performante excelente la viteze mari si tehnologia inovatoare antifrauda.

Cartusele de cerneala sunt proiectate sa functioneze perfect cu imprimantele, oferind rezultate excelente la un pret avantajos.

Optimizati performanta echipamentelor folosind cartuse originale. Utilizand consumabile originale, echipamentele dumneavoastra vor functiona la performanta maxima si astfel veti obtine imprimari de cea mai buna calitate. Consumabilele originale sunt special concepute pentru echipamentele multifunctionale si imprimantele pentru calitate si fiabilitate superioare.

 

In acest magazin online va puteti alege cartusele si tonerele preferate in functie brand, pret, oferte.

 

Cum ne dam seama ca trebuie sa schimbam cartusul imprimantei?

Nu amânaţi înlocuirea unui cartuş inkjet care s-a golit; deşi unele imprimante mai vechi pot funcţiona cu un cartuş gol sau aproape gol, utilizarea imprimantei în aceste condiţii poate duce la înfundarea cu cerneală uscată sau la deteriorarea definitivă prin supraîncălzire a duzelor capului de scriere.

Dacă utilizaţi des imprimanta, e bine să aveţi mereu un cartuş nou (nu e nevoie de mai multe) de rezervă, pentru a nu fi luat prin surprindere de golirea cartuşului

Cum se inlocuieste un cartus?

Imprimanta să fie pornită, conectată la calculator şi alimentată cu hârtie.

Cartuşul se înlocuieşte atunci când imprimanta afişează un mesaj care cere acest lucru sau atunci când calitatea imprimării scade semnificativ (culorile sunt fade sau unele culori lipsesc).

1. Scoateţi din imprimantă vechiul cartuş

2. Comparaţi codul vechiului cartuş (care se află înscris pe eticheta cartuşului, într-un loc vizibil), cu codul noului cartuş (care se află înscris pe ambalaj ).

3. Instalaţi noul cartuş - Scoateţi cartuşul din cutia lui. De multe ori veţi găsi acolo instrucţiuni de instalare a cartuşului. Instalaţi cartuşul în imprimantă, efectuând operaţiiile inverse demontării.

4. Verificaţi cartuşul – Odată ce cartuşul a fost instalat, imprimantele efectuează, de obicei automat, un ciclu de mentenanţă care constă în amorsarea cernelii sau a tonerului (depinde de tipul imprimantei), curăţarea şi calibrarea sistemului de imprimare. La sfârşit, imprimanta scoate o pagină de test.

Ce trebuie sa facem pentru a pastra un cartus cat mai mult timp?

Cartusul trebuie incarcat cat mai repede posibil dupa golire (altfel cerneala se usuca pe duze si grabeste infundarea acestora);

Chiar daca folositi putin imprimanta, tipariti 1-2 pagini pe saptamana pentru ca cerneala sa treaca prin duzele cartuselor, evitand astfel depunerile;

Dupa golire nu puneti banda adeziva pe duze (acestea se pot deteriora, iar la cartusele color poate duce la amestecarea culorilor si deteriorarea cartusului);

Periodic (o data la 2-3 saptamani) dati imprimantei comanda de curatare a cartuselor (“Clean noozle” sau “Clean cartridge”).

Cum se reincarca un cartus de imprimanta?

Trebuie doar să înveţi să foloseşti kit-ul de reîncărcare, iar acest lucru presupune în primul rând umplerea seringii şi apoi a cartuşului cu cerneală printr-un orificiu special.

Operaţiunea în sine nu este complicată, iar cele mai multe kit-uri oferă inclusiv un ghid sumar de utilizare în format tipărit. Totuşi, în special când efectuezi această operaţiune pentru prima oară, este posibil să nu faci totul ca la carte, să te murdăreşti cu cerneala tus sau să stropeşti obiectele din jur. Cele mai mari bătăi de cap le vei avea cu cartuşul color, întrucât va trebui să-ţi dea seama care este orificiul pentru culoarea galbenă şi care sunt cele pentru roşu şi albastru.

În cazul în care optezi pentru cumpărarea unui cartuş nou, tot ce ai de făcut este să scoţi vechiul cartuş din imprimantă şi să-l montezi pe cel proaspăt achiziţionat.

Prin urmare, reumplerea unui cartuş cu ajutorul unui kit este mult mai ieftină decât achiziţionarea unui cartuş original nou. Iar acest lucru se aplică practic la aproape orice imprimantă de pe piaţă, indiferent de producător sau de preţul iniţial al imprimante.

Care este diferenta intre un cartus si un toner de imprimanta?

In primul rand trebuie sa stim ca diferenta intre toner si cerneala este starea de agregare. Tonerul este disponibil sub forma de pudra, iar cerneala este lichida. Principiile de functionare ale acestor imprimante sunt total diferite:

Imprimantele InkJet imprima prin aruncarea unor jeturi microscopice de cerneala prin cateva duze dispuse vertical care traverseaza hartia de la dreapta la stanga.

Imprimantele LaserJet tiparesc cu ajutorul unei raze laser care transpun imaginea pe un cilindru incarcat electrostatic (nu direct pe hartie) care atrage tonerul si il distribuie pe foaia ce urmeaza a fi tiparita. Dupa acest proces, foaia trece prin cateva role ce preseaza si incalzesc foaia pentru ca tonerul sa adere permanent.

De cate ori se poate incarca un cartus cu cerneala? 

Un cartus cu cerneala se poate incarca de pana la 30-40 ori pentru cel negru si de 5-10 ori pentru cel color. Numarul de incarcari posibile este influentat de intensitatea utilizarii cartuselor (cu cat un cartus este folosit mai intens cu atat permite un numar mai mare de incarcari), de calitatea cernelii utilizate si de calitatea serviciului de incarcare. 

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x