Cartuse si tonere imprimante/multifunctionale

 

DPAP va ofera o gama diversa de cartuse și tonere compatibile cu imprimantele mici (home) si cu cele de mare capacitate (office), atat alb-negru, cat si color, disponibile la cele mai ieftine preturi.

Cartuse imprimanta - Solutia cea mai putin costisitoare pentru imprimarile color, imagini, materiale de marketing, fotografii, pliante, continut web, rapoarte, etc.

Tonere imprimanta – Cu o tehnologia inovatoare antifrauda, tonerele sunt ideale pentru imprimarile mai multor pagini cu optiunile de capacitate extinsa, oferind rezultate exceptionale la o viteza mare.

Cartusele de cerneala sunt proiectate sa functioneze perfect cu imprimantele, oferind rezultate excelente la un pret avantajos.
Optimizati performanta echipamentelor folosind cartuse originale.

Imprimarile de cea mai buna calitate le veti putea obtine folosind consumabilele originale, astfel echipamentele voastre vor putea functiona la o performanta maxima.

In acest magazin online va puteti alege cartusele si tonerele preferate in functie brand, pret, oferte.

Cand e cazul sa schimbam cartusul imprimantei?
Schimbarea unui cartuş inkjet golit nu ar trebui amanata. Utilizand imprimanta în aceste condiţii poate duce la deteriorarea permanenta a duzelor capului de scriere prin supraincalzirea acestora si infundarea lor cu cerneala uscata.

Cum poti inlocui un cartus?
Imprimanta trebuie să fie pornită, conectată la PC şi alimentată cu hârtie.
Cartuşul trebuie înlocuit in momentul in care este afisat mesajul pe imprimanta sau atunci când constatati scaderea semnificativa a calitatii imprimării (culorile sunt fade sau nu se regasesc).

1. Vechiul cartuş trebuie scos din imprimanta.
2. Comparaţi codul de pe vechiul cartuş (afisat într-un loc vizibil pe eticheta cartuşului),cu codul de pe noul cartuş (ce se regaseste pe ambalaj ).
3. Instalaţi cartuşul nou - Scoateţi cartuşul din cutie. Aici se pot regasi instrucţiunile de instalare a cartuşului. Cartusul se instaleaza in imprimanta efectuand invers procesul de demontare.
4. Verificaţi cartuşul – imprimantele efectuează de regula automat un ciclu de mentenanţă care constă în amorsarea cernelii, a tonerului, curăţarea şi calibrarea sistemului de imprimare. La finalul procesului imprimanta va scoate o pagină de test.

Cum prelungim durata de viata a unui cartus cat mai mult timp?
Gupa golire, cartusul trebuie imediat incarcat (pentru ca cerneala se nu se usuce pe duze si sa grabeasca infundarea acestora).
Este recomandat sa tipariti 1-2 pagini/saptamana pentru a evita astfel depunerile.

Banda adeziva nu se aplica pe duze dupa golire! (acestea se pot deteriora, este posibila amestecarea culorilor, in cazul cartuselor color, poate duce la amestecarea culorilor si la deteriorarea cartusului).
Periodic (o data la 2-3 saptamani) dati imprimantei comanda de curatare a cartuselor
Apasati periodic (in jur de 2-3 ori pe saptamana), comanda de curatare “Clean noozle” sau “Clean cartridge” a imprimantei.

Cum poti sa reincarci un cartus de imprimanta?
Va trebui sa urmezi instructiunile kit-ului de reîncărcare, iar acest lucru presupune umplerea seringii iar apoi printr-un orificiu special a cartuşului cu cerneală.
Operaţiunea nu este deloc complicată, iar majoritatea kit-urilor oferă deasemenea instructiuni de utilizare în format tipărit. In cazul in care efectuezi, pentru prima data, această operaţiune, este posibil să nu faci totul ca la carte( te poti murdări cu cerneala sau să stropeşti obiectele din jur). Cartuşul color este o bataie de cap si mai mare, dearece va trebui să-ţi dea seama care sunt orificiile pentru culoarea galbenă, rosie si albastra.

Daca vei opta pentru achizitionarea unui nou cartuş, tot ce va trebui sa faci este să scoţi cartuşul vechi din imprimantă şi să il montezi pe cel nou. Reumplerea unui cartuş cu ajutorul kit-ului o solutie mult mai ieftină fata de achiziţionarea unui cartuş nou. Acest lucru se aplică la aproape orice imprimantă indiferent de producător sau preţul iniţial al imprimantei.

Care este diferenta dintre un cartus si un toner ?
Diferenta dintre un toner si cerneala este data, in primul rand de starea de agregare.
Cerneala este de tip lichida, iar tonerul este de tip pudra. Principiile de functionare a imprimantelor sunt diferite:

Imprimantele InkJet - imprima prin aplicarea unor jeturi microscopice de cerneala prin duzele vertical dispuse, ce traverseaza hartia de la dreapta la stanga.
Imprimantele LaserJet - tiparesc printr-o raza laser ce transpune imaginea pe un cilindru incarcat electrostatic care atrage tonerul si il distribuie pe hartie. Dupa acest proces, hartia trece prin niste role care o preseaza si incalzeste pentru ca tonerul sa poata adera permanent.

De cate ori poti incarca un cartus cu cerneala? 
Cel negru se poate reincarca in jur de maxim 40 de ori, iar cel color de maxim 10 ori. Intensitatea utilizarii cartuselor ( daca un cartus este folosit mai des, atunci va permite un numar de incarcari mai mare), calitatea cernelii utilizate si calitatea procesului de incarcare influenteaza numarul de incarcari posibile.

Cauta dupa modelul imprimantei sau denumirea cartusului

Filtreaza dupa urmatoarele criteriiPagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
224

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
224
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x