Cartuse si tonere imprimante/multifunctionale

La DPAP gasesti cartuse imprimanta pentru imprimantele mici de acasa si pentru cele de capacitate mare de la birou. Iti punem la dispozitie o gama variata de produse compatibile, atat negre, cat si color! Iti oferim orice tip de cartus toner, cu cerneala sau laser, de la producatori precum Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Samsung si multi altii, precum si produse compatibile si alternative de cea mai buna calitate.

Mai jos poti filtra foarte usor cartuse imprimanta astfel incat sa gasesti cu usurinta marca, gama si modelul de care ai nevoie si sa il poti comanda rapid

Folosind consumabile de calitate, obtii rezultate impresionante si print-uri eficiente si rapide. Consumabilele contrafacute nu ofera nicio garantie a calitatii acestora. Un cartus toner original aare cerneala de cea mai buna calitate, care asigura rezultate excelente la tiparire. Astfel poti prelungi durata de viata a imprimantei, eviti aparitia petelor de cerneala sau a liniilor nedorite.

Utilizand un cartus toner original ai intotdeauna siguranta ca vei avea de fiecare data aceeasi performanta

Daca mergi pe varianta unui model care va fi reumplut nu vei primi aceleasi rezultate, din cauza uzurii componentelor interne. Fabricarea si asamblarea de cartuse imprimanta este un proces complex care antreneaza sute de mecanisme. Atunci cand decizi sa il inlocuiesti cu unul original, e ca si cum ai avea o imprimanta/multifunctionala noua.

Cum si cand trebuie sa schimbi aceste cartuse imprimanta?

Atunci cand observi ca tiparirea nu mai este clara, culorile sunt sterse, este timpul sa il inlocuiesti pentru buna functionare a imprimantei tale. Aceasta iti va transmite o avertizare atunci cand un cartus toner este gol, iar majoritatea imprimantelor ofera si posibilitatea de a verifica nivelul de cerneala.

Inlocuirea de cartuse imprimanta nu este un proces dificil. Ea poate diferi in functie de modelul de imprimanta, dar in cazul tuturor tipurilor, acestea sunt sigilate, asa ca asigura-te ca ai scos banda protectoare inainte de a il introduce in imprimanta.

Nu arunca niciodata un cartus toner la intamplare! Cand este gol acesta este considerat DEEE – deseuri provenite din utilizarea consumabilelor de echipamente informatice si de birou. Multe tipuri de cartuse imprimanta sunt nedegradabile si poluante. Atunci cand cele din imprimanta ta s-au golit si necesita inlocuirea lor, le poti duce la un centru de colectare.

DPAP incurajeaza reciclarea si protejarea mediului inconjurator!

Alege acum din gama de cartuse imprimanta puse la dispozitie pe platforma DPAP. Aici gasesti produse pentru imprimante si multifunctionale, la preturi avantajoase, pentru performanta imprimantei tale.

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

Citeste articolul despre cartuse imprimanta pe blogul DPAP - 9 to 6:

https://www.dpap.ro/blog/despre-cartuse-imprimanta-alege-inlocuieste-recicleaza/

 

cartuse imprimanta

 

Gaseste cartusul sau tonerul imediat
Cauta dupa denumirea cartusului/tonerului

Cauta dupa criteriiCauta dupa modelul imprimantei

 

Multi-pack:

 

Economisesti pana la 20% cumparand un pachet de 2 sau de 4 cartuse in loc de un singur cartus si faci mai putine drumuri pana la magazin.

 • Cartus, black + color, Nr. 301, HP N9J72AE

  139.99 lei cu TVA
  117.64 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   
 • Cartus, black + color, Nr. 302, HP X4D37AE

  149.99 lei cu TVA
  126.04 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   
 • Cartus, black + color, Nr. 21/22, 2 buc./set, HP SD367AE

  209.99 lei cu TVA
  176.46 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   
 • Cartus, black + color, Nr. 901 XL, HP SD519AE

  239.99 lei cu TVA
  201.67 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   

Pachete HP duble si multipackuri

 

Pachetele duble HP contin doua tonere negre, iar multipackurile color contin tonere CYM care sunt confortabile pentru printarile frecvente, oferind si cel mai bun pret.

 • Toner, C/M/Y, Nr. 126A, 3 buc./set, HP CF341A

  809.99 lei cu TVA
  680.66 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  35%
  510%
   
 • Toner, C/M/Y, Nr. 131A, 3 buc./set, HP U0SL1AM

  1,159.99 lei cu TVA
  974.78 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   
 • Toner, C/M/Y, Nr. 201X, 3 buc./set, HP CF253XM

  1,359.99 lei cu TVA
  1,142.85 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   
 • Toner, C/M/Y, Nr. 410X, 3 buc./set, HP CF252XM

  2,549.99 lei cu TVA
  2,142.85 lei fara TVA
       
  Cantitate Discount
  23%
  35%
   


Pentru imprimantele mici de acasa dar si pentru cele de capacitate mare de la birou, va punem la dispozitie o gama variata de cartuse și tonere compatibile, atat negre, cat si color! Mai jos puteti filtra produsele disponibile astfel incat sa gasiti cu usurinta marca, gama si modelul de care aveti nevoie si sa il puteti comanda rapid.