TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

DPAP.ro iti ofera o gama completa de detergenti lichizi pentru rufe.
Detergentul lichid este recomandat in special la spalatul rufelor colorate si foarte eficient la temperaturi scazute. Sunt recomandate programe scurte deoarece acesta se dizolva mult mai repede decat cel pudra, atat in apa calda cat si in apa rece. Un alt avantaj al detergentului lichid este ca nu lasa reziduri pe haine.
Masinile automate de spalat, de generatie mai noua, se pot alimenta singure cu cantitatea de detergent lichid necesara, in functie de cantitatea de rufe si gradul lor de murdarie, realizandu-se economie la detergent. Detergentul lichid sau de tip gel este din ce in ce mai popular in randul utilizatorilor deoarece ocupa mai putin spatiu si este mai usor de folosit.