Plicuri

Categoria Plicuri vine in completarea tuturor produselor pentru birou disponibile la Depozitul de Papetarie. Ca integrator complet de solutii pentru companii, plicurile fac parte din produsele de baza necesare intr-o companie. In era digitala, informatiile, documentele si contractele trebuie sa fie disponibile in format fizic. In functie de documentele trimise, se folosesc plicuri impartite in doua mari categorii care fac diferenta si de care trebuie sa tineti cont la cumparare. Dimensiunea unui plic este intodeauna un pic mai mare decat formatul documentului pe care il expediezi. Sunt Plicuri C4, pe care le folosesti la documente A4, Plicuri C5 pentru documente A5 sau A4 indoite pe jumatate, C6 pentru carti postale, materiale de marketing sau documente impachetate in 3, Plicuri DL, care mai sunt cunoscute ca plicuri pentru bani, disponibile in variante cu fereastra sau fara si plicuri cu burduf pentru expedierea unui volum mare de documente. Dupa stabilirea dimensiunii necesare se alege unul dintre cele 3 tipuri de sigilare. Plicurile Siliconice au o banda care se indeparteaza de partea adeziva si apoi se sigileaza (cea mai convenabila varianta). Sunt plicuri autoadezive, care dispun de adeziv pe doua parti ale plicului iar sigilarea se realizeaza prin unirea acestor doua parti. Si mai sunt plicuri gumate care necesita umezirea partii adezive pentru a putea sigila continul.
 
Dimensiuni Plicuri: C4 (229mm x 324mm) | Plicuri C5 (162mm x 229mm) | Plicuri C6 (114 x 162mm) | Plicuri DL (110mm x 220mm) | Plicuri cu burduf.
Modalitatii de sigilare: Siliconice (cu banda siliconica) | Autoadezive (cu doua parti adezive care se suprapun) | Gumate (necesita umezire)
Culori alb si kraft

 

Plicuri DL

Plicuri C6

Plicuri C5

Plicuri C4

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x