TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

O imprimanta inkjet (cu jet de cerneala ) este mai mica si mai usoara decat alternativele. Ea reprezinta astfel si o alegere mai putin costisitoare. O imprimanta inkjet este solutia perfecta pentru cei care au nevoie de portabilitate. Ea dispune de o tehnologie de printare a fotografiilor si a imaginilor superioara. Astfel, ai garantia unor rezultate remarcabile. Iar daca materialele tale sunt importante, si iti doresti cea mai buna calitate de pe piata, cauta in gama DPAP imprimantele inkjet special construite pentru a printa high-definition.