Whatsapp

Filtreaza dupa
Pentru uz
  1. ManualAutomat

Folie stretch

In aceasta categorie gasesti diverse modele de folie stretch, ideala pentru transportul marfurilor in siguranta, pentru uz automat sau manual, disponibila individual sau la palet. Descopera mai jos oferta de folie stretch disponibila la DPAP.

Alege si tu folie stretch de la DPAP! Cea mai buna calitate e aici!

Folia stretch, sau folia extensibile este utilizata in procesul de ambalare finala a paletilor, fiind realizata din polietilena liniară de joasă densitate, sau LLDPE, materia prima de baza. Aceasta poate fi utilizata in toate sectoarele in care este necesara o ambalare rezistenta la apa, transparenta sau opaca, usor de manevrat si eliminat.

Atunci cand alegi o folie stretch, ia in calcul in primul rand felul in care se infoliaza. Astfel, exista doua tipuri de folie stretch: manuala sau automata

Cea automata se foloseste doar la masinilie de paletizat specifice, e o folie elastică, ce poate fi tensionată chiar până la 300%. Tipul de folie stretch automata protejează împotriva loviturilor si a impactului direct si este usor si rapid de folosit.

Ce mai trebuie stiut?

Dupa stabilirea tipului de utilizare, se alege modul in care produsele sunt pe paletul ce urmeaza sa fie infoliat. Astfel se alege pentru palet uniform, pentru palet usor uniform sau pentru palet neuniform. Dupa stabilirea formei paletului, trebuie sa tii cont si de greutatea acestuia. Foloseste un tip de folie stretch pentru paleti ce cantaresc mai putin de 300 kg, un alt tip pentru paleti ce cantaresc intre 300 si 500 de kg si alta pentru paleti ce cantaresc peste 500 kg.

Urmatorul tip de folie stretch, cea manuala, este realizat din materie prima noua, si indeplineste cele mai exigente cerinte de calitate, si poate fi utilizat la paletarea manuala, la ambalarea individuala a produselor, la transportul de mobila sau alte obiecte, precum si pentru a proteja anumite suprafete si produse impotriva zgarieturilor, prafului sau a mizeriei. Protejează produsele împotriva umezelii, a prafului și murdăriei si poate fi tensionata pana la 150%.

Atunci cand alegi folie stretch pentru ambalarea produselor tale, urmareste urmatoarele caracteristici:

● gradul de transparenta/culoarea;

● diametrul tubului;

● modul de utilizare – manuala/automata;

● grosimea, care este masurata in microni, latimea si rezistenta la impact.

Alege acum din gama de folie stretch disponibila pe platforma DPAP, ideala pentru o ambalare eficienta si sigura a produselor tale, acasa sau la birou.

Pentru a optimiza costurile de ambalare si infoliere cu pana la 40%, specialistii DPAP pot oferi consultanta gratis la sediul clientului.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

 

Citeste articolul despre folie stretch pe blogul DPAP - 9 to 6: 

 https://www.dpap.ro/blog/folie-stretch-avantaje-si-utilizare/

 folie stretch