Videoproiector, SVGA, 3200ANSI, BENQ MX631ST

Marca produsului : BENQ
2,799.99 lei cu TVA
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JE177.13E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

772.51 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 pr...

45.52 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Descriere

Videoproiector XGA BenQ MX631ST cu tehnologie Short Throw, 3200 ANSI Lumeni si posibilitate de atasare adaptor wireless.


Imagini mari in spatii mici - beneficiaza de avantajele tehnologiei Short Throw : BenQ MX631ST


Proiectorul video BenQ MX631ST iti ofera o mare flexibilitate in afisarea imaginilor : obtinerea unei diagonale de proiectie de 140cm, amplasand proiectorul la doar 1 metru. Cu luminozitatea de 3200 ANSI Lumeni si contrastul mare de 13.000:1, acest proiector este foarte potrivit pentru sali mici si medii, precum si pentru sali de clasa. In plus, este 3D nativ, efectele 3D fiind comparabile cu cele dintr-un cinematograf clasic.

CU BenQ MX631ST rezolvi orice sala de sedinte 

Economiseste mai mult cu tehnologia proprietara BenQ : SmartEcoTM

Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie, BenQ a făcut un pas mai departe, dezvoltând propria tehnologie SmartEco pentru a perfecţiona ceea ce DLP poate face pentru economia energetică în sălile de clasă ale Secolului 21. Construit cu această invenţie complet nouă, BenQ MX631ST aduce împreună luminozitatea fără compromis, calitatea excelentă a imaginii şi durata optimizată de viaţă a lămpii, prin caracteristici inovative.

Pentru un mediu mai verde : SmartEco by BenQ

Modul Smart Eco al proiectorului video BenQ MX631ST

Modul SmartEco, reglează în mod inteligent puterea lămpii pentru a reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate, folosind atâta lumină cât este necesară.

Cum functioneaza si ce inseamna modul SmartEco

Modul LampSave : ca sa ai cheltuieli minore cu intretinerea proiectorului.

Costurile legate de înlocuirea lămpii reprezintă cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul "Lamp Save" este realizat pentru a regla dinamic puterea lămpii în funcţie de nivelul de luminozitate al conţinutului, pentru a extinde semnificativ durata de viaţă a lămpii cu 50%! Frecvenţa de înlocuire a lămpii este, de asemenea, redusă cu până la 50% pentru a reduce costurile de înlocuire.

Ai cheltuieli foarte mici ocazionate de inlocuirea lampii la BenQ MX631ST

Modul de functionare Eco Blank

Acest mod permite prezentatorilor întunecarea proiecției de pe ecran, atunci cand e nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

 

Intunecarea imaginii proiectate, la cererea prezentatorului

Fara sursa de semnat detectata - BenQ MX631ST.

Comutarea automată la modul Eco Blank în termen de trei minute după pornirea proiectorului, fără nicio sursă de afişare, elimină risipa energetică şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

 

Schimbarea automata a modului de afisare daca trec mai mult de 3 minute de inactivitate

Consum de doar 0.5W in Modul "Standby"

Când este inactiv, proiectorul video BenQ MX631ST, menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând ceea ce odată a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avans tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la prelungirea duratei de viaţă a lămpii şi reduce costurile legate de consumul energetic.

Efecte cinematografice 3D cu noul produs BenQ : MS630ST

Proiector 3D Nativ - suporta inclusiv conectare cu unitate BluRay 3D

BenQ MX631ST este construit cu cea mai recentă tehnologie DLP® pentru a suporta funcţionalitatea 3D, ceea ce permite prezentatorului să ofere audientei, o experienţă completă, prin folosirea ochelarilor 3D de la BenQ şi a conţinuturilor 3D de la un player BluRay.

Amplificarea semnalului audio

Cu difuzorul încorporat, BenQ MX631ST poate fi folosit ca un sistem audio atunci când este în modul de aşteptare. Aceasta vă permite să nu mai cheltuiţi sume separate pentru achiziţionarea unui sistem audio separat.

Lucrurile bune care se datorează distanţelor scurte de proiecţie.

Explicarea avantajelor unui proiector ce utilizeaza Short Throw

Fără limitări din cauza spaţiilor mici

Doar imaginaţi-vă libertatea de a avea aceeaşi calitate a proiecţiei la doar jumătate din distanţa necesară! Veţi avea flexibilitatea de a vă alege locaţiile de proiecţie! Aceasta este magia distanţei scurte de proiecţie!

Fără lumini orbitoare pentru ochi

Distanţa scurtă de proiecţie previne pătrunderea luminii proiectorului direct în ochi, ceea ce vă permite să vă concentraţi asupra audienţei.

Fără umbre perturbatoare

Luaţi-vă la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanţă de proiecţie atât de aproape, vă puteţi deplasa liber fără a vă mai face griji cu privire la obstrucţionările dintre proiector şi ecran.

Capac pentru lampa - inlocuire usoara a lampii


Întreţinere fără probleme a proiectorului

Uşiţă superioară pentru un acces facil la lampă

Uşiţa superioară este realizată pentru administratorii IT, pentru înlocuirea rapidă şi în siguranţă a lămpii de proiecţie. În cazul în care lampa cedează în timpul unei prezentari, poate fi înlocuită extrem de rapid, fara a fi necesara demontarea proiectorului de pe suportul de tavan.

Apelarea functiilor de instalare rapida de pe telecomanda MX631ST

 

Instalare extrem de rapida a proiectorului MX631ST de la BenQ.

Prin apăsarea tastei "Quick Install" de pe telecomandă, persoana care face instalarea poate accesa rapid funcţiile de instalare din meniul OSD.

Design si functii de exceptie

Oprire automata

Proiectorul se va opri automat intr-un interval de 30 minute daca nu este detectata nici o sursa de semnal. Acest lucru elimina consumul inutil de energie si contribuie la prelungirea duratei de viata a lampii.

Obturare automată a luminii

Obturarea automată reprezintă o caracteristică de siguranţă realizată pentru a vă proteja ochii. Face ca MX631ST să detecteze mişcările la 20 de centimetri* în faţa obiectivului şi să închidă automat lumina de proiecţie. *Distanţă efectivă la aproximativ 20 cm; poate varia în funcţie de nivelurile de lumină ambientală şi de culoarea obiectelor reflectate.

Dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ W1070+ este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ W1070+

Conexiune MHL oferita de BenQ MX631ST

Pregatit cu optiune de afisare Wireless

 

Afişare wireless pentru laptop, tabletă şi smartphone.

Introduceţi adaptorul optional BenQ Wireless Dongle în slotul USB, pentru a afişa wireless conţinuturile de la PC, MAC, iPhone şi iPad la BenQ MX631ST, cu ajutorul programului QPresenter.

Proiectoarele BenQ in tehnologie DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP.

Calitatea imaginii nu mai depinde de trecerea timpului.

Proiectoarele in tehnologie DLP, BenQ, sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii de pe un cip DMD prin sistemul avansat de producere a culorilor (color wheel). Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un sistem optic aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț.

Eu as alege intotdeauna DLP pentru a minimiza riscul deteriorarilor in timp

Tehnologia DLP oferă, de asemenea, un design care nu utilizeaza filtre de praf, pentru încredere lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de deținere. Tehnologia SmartEco™ stimulează și mai mult performanța contrastului și rezistența calităţii imaginii în timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie a lămpii.

Claritate extrem de mare, ultra-lizibilitate

Printr-un factor de umplere de 96%, pe care se bazeaza tehnologia DLP, se elimina astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali, margini care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai fină.

Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast de redare fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și detaliilor din scene întunecate. Petele negre sunt mai profunde, iar calitatea imaginii de ansamblu este mult mai concentrată și curată. Prezentările dumneavoastră vor fi ușor de citit și foarte eficiente, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

Margini si linii ferme - maximul de performanta in orice fel de prezentare

Conectivitate videoproiector BenQ MX631ST - cu tehnologie Short Throw :

Porturi de intrare iesire la proiectorul video BenQ MX631ST

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3200
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 180 inch (152.4cm - 457.2cm)
Raport proiectie 0.9 - 1.08 (78 inch ±3% @ 1.44m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.20:1
Keystone correction Auto Keystone, Manual Vertical +/- 30 Grade
Lentile F = 2.6 - 2.78, f = 10.2 - 12.24 mm
Putere lampa 196W
Durata de viata lampa 4000 / 6000 / 6500 / 10000 (normal / economic / SmartEco / LampSave)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 24 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 305W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), RS232 (DB-9pin) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1, USB (Type A) x 1 (Power + Wireless Display), HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Freeze, HDTV Compatible, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, Digital zoom, User memory setting, Direct Power On, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, Auto Keystone, Wireless Display, Signal Power On (HDMI signal detected)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x