Videoproiector, WXGA, 3200 ANSI, BENQ MW632ST

Marca produsului : BENQ
3,074.16 lei cu TVA
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JE277.13E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

772.51 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 pr...

45.52 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Lucrurile bune care se datorează distanţelor scurte de proiecţie

Fără limitări din cauza spaţiului

Doar imaginaţi-vă libertatea de a avea aceeaşi calitate a proiecţiei la doar jumătate din distanţa necesară! Veţi avea flexibilitatea de a vă alege locaţiile de proiecţie! Aceasta este magia distanţei scurte de proiecţie!

Fără lumini orbitoare pentru ochi

Distanţa scurtă de proiecţie previne pătrunderea luminii proiectorului direct în ochi, ceea ce vă permite să vă concentraţi asupra audienţei.

Fără perturbări

Luaţi-vă la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanţă de proiecţie atât de aproape, vă puteţi deplasa liber fără a vă mai face griji cu privire la obstrucţionările dintre proiector şi ecran!

Imagini cu luminozitate mare

Contrast mare

Un contrast mare permite afișarea textului, imaginii, graficelor, tabelelor și clipurilor video cu o claritate optimă și o acuitate îmbunătățită, în mod special în cazul afișării numerelor. În felul acesta, cei care prezintă pot să fie siguri că imaginea afișată este clară, iar audiența se poate concentra asupra informației proiectate.

 

Low Contrast

 

High Contrast

 

Luminozitate mare

Un proiector business cu luminozitate mare asigură nuanțe sclipitoare și o claritate bună pentru fiecare prezentare - chiar și în săli destul de bine luminate sau când luminile rămân aprinse pentru ca audiența să poată lua notițe.

Conectivitate In/Out bogată

2 HDMI

Poţi viziona imagini din multiple surse, inclusiv 2xHDMI.

Suport Plug 'N Play - Distracție pe ecran mare cu dispozitive Android

Acum veți putea partaja pe marele ecran conținutul preferat de pe dispozitivul Android cu familia și prietenii. Proiectorul dispune de conexiune MHL ce permite redarea filmelor și jocurilor de pe ecranul dispozitivului Android direct pe ecranul de proiecție. În plus, dispozitivul este încărcat în timp ce-l folosești, așa că distracția nu se termină niciodată.

Mufă USB Tip A cu alimentare de 1,5A

Utilizatorii își pot încărca dispozitivele mobile cu ajutorul mufei USB Tip A ce oferă 1,5A. Nu mai trebuie să vă îngrijorați că dispozitivul mobil va rămâne cu bateria descărcată după întâlnire.

Ușurință în utilizare

Când proiectorul nu este amplasat perfect orizontal, sistemul automat de corecție keystone vă oferă o flexibilitate sporită la instalare. Efectul de imagine trapez este corectat automat.

Uşor de setat

Difuzoarele sunt Plug&Play trebuie doar conectezi cablul de alimentare, cablul de semnal audio/video şi eşti gata pentru o vizionare de excepţie.

Economisește mai multă energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

Mod SmartEco

Modul SmartEco, reglează în mod inteligent puterea lămpii pentru a reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate, folosind atâta lumină cât este necesară.

 

Mod Normal
Putere de 296W a proiectorului
Consum obişnuit

 

Mod SmartEco
Detalii îmbunătăţite pentru scenele întunecate
Putere de 163W a proiectorului
Consum obişnuit

 

(Source: 2010 Philips white paper)

Mod Economie lampă

Costurile legate de înlocuirea lămpii reprezintă cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul Economie lampă este realizat pentru a regla dinamic puterea lămpii în funcţie de nivelul de luminozitate al conţinutului, pentru a extinde semnificativ durata de viaţă a lămpii cu 50%! Frecvenţa de înlocuire a lămpii este, de asemenea, redusă cu până la 50% pentru a reduce costurile de înlocuire.

Eco Blank Mod

Modul Eco Blank le permite profesorilor să „acopere” ecranul de proiecţie de fiecare dată când necesită să direcţioneze spre ei atenţia studenţilor – sau, pur-şi-simplu atunci când proiectorul nu este folosit. Când este activată acestă caracteristică specială se reduce în mod automat puterea lămpii, reducând consumul total cu 70%.

 

 

 
 

Putere totală a lămpii
Putere de 100% a lămpii
Atenţia este spre ecranul de proiecţie

 

Modul Eco Blank este pornit
Puterea lămpii este redusă cu 30%
Atenţia este spre cel care predă

 

Modul Nicio sursă detectată

Comutarea automată la modul Eco Blank în termen de trei minute după pornirea proiectorului, fără nicio sursă de afişare, elimină risipa energetică şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

 

 

 
 

Sursă detectată
Putere de 100% a lămpii

 

Nicio sursă detectată
Putere de 30% a lămpii

 

0.5W in Standby Mod

Când este inactiv, MW632ST menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând ceea ce odată a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avans tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la prelungirea duratei de viaţă a lămpii şi reduce costurile legate de consumul energetic.

Blu-ray Full HD 3D suportat

BenQ MW632ST este construit cu cea mai recentă tehnologie DLP® pentru a suporta funcţionalitatea 3D, ceea ce permite şcolilor să ofere elevilor o experienţă completă, prin folosirea ochelarilor 3D şi a conţinuturilor 3D de la playerul blu-ray.

Trecere a semnalului audio

Cu difuzorul încorporat, MW632ST  poate fi folosit ca un sistem audio atunci când este în modul de aşteptare. Aceasta vă permite să nu mai cheltuiţi sume separate pentru achiziţionarea unui sistem audio separat.

Întreţinere fără probleme a proiectorului

Uşiţă superioară pentru un acces facil la lampă

Uşiţă superioară este realizată pentru administratorii IT, pentru înlocuirea rapidă şi în siguranţă a lămpii de proiecţie. În cazul în care lampa cedează în timpul lecţiei, poate fi înlocuită rapid.

Instalare rapidă

prin apăsarea tastei Instalare rapidă de pe telecomandă, persoana care face instalarea poate accesa rapid funcţiile de instalare din meniul OSD.

Auto Power Off

Acest sistem detectează automat dacă sursa de semnal dispare cateva minute, oprind alimentarea proiectorului pentru a economisii energie dar şi prentru a prelungi durata de viaţă a lămpii.

Obturare automată

Obturarea automată reprezintă o caracteristică de siguranţă realizată pentru a vă proteja ochii. Face ca MW632ST să detecteze mişcările la 20 de centimetri* în faţa obiectivului şi să închidă automat lumina de proiecţie.

*Distanţă efectivă la aproximativ 20 cm; poate varia în funcţie de nivelurile de lumină ambientală şi de culoarea obiectelor reflectate

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fără tehnologia DLP

Culorile originale După 2.000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile originale După 2.000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

 

Proiectoare fără tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(All photos portraying projection scenarios are simulated.)

 

Marcaj ecoFACTS


ecoFACTS vă poate spune cât de ecologice sunt produsele BenQ!

Prin dezvoltarea unor produse ecologice, BenQ nu vrea doar să fie în conformitate cu normele de mediu, ci contribuie eficient la dezvoltarea unor produse ecologice!

ecoFACTS este declaraţia marilor eforturi depuse de BenQ pentru înlocuirea substanţelor periculoase, a materialelor, a tipului de ambalaj, a proiectării cu economisire energetică şi alte aspecte ale produsului.

Arsenic-free optical glass

BFR/PVC-free casing plastics

PVC-free plastic packaging

 

Sistem de proiecţie DLP 3D
Rezoluţie nativă WXGA (1280 x 800)
Luminozitate 3,200 ANSI Lumeni
Contrast 13000:1
Culori afişate 1.07 miliarde culori
Lentile F=2.6-2.78, f=10.2-12.24mm
Format imagine Native 16:10 (5 aspect ratio selectable)
Raport distanţă proiecţie 0.72-0.87 (87" ± 3% @ 1.36m) 
Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Dimensiune imagine (diagonală) 1.2:1
Lampă ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave) 4,000/ 6,000/ 6,500/ 10,000 ore
Reglaj trapez 1D, Vertical +/- 30 degrees
Offset proiecţie 105% ±5%
Rezoluţii suportate VGA (640 x 480) to WUXGA_RB (1920 x 1200) * RB = Reduced Blanking
Frecvenţă orizontală 15KHz-102KHz
Rată scanare verticală 24Hz-120Hz
Interfeţe

Computer In (D-sub 15pin) x 1 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
HDMI (1.4a) x 2 (One share with MHL2.0)
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio L/R In (RCA) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 1
USB (Type mini B) x 1 (Download & Page Up/ Down)
USB (Type A) x1 (1.5A Power Supply)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 2 (Front + Top)

Dimensiuni (L x Î x A) 287.3 x 114.4 x 232.6mm
Compatibilitate HDTV 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Compatibilitate video NTSC, PAL, SECAM
Greutate 2.6kg
Zgomot 33/ 28 dBA (Normal/ Economic mode)
Alimentare AC100V to 240V, 50Hz to 60 Hz
Consum Normal 305W, Eco 220W, Standby < 0.5W
Limbile meniurilor afişate pe ecran

Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)

Mod imagine ** Bright/ Presentation/ sRGB/ Cinema /(3D) / User 1/ User 2
Funcţii Brilliant color 
VIDI or equivalent 
User memory setting 
Presentation timer 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
High altitude mode 
Freeze / Blank 
OPE - SmartEco 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
HDMI Signal Power On 
HDTV Compatible 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
nVidia 3DTV play 
nVidia 3D Vision 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
Auto keystone (1D) 
Wall Color Correction 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Top-access lamp door 
Security Bar 
Accesorii (Standard) Remote Control w/ Battery 
Power Cord (by region)
User Manual CD
Quick Start Guide
Warranty Card (by region)
VGA (D-sub 15pin) Cable
Accesorii (Opţionale) Presentation Plus: P/N: 65.J9306.002
Spare Lamp Kit: P/N: 5J.JAR05.001
Ceilling Mount: P/N: 5J.J2K01.001
3D Glasses: P/N: 5J.J9H25.001
Carry bag
Compatibilitate şi suport 3D PC: 120Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to WXGA,
PC: 60Hz Top-bottom 3D for resolutions up to SXGA+
Video: 60Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to 480i
Garanţie Proiectorul: 36luni
Lampa: 12luni sau 2000ore (care condiţie se îndeplineşte prima)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x