TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector XGA, BenQ MX880UST
Marca produsului : BENQ
3,321.09 lei cu TVA
Acest produs se poate livra in aproximativ 48 ORE
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9HJ3A7713E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Lampa videoproiector BenQ MX880UST

Lampa videoproiector BenQ MX880UST

1,268.34 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector construit cu tehnologia Ultra Short Throw. Va prezentam videoproiectorul BenQ MX880UST

Cursuri predate fara intreruperi sau umbre. Pentru sali mici si medii.

 

BenQ este locul 1 in lume privind seriile de proiectoare Short-Throw. Videoproiectorul BenQ MX880 Ultra Short Throw, completeaza seria de proiectoare, avand functii de prezentare fara calculator, capabilitati wireless, multi-display, precum si control prin LAN.

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880USTLentile Asferice, proiectate de BenQ, pentru o experienta Ultra Short Throw de Exceptie!

Fiind un expert global în tehnologia DLP®, BenQ reprezintă marca comercială numărul unu în lume de pe piaţa proiectoarelor cu distanţe scurte de proiecţie – unul din şapte proiectoare cu distanţe scurte de proiecţie vândute fiind produs de compania BenQ. Videoproiectorul BenQ MX880UST, fabricat de liderul mondial de necontestat în domeniul proiectoarelor cu distanţe scurte de proiecţie, vă oferă excelenţa în ceea ce priveşte calitatea imaginilor definite prin culori surprinzătoare şi proiecţii bine focalizate a informaţiilor-text cu ajutorul lentilelor speciale de formă asferică.

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

 

Controlul centralizat si managementul videoproiectorului prin LAN

Functia de "LAN Control" a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii de zi cu zi ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv – oferindu-le acces şi control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului. Proiectorul MX880UST se integreaza fără probleme in reteaua LAN pe care o deţineţi – oferind control deplin prin aplicatiile Creston, PJ-Link sau SNMP.

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

Caracteristici dedicate pentru prezentatori! Difuzor de 20W si intrare pentru microfon

Vorbind tare in timpul prezentarilor este destul de inconfortabil mai ales cand trebuie sa o faci un timp indelungat. Videoproiectorul BenQ MX880UST ofera solutia ideala pentru salile de dimensiuni mici si medii, cu difuzorul incorporat de 20w si cu intrarea pentru conectarea unui microfon. Nu este necesar un sistem audio suplimentar. Mai mult decat atat, videoproiectorul BenQ MX880UST poate fi folosit ca si amplificator audio chiar si cand videoproiectorul este in stand-by!
 
 Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

Prezentari fara utilizarea unui PC 

USB Display iti permite sa afisezi direct conţinutul unui USB stick. Tot ce trebuie sa faci este sa salvezi pe USB fisierele pe care doresti sa le proiectezi si sa-l introduci in videoproiectorul BenQ MX880UST . Fisiere suportate: JPEG • JPG • BMP •.

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

Posibilitati multiple de afisare pentru diverse tipuri de birouri si clase de studiu

Lucruri bune care se intampla din cauza distantei foarte scurte de proiectie :

 

Fără limitări din cauza spaţiului

Doar imaginaţi-vă libertatea de a avea aceeaşi calitate a proiecţiei la doar jumătate din distanţa necesară! Veţi avea flexibilitatea de a vă alege locaţiile de proiecţie! Aceasta este magia distanţei scurte de proiecţie! 

Fără lumini orbitoare pentru ochi

Distanţa scurtă de proiecţie previne pătrunderea luminii proiectorului direct în ochi, ceea ce vă permite să vă concentraţi asupra audienţei. 

Fără perturbări

Luaţi-vă la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanţă de proiecţie atât de aproape, vă puteţi deplasa liber fără a vă mai face griji cu privire la obstrucţionările dintre proiector şi ecran

 Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

USB Display ofera posibilitatea afisarii continutului de pe un stick USB, cu detectia automata a rezolutiei, pentru cea mai reusita prezentare, oferind si suport pentru afisare simultana multipla.

LAN Display ofera o solutie, cu cost foarte redus, de implementare a managementului videoproiectorului si de afisare a imaginilor prin reteaua locala LAN. Cu un simplu cablu LAN (existent de obicei in salile de sedinte sau de clasa) sunt posibile aceste doua functii!. Functia de afisare LAN ofera posibilitate de conectare 1-8, 4-1 sau proiectie partiala, pentru o prezentare de succes, bazata pe discutii.

Wireless Display tine cablurile la distanta, folosind adaptorul BenQ Wireless Display (accesoriu optional). Prezentari mai usoare nu exista! - folosind capabilitatile retelei WLAN creata de adaptorul BenQ

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST


 

Subtitrări. Functia "Closed Captioning"


Videoproiectorul BenQ MX880UST oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru redarea subtitrarii. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesara.
Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST 

Şabloane de Învăţare disponibile imediat

Pentru a vă uşura sarcina de învăţare, compania BenQ a inclus şi funcţia "şablon de învăţare" în cadrul videoproiectorului MX880UST. Acum, având la dispoziţie patru design-uri diferite de şabloane de imagini din care puteţi alege – Grupuri de Litere, Portative Muzicale, Foi de Lucru şi Hărţi de Coordonate, veţi putea scrie sau desena cu uşurinţă pe planşe precum şi pe tablete electronice fără a mai avea nevoie să trasaţi linii sau tabele.  

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST 
 

Conectori de intrare videoproiector BenQ MX880UST :

Descriere Videoproiector XGA, BenQ MX880UST

 

 

Specificatii

Categoria Education
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2500
Contrast (Full on / Full off) 3000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 0.3 (78 inch @ 48cm)
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Manual Vertical +/- 15 Grade
Putere lampa 230W
Durata de viata lampa 3500 / 5000 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 31 ~ 98 kHz
Frecventa verticala 48 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 27 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 315W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 5.5 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Nu
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Page up/down), USB (Type A) x 1 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Bright / Standard / Cinema / Game / User
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), HDTV Compatible, Windows 7 Certified, Quick Auto Search, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Top-access lamp door, Quick Cooling, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Telecomanda
Accesorii optionale Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Universal Wall Mount (T/R 0.4), Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala).
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)