Videoproiector BenQ MW705 DLP, WUXGA, 3D, 4000 lumeni, HDMI

Marca produsului : BENQ
3,173.32 lei cu TVA
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JEC77.13E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Descriere

Prezentări wireless profesionale

Extrem de puternic și simplu de folosit, proiectorul pentru business BenQ MW705 transformă ideile excepționale în prezentări eficiente. Construcția sa modernă oferă în liniște o luminozitate de 4000 lumeni împreună cu control simplificat, inclusiv pentru proiecție wireless. Nu trebuie să mai căutați în altă parte o soluție mai inteligentă pentru proiecție profesională.
MW705 cu Wifi Qcast PN: 9H.JEC77.13Z
MW705 fără Wifi Qcast PN: 9H.JEC77.13E

 

Design nou și intuitiv, suport pentru QCast, silențios și foarte luminos

Foarte luminos și extrem de silențios
În mod normal, proiectoarele cu o luminozitate mare sunt gălăgioase. Nu este cazul lui MW705, care oferă 4000 de lumeni cu un zgomot de numai 31 dB la puterea maximă. Silențioase și luminoase, prezentările dumneavoastră vor capta toată atenția audienței.


Design inteligent pentru o utilizare naturală
Fiecare detaliu al proiectorului MW705 a fost optimizat pentru business. Comenzile rapide pentru EcoBlank și QCast de pe telecomandă și proiector ușurează întunecarea imaginii de pe ecran și activarea transmisiei wireless a conținutului video Full HD 1080p. Un nou set de butoane oferă un control ușor al funcțiilor proiectorului. Modulul QCast, ce poate fi folosit prin conectare directă, dispune acum de un locaș dedicat și un conector ascuns, pentru ca designul să nu fie afectat.
*Modulul opțional QCast nu este inclus în pachet.

 

 

Contrast mare
Un raport mare de contrast asigură reproducere optimă și foarte clară a textului, imaginilor, graficelor și tabelelor, în mod special în cazul în care conțin date numerice. Acest aspect îi ajută pe cei care fac prezentări să redea fișierele clar și pe cei din audiență să se concentreze pe subiectul prezentat.

 

Ajustarea înclinării pe două axe
Noul proiector MW705 vine cu două piciorușe ajustabile pe înălțime pentru alinierea perfectă a imaginii pe ecranul de proiecție. De două ori mai eficiente decât un singur picioruș ajustabil, cele ele oferă o soluție rapidă pentru amplasarea pe masă a proiectorului și pornirea prezentării.

 

Corecție de trapez 2D
Corecția de trapez 2D îmbunătățește flexibilitatea la instalarea proiectorului, ajustând efectul de trapez cu +/-30 de grare, atât pe verticală, cât și pe orizontală. Cu ajutorul acestui sistem, proiectorul poate fi amplasat lateral față de imagine, iar cel care face prezentarea poate sta în fața ei fără să producă umbre. De asemenea, proiectorul poate fi amplasat pe o masă în formă de U fără a o muta sau a amplasa un suport special în centru.

 

Funcția de ajustare a colțurilor imaginii
Aceasta este o funcție convenabilă ce oferă posibilitatea ajustării independente a fiecărui colț de imagine la suprafața de proiecție.

 

Conexiune MHL
Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MW705 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu.

 

Consum redus - prietenos cu mediul

Tehnologie de top SmartEco, pentru un mediu mai curat
După ce a fost primul brand de proiectoare DLP care a implementat tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de lămpi de proiecție, BenQ a făcut un pas mai departe și a dezvoltat tehnologia proprie SmartEco, pentru a perfecționa reducerea consumului de curent în sălile de clasă din secolul 21. Dotat cu această invenție de ultimă generație, proiectorul MW705 oferă luminozitate foarte bună, calitate excelentă a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii prin facilități inovatoare.

 

Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

 

Modul SmartEco
În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară.

 

No Source Detected Mode
The automatic switch to Eco Blank Mode after the projector is turned on for over three minutes without a display source, eliminating unnecessary energy waste and prolonging the life of the projector lamp.

 

0,5W în Modul Stand By
Când este inactiv, MW705 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând astfel ceea ce altă dată a fost o reală provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W în modul Network Standby
Atunci când modul Network Standby este activat, proiectorul MW705 necesită un consum mai mic de 6W pentru a rămâne conectat la rețea după ce-a fost oprit. Managerii IT pot păstra controlul complet asupra utilizării și depanării zilnice a proiectorului, reducând în același consumul resurselor de energie ale pământului.


Suportă variate formate 3D
Proiectoarele BenQ pentru educaţie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă elevilor aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MW705 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. 

 

Subtitrări
MW705 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesară

 

Şabloane pentru scriere ca pe tabla
Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la MW705 funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

 

Proiectoare BenQ cu DLP
Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP
Tehnologia Digital Light Processing (DLP), care a primit în anul 2015 premiul Academy Award of Merit (statuetă Oscar®), este tehnologia de proiecție folosită în peste 90% din cinematografele digitale din lume și în 100% din cinematografele IMAX. Ținând cont că tehnologia DLP domină piața mondială a proiectoarelor cu o cotă de peste 50%, BenQ este la ora actuală brand-ul cel mai bine vândut de proiectoare DLP, oferind performanțe de top pe acest segment.

Rezistent în timp
Micro-oglinzile cipului DLP sunt incredibil de rezistente, având un design constructiv sigilat perfect, imun la orice factor extern. Acest lucru înseamnă că videoproiectoarele BenQ cu tehnologie DLP rezistă testului timpului, fără pierderi de calitate a imaginii. Imaginile videoproiectoarelor BenQ strălucesc an dupa an, iar după înlocuirea lămpii, imaginea arată la fel ca în prima zi.

Detalii incredibil de clare
Deoarece dispun de un contrast ultra-ridicat (cel mai ridicat din industrie), videoproiectoarele BenQ sunt gândite pentru a reproduce cel mai fin detaliu, datorită maximizării factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar și prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ SmartEco™.

 

 

Sistem de proiectie

DLP 3D

Rezolutie nativa

WXGA (1280x800), High Definition

Luminozitate

4000 ANSI Lumeni

Contrast

13000:1

Culori afisate

1.07 miliarde culori

Lentile

F=2.56~2.68, f=22.04~24.14mm

Format imagine

Native 16:10 (5 aspect ratio selectable)

Raport distanta proiectie

1.55-1.7 (Wide 87"±3% @ 2.9m)

Dimensiune imagine (diagonala)

60" - 300"(1.5-7.62m)

Zoom

1.1x

Tip lampa (putere)

240W

Lampa (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)

3000 / 4000 / 6000 / 7500 ore

7500 ore de utilizare inseamna:

= 3.85 ani (8ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 5.12 ani (6ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 7.11 ani (4ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 12.01 ani (6 ore/zi, 2zile(in weekend)/saptamana, 52 saptamani/an)

Reglaj trapez

2D, Vertical & Horizontal ± 40 degrees; Auto vertical keystone ± 30 degrees

Offset proiectie

Vertical: 100% ±5%

Rezolutii suportate

VGA (640 x 480) to WUXGA_RB (1920 x 1200) *RB = Reduced blanking

Frecventa orizontala

15K-102KHz

Rata scanare verticala

23-120Hz

Interfete

Computer in (D-sub 15pin) x1( integrate with component)

HDMI x2 (HDMI with MHL2.0 x1, HDMI x 1)

Monitor out x 1

Composite Video in (RCA) x 1

S-Video in x 1

Audio in (Mini Jack) x 1

Audio in (L/R) x1

Audio out (Mini Jack) x 1

Speaker 2W x 1

USB (Type A) x 1 (1.5A power supply)

RS232 (DB-9pin) x 1

IR Receiver x2 (Front+Top)

Dimensiuni (L x I x A)

331.0 x 114.4 x 246.2 (without foot)

331.0 x 129.4 x 246.2 (with foot)

Compatibilitate HDTV

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Compatibilitate video

NTSC, PAL, SECAM

Greutate

3Kg

Zgomot

33/29 dBA (Normal/Economic mode)

Alimentare

AC100 to 240V, TBD A, 50 to 60 Hz

Consum

350W (Normal), 261W (Eco), Standby <0.5W

Limbile meniurilor afisate pe ecran

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/

Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ TraditionalChinese (28 Languages)

Mod imagine

**Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2

Functii

Brilliant color

VIDI or equivalent

User memory setting

Teaching Template

Presentation timer

Instant restart

Auto Power Off

Quick Cooling

High altitude mode

Freeze / Blank

SmartEco

Eco Blank

Direct Power On

Quick Auto Search

VGA Signal Power On

Panel Key lock

HDTV Compatible

3D ready(DLP link, PC+Video)

3D (HDMI1.4a)

3D comb filter

3D color management

Digital zoom

Auto keystone (1D)

2D Keystone

Corner Fit

Wall Color Correction

Closed Captioning

Variable audio out

Top-access lamp door

Security Bar

Space for hidden dongle

Accesorii (Standard)

Remote Control w Battery

Power Cord (by region)

VGA cable

User Manual CD

QSG

Lens Cover

Warranty Card (by region)

Video Wifi Streaming Dongle - QCast doar pentru PN: 9H.JEC77.13Z

Accesorii (Optionale)

Spare Lamp Kit

Video Wifi Streaming Dongle - QCast

Ceiling mount kit             

Carry bag            

3D Glasse

Compatibilitate si suport 3D

Frame Sequential: Up to 60Hz 720p

Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p

Side by Side: Up to 24Hz 1080p

Top Bottom: Up to 60Hz 1080p

Adaptor Wireless

MW705 cu Wifi Qcast PN: 9H.JEC77.13Z

MW705 fara Wifi Qcast PN: 9H.JEC77.13E

Garantie

Proiectorul: 36luni

Lampa: 12luni sau 2000ore (care conditie se indeplineste prima)

Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.

08010-23670 (apelabil prin reteaua Romtelecom)

0740.166.808

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x