TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Cos de 500 lei
Adauga in cos un necesar pentru tine sau pentru compania ta un cos de minim 500 lei cu TVA inclus. Produsele pot fi din orice categorie de produse. Inclusiv produse care se afla in promotii.
Comanda
Finalizeaza comanda online pe www.dpap.ro urmand pasii mentionati in cos. Completeaza datele de livrare, datele de facturare, modalitatea de plata si modalitatea de livrare.
Livrare
Automat, impreuna cu comanda pe care ai emis-o in platforma dpap.ro, se va livra si CADOUL. Un Caiet de birou Business OXFORD.
Cafea
Odata ajunsa comanda impreuna cu caietul CADOU, il vei tine langa tine ca cel mai indragit accesoriu de la birou.
Termeni şi condiţii Campania „ CADOU la orice comanda de minim 500 lei”

Organizatorul promoţiei „CADOU la orice comanda de minim 500 lei” este:
SC Biro Media Trading SRL, CUI RO447220, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/2286/1992, cu sediul în Bucureşti, Bd. Timisoara, Nr. 84, Sector 6.

Date de contact: 021.777.11.22 şi/sau contact@dpap.ro

Premiu: Caiet de birou Business OXFORD

Campania promoţională se va desfăşura conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Campania se va desfășura în perioada 15.03.2017 - 15.04.2017, ora 18:00, in România.
La aceasta campanie nu au permisiunea de a participa angajaţii DPAP precum și rudele de până la gradul 2 ale tuturor celor de mai sus. Această campanie se adresează doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
Pentru inscrierea in promotie, clientul trebuie sa achizitioneze produse in perioada 15.03.2017 - 15.04.2017, ora 18:00. Clientul trebuie sa finalizeze comanda pe platforma online www.dpap.ro. Trebuie sa aiba o comanda de minim 550 lei cu TVA inclus.
Organizatorul nu este răspunzător de eventualele probleme ale Câştigătorului cu premiul câștigat, acestea urmând să fie rezolvate de către Câstigator.
Pentru ca un câştigător să poată primi premiul trebuie să îndeplinească condițiile:
1. Să respecte în totalitate condiţiile de participare stipulate în prezentul document.
2. Sa achizitioneze produse conform conditiilor campaniei in perioada 01.06.2016 - 31.08.2016.
3. Să fie cetățean român sau al UE, cu vârsta peste 18 ani.

Organizatorul va acorda Premiul persoanei participante in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
a. Inscrierile efectuate prin alte mijloace decat cele dedicate campaniei;
b. inscrierile efectuate gresit / incomplet;
c. inscrierile efectuate in afara perioadei de desfasurare a campaniei.
d. comanda nu a fost emisa online

Prin participarea la Campanie, participantii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal și cu privire la includerea acestor date în baza de date a Organizatorului pentru primirea de mesaje comerciale, atat din partea Organizatorului, cât şi a Partenerilor acestuia. Se pot solicita pe întreaga durată a campaniei informatii referitoare la inscrierea unui participant la contact@dpap.ro Orice tentativă de fraudare se pedepseste cu eliminarea participantului din campanie.

Succes!