Videoproiector, WXGA, 3700ANSI, 3D, BENQ MW724

Marca produsului : BENQ
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JA877.33E
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

772.51 lei cu TVA
Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENN...

48.49 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector WXGA BenQ MW724 cu 3700 ANSI Lumeni, 3D, LAN Display si optiuni wireless 


Alegerea perfecta pentru sali medii de conferinte sau sali de clasa


Proiectorul BenQ MW724 este proiectorul de care ai nevoie pentru o prezentare perfectă. Cu rezoluţia WXGA şi luminozitatea de 3700 ANSI lumeni, contrast ultra-înalt de 13.000:1, BenQ MW724 are posibilitaţi de afişare multi-display si o mulţime de conexiuni, pentru proiecţii care să arate excelent.

Noi recomandam acest model, ca fiind cu cel mai bun raport pret calitate din seria 7 de la BenQ

  

Economie de energie, prietenos cu mediul

SmartEcoTM, tehnologie proprietara BenQ - cea mai performantă tehnologie pentru un mediu verde

BenQ este primul brand de proiectoare cu tehnologie DLP, care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel, BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltându-şi propria tehnologie SmartEcoTM pentru economisirea perfectă a energiei, economie necesară sălilor de conferinta ale secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, proiectorul video BenQ MW724, oferă astfel strălucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa mult mai lungă a lampii, toate acestea fără compromisuri de calitate.

Modul EcoBlank

Acest mod permite prezentatorilor întunecarea proiecției de pe ecran, ori de câte ori au nevoie să redirecționeze atenția audientei către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

Modul SmartEco


În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară.

Modul Nicio sursă detectată

Când proiectorul nu mai detectează o sursă video, modul Eco Blank este activat automat după 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viață a bateriei este prelungită.

0,5W în Modul Stand By (aşteptare)

Când este inactiv, proiectorul BenQ MW724 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând astfel ceea ce altă dată a fost o reală provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W în modul Network Standby

Atunci când modul Network Standby este activat, proiectorul BenQ MW724 necesită un consum mai mic de 6W pentru a rămâne conectat la rețea după ce-a fost oprit. Managerii IT pot păstra controlul complet asupra utilizării și intretinerii periodice a proiectorului, reducând în același consumul resurselor de energie ale pământului.

LAN Display

Afişarea prin LAN este o soluţie eficientă din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizând un singur cablu LAN pentru control şi afişare. Această funcţie oferă posibilitatea de afişare de pe un notebook sau desktop pe un ecran de proiectie, pentru o administrare mai bună a conţinutului pentru discuţii, prezentări de instruire sau predare.

Sistem audio puternic de 10W

Proiectorul video BenQ MW724, prin sistemul audio imbunatatit cu difuzoare de 10W, oferă in clasa, la fiecare oră de curs, un sunet de calitate şi claritate deosebită. Acum profesorul îi poate învăţa mai uşor pe elevi, iar elevii la randul lor pot învăţa mai repede.

Controlul proiectorului prin reţeua LAN cu CrestronRoom View®şi PJ-Link

Funcţia de LAN Control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii periodice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv – oferindu-le acces, control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului. Proiectorul BenQ MW724 suportă configuraţia originală Control LAN pe care o deţineţi – indiferent dacă acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.

 

Suportă variate formate 3D

Proiectoarele BenQ sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă audientei aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filmele cinematografice 3D. Formatele 3D suportate de BenQ MW724 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebită.

 

Subtitrări

BenQ MW724 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesară

Şabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la proiectorul video MW724, funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

Proiectoare BenQ cu DLPTM | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLPTM

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.


Conectivitate proiector video WXGA BenQ MW724 :

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3700
Contrast (Full on / Full off) 8000:1
Diagonala imagine De la 50 inch la 300 inch (127cm - 762cm)
Raport proiectie 1.1 - 1.5
Rata focalizare Manual Zoom, 1.36:1
Keystone correction 2D Manual Vertical / Orizontal +/- 30 Grade
Lentile F = 2.41 - 2.78, f = 15.76 - 21.11
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3000 / 4000 / 7500 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 34 / 32 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 290W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, Frame interpolation, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-PJ Link, AMX Device Discovery, Win8 Certificate, LAN to RS232, 1 to 1 LAN Display
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x