Videoproiector BENQ MX726, XGA, 3D, 4000 Lumeni, HDMI

Marca produsului : BENQ
4,363.32 lei cu TVA
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JCM77.23E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Descriere

Economie de nergie, prietenos cu mediu

SmartEco - cea mai performantă tehnologie pentru un mediu
BenQ este primul brand de proiectoare cu tehnologie DLP care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltându-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisirea perfectă a energiei,economie necesară sălilor de clasă ale secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, MX726 oferă astfel strălucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa mult mai lungă a lampii, toate acestea fără compromisuri de calitate.

 

Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

 

 

Modul SmartEco

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară.

 

Modul Fără semnal detectat

Dacă proiectorul este pornit timp de trei minute fără ca o sursă de semnal video să fie detectată, el trece automat în modul EcoBlank, oprind astfel risipa de energie și prelungind viața lămpii.

 

0,5W în Modul Stand By (aşteptare)

Când este inactiv, MX726 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând astfel ceea ce altă dată a fost o reală provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W în modul Network Standby

Atunci când modul Network Standby este activat, proiectorul MX726 necesită un consum mai mic de 6W pentru a rămâne conectat la rețea după ce-a fost oprit. Managerii IT pot păstra controlul complet asupra utilizării și depanării zilnice a proiectorului, reducând în același consumul resurselor de energie ale pământului.

Corectie 2D de trapez

Proiecții din lateral folosind funcția Keystone

Când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone 2D vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizând ajustări pe orizontală şi pe verticală

 

Corecţia Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii)

Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii) este un mod comod şi flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independentă a fiecărui colţ al imaginii.

 

Conexiune MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MX726 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android.  De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu.

 

LAN Display

Afişarea prin LAN este o soluţie eficientă din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizând un singur cablu LAN pentru control şi afişare. Această funcţie oferă posibilitatea de afişare de pe un NB pe un display, pentru o administrare mai bună a conţinutului pentru discuţii, prezentări de instruire sau predare.

 

 

 

Sistem audio puternic de 10W

MX726 prin sistemul audio imbunatatit cu difuzoare de 10W oferă in clasa la fiecare oră de curs un sunet de calitate şi claritate deosebită. Acum profesorul îi poate învăţa mai uşor pe elevi, iar elevii la randul lor pot învăţa mai repede.

 

Controlul proiectorului prin reţeua LAN cu CrestronRoom View®şi PJ-Link

Funcţia de LAN Control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii zilnice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv – oferindu-le acces, control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului. Proiectorul MX726 suportă configuraţia originală Control LAN pe care o deţineţi – indiferent dacă acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.

 

Suportă variate formate 3D

Proiectoarele BenQ pentru educaţie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă elevilor aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MX726 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un  Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebită.

 

Subtitrări

MX726 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesară

 

Şabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la MX726 funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

 

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

 

 

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

 

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

 

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

 

 

Sistem de proiectie

DLP 3D

Rezolutie nativa

XGA (1024x768)

Luminozitate

4,000 ANSI Lumeni

Culori afisate

1.07 Miliarde culori

Lentile

F=2.59~2.91, f=16.87~21.87mm

Format imagine

Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)

Raport distanta proiectie

1.5 - 1.97 (65" ±3% @2m)

Dimensiune imagine (diagonala)

50" ~ 300" (1.27 - 7.62m)

Zoom

1.3x

Tip lampa (putere)

280W

Lampa (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)

3000/4000/6000 ore

6000 ore de utilizare inseamna:

= 2.88 ani (8ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 3.85 ani (6ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 5.77 ani (4ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)

= 9.61 ani (6 ore/zi, 2zile(in weekend)/saptamana, 52 saptamani)

Reglaj trapez

2D, Vertical & Horizontal ± 30 grade

Offset proiectie

Vertical: 128% ±5%

Rezolutii suportate

VGA (640 x 480) to WUXGA_RB(1920 x 1200) *RB = Reduced blanking

Frecventa orizontala

15K-102KHz

Rata scanare verticala

23-120Hz

Interfete

Computer in (D-sub 15pin)x 2

HDMIx2 (HDMI with MHL2.0 x1,HDMI x 1)

MHLx 1(HDMI with MHL2.0)

Monitor outx 1

Composite Video in (RCA)x 1

S-Video inx 1

Audio in (Mini Jack)x 1

Audio in (L/R)x1

Audio out (Mini Jack)x 1

Microphone in(Mini jack)x 1

Speaker 10W x 1

LAN(RJ-45) x 1 (LAN Control & LAN display)

USB (Type A) x 1

USB (Type Mini B) x 1

DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1

RS232 (DB-9pin) x 1

IR Receiver x2 (Front+Rear)

Dimensiuni (L x I x A)

314.2x116x216.3mm (include feet)

314.2x102x216.3mm (exclude)

Compatibilitate HDTV

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Compatibilitate video

NTSC, PAL, SECAM

Greutate

3.3Kg

Zgomot

37/34 dBA (Normal/Economic mode)

Alimentare

AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz

Consum

Normal: 270W

Eco: 220W

SmartEco: deppending of image projected

Network standby <6.0W

Standby <0.5W

Limbile meniurilor afisate pe ecran

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)

Mod imagine

Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2

Functii

SmartEco

Brilliant color

Win8 Certificate

3D ready(DLP link, PC+Video)

3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats)

nVidia 3DTV play

3D comb filter

3D color management

Digital zoom

User memory setting

Direct Power On

Quick Auto Search

Closed Captioning

Panel Key lock

Siganl Power On (VGA signal detected)

Teaching Template

AMX Device Discovery

Instant restart

Variable audio out

LAN Control-Crestron eControl

LAN Control-RoomView compatible

LAN Control-PJ Link compatible

1 to 1 LAN Display

Top-access lamp door

Security Bar

Wall Color Correction

Quick Cooling

HDTV Compatible

Presentation timer

High altitude mode

Auto Power Off

Freeze / Blank

Eco Blank

2D (H+V) Keystone

Corner Fit

LAN to RS232

Accesorii (Standard)

Carry bag

Power Cord (by region)

Remote Control w Battery

VGA cable

User Manual CD

Quick Start Guide

Lens Cover

Warranty Card (by region)

Accesorii (Optionale)

Spare Lamp Kit

Ceiling mount kit

Carry bag

3D Glasses

Compatibilitate si suport 3D

Frame Sequential: Up to 60Hz 720p

Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p

Side by Side: Up to 24Hz 1080p

Top Bottom: Up to 60Hz 1080p

Garantie

Proiectorul: 36luni

Lampa: 12 luni sau 2000ore (care conditie se indeplineste prima)

Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.

(apelabil prin rețeaua Romtelecom)

0740.166.808

Modul SmartEco

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară.

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x