TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 200 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.

Laptopuri

Tablete


Accesorii APPLE

 • Adaptor APPLE Thunderbolt to Gigabit Ethernet

  149.99 lei cu TVA
 • APPLE EarPods cu Lightning Connector

  159.99 lei cu TVA
 • Stylus APPLE Pencil pentru iPad Pro

  599.99 lei cu TVA
 • Router wireless APPLE Airport Express Base Station mc414Z/A, Dual-Band, LAN, WAN, USB, alb

  489.99 lei cu TVA

Genti pentru laptop

Laptopurile - au fost proiectate pentru a satisface cerintele legate de utilizarea zilnica si redarea multimedia ale tuturor utilizatorilor ce cauta un sistem elegant si practic. Tastatura foarte confortabila, ușurința in utilizare și productivitate crescuta. Laptopurile sunt echipate cu cele mai recente procesoare pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Combinatia de componente audio foarte puternice cu un software optimizat imbunatateste claritatea si puterea sunetului. Finisajul concentric foarte elegant si design-ul foarte rezistent, combinate cu variantele de culori populare disponibile iti permit sa alegi solutia perfecta pentru stilul tau. Disponibile la un preț accesibil, sunt alegerea perfecta pentru companiile tinere in plina ascensiune. Tabletele - Dispun de tehnologii exclusive pentru imbunatatirea calitatii imaginilor, ce combina elemente hardware și software pentru a optimiza fiecare caracteristica a afisajului (inclusiv contrastul, claritatea si luminozitatea) rezultand intr-o experienta de vizualizare incredibil de realista. Pe langa ecranul generos de care dispun, ideal pentru jocuri, filme sau poze, acestea sunt si usor de transportat, ocupand un loc minim in geanta sau bagaje. DPAP va pune la dispozitie o gama variata de Laptopuri, tablete si accesorii ideale pentru business si divertisment.