TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

849.99 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 pr...

50.99 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Arta și știința din spatele flexibilității instalării

Opțiuni pentru obiective și compatibilitate

 

Optimizing projector performance for all venues and applications, seven types of optical lenses comprising short-throw to long-throw are available. Featuring all-glass construction for ultraclear focus and high apertures for brighter images, these lenses are made in Japan for the highest optical quality control. In addition, an integrated adapter for leading third-party 1-chip DLP lens design means installers can keep the main lens of an existing projector in replacement installation scenarios.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Zoom, focalizare și lens shift, controlate electronic

Sistemul de focalizare motorizat și cel pentru lens shift orizontal și vertical oferă imagini perfect proporționate, indiferent de locația unde va fi instalat proiectorul. Modificările ce erau până acum necesare la schimbarea proiectorului sunt înlocuite de ajustări din telecomandă, imaginea putând fi prelucrată omnidirecțional pentru a se potrivi pe suprafața de proiecție.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Proiecție în orice direcție

Proiectorul poate fi înclinat în orice unghi vertical, fapt ce permite proiecția pe tavane, pereți, podele sau pe suprafețe în unghi. Posibilitățile de impact vizual pentru vizitatorii din centre comerciale, galerii de artă, muzee și săli de cinematograf sunt nenumărate.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Conectivitate digitală avansată cu HD Connect

Conectivitatea inovativă HD Connect combină semnale video, audio și de control din surse multiple, ce includ PC-uri, laptopuri, playere Blu-ray și DVD și console de jocuri, într-un singur cablu de tip CAT5, capabil să transmită informația fără pierderi pe distanțe de până la 100 metri. Eficient și economic, acest tip de conectivitate este ideal pentru proiectoare montate pe tavan sau alte instalări permanente.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Obiective cu memorie

Echipate cu zece setări personalizabile pentru dimensiune, poziție și focalizare, proiectorul detectează și optimizează materialul primit de la sursă pe formatul suprafeței de proiecție. Utilizatorii pot reveni la setările anterioare fără ajustări dificile, cum ar fi vizualizarea întregului ecran pe o suprafață de proiecție cu raport de 2,35:1 pentru o experiență cinematică.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
  Memory 1   Memory 2  

Poziționare centrală a obiectivului și comandă rapidă

Un nou sistem central de fixare a obiectivelor permite instalarea ușoară, fără a lua în considerare o poziționare asimetrică. În plus, în cazurile în care este necesară  repoziționarea imaginii, o comandă rapidă readuce proiectorul la setările din fabrică, pentru a putea fi folosit într-o locație diferită.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
  Obiectivul este amplasat central.   Comandă rapidă pentru resetarea obiectivului  

Imagini șablon preinstalate

Instalarea și calibrarea precisă este facilitată de 14 imagini șablon integrate. Ele permit ajustarea culorilor, liniarității fidelității, uniformității și distorsiunilor imaginii.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Calitate spectaculoasă a imaginii pentru o comunicare vizuală captivantă

Luminozitate foarte înaltă, de până la 7000 de lumeni

Chiar și proiecțiile pe ecran mare, în săli luminoase, își păstrează claritatea cu tehnologia BenQ ce oferă un design unic, cu două lămpi. Luminozitatea crescută îmbunătățește intensitatea culorilor și profunzimea prezentărilor făcute cu luminile aprinse, permițând audienței să interacționeze și să ia notițe.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
  *Luminozitatea de 7700 lumeni este disponibilă la modelul PX9710.  
   

Obiective cu o foarte bună calitate optică

Mult superioare obiectivelor din plastic, obiectivele proiectoarelor BenQ cu luminozitate înaltă sunt construite exclusiv cu elemente din sticlă, pentru o focalizare foarte clară și imagini vii.

Rotiță de culori interschimbabilă

O rotiță adițională cu 6 segmente, de tip RGBYCM este inclusă ca accesoriu standard și poate fi folosită pentru a îmbunătăți culorile afișate și nuanțele intermediare, oferind imagini și clipuri foarte realiste. Atunci când este folosită în încăperi bine iluminate, rotița integrată cu 6 segmente RGBYCW oferă imagini luminoase, vii și prezentări clare.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Mentenanță fără probleme și fiabilitate pe care te poți baza

Sistem de iluminare cu două lămpi, pentru prezentări neîntrerupte

Cu două lămpi pentru o luminozitate optimă, sistemul Dual-Lamp elimină întreruperile ce pot apărea în timpul prezentărilor în cazul în care una din lămpi cedează. Sistemul detectează numărul de ore al fiecărei lămpi și le folosește alternativ.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Sistem integrat de filtrare

Oferind o protecție în plus pentru sistemul DLP încapsulat, două filtre avansate oferă performanța maximă chiar și atunci când proiectorul trebuie instalat pe perioada renovărilor sălii, într-un mediu cu mult praf. Filtrele cutate și protective pot fi curățate ușor sau înlocuite, accesul la ele fiind posibil din față sau de pe latura dreaptă, chiar și atunci când proiectorul este fixat pe tavan.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

LED-uri de stare vizibile

Un set de șase LED-uri indică starea lămpii și facilitează procesul de diagnosticare.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN (AMX/CRESTRON/PJ-Link)

Tehnicienii IT pot opera simplu și verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN pentru a reduce costurile și resursele necesare. Interfața LAN este compatibilă cu PJ-Link, Crestron și sistemul de control AMX, pentru o integrare ușoară și convenabilă cu componente compatibile.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Moduri Standby economice

Aderând strict la normele europene, consumul în standby atunci când aparatul este conenctat la rețea scade la doar 6 W, reducând impactul asupra mediului și costul total de operare. Atunci când proiectorul intră în Eco Mode, cosumul de curent este redus la 0,5 W.

Sistem de răcire avansat cu heat-pipe

Folosind o structură simplă și silențioasă, fără elemente în mișcare sau posibile scurgeri de lichide, sistemul heat-pipe din cupru oferă o răcire fiabilă. El nu necesită o mentenanță complexă și nu afectează mediul înconjurător.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Proiecție cu sistem avansat de răcire cu aer

Un sistem de 10 ventilatoare, amplasate după reguli termodinamice pentru a controla procesul de răcire, asigură temperaturi bune de funcționare și performanțe optime chiar și în condiții extreme. Ele reduc riscul unor defecțiuni cauzate de temperaturile înalte și, în consecință, al apariției unor costuri de reparații/mentenanță.

Operare intuitivă și ușurință în utilizare

Acces ușor pentru lampă și rotița de culoare

Ușile de acces rapid pentru lămpi sunt amplasate în partea din spate și în lateral, schimbarea lor putând fi realizată în timp ce proiectorul este fixat în tavan sau instalat în tandem cu altul. În cazul fixării în tavan, căderea lămpii este împiedicată de un cablu de siguranță. Rotița de culoare poate fi accesată de pe față superioară, atunci când este necesară schimbarea între formatele RGBYCM și RGBYCW.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Obturator mecanic

Pentru acele situații ce necesită întuneric total, cum ar fi în timpul unor concerte, obturatorul mecanic blochează complet lumina emisă de lămpi. Această facilitate este utilă și pentru alăturarea imaginilor de la mai multe proiectoare, eliminând astfel interferențele.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
  Fără obturator mecani   Cu obturator mecanic  

Buton rapid pentru schimbarea obiectivelor

Obiectivele interschimbabile sunt deblocate imediat cu ajutorul acestui buton rapid.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710
Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Răcire fără curent

Un condensator integrat alimentează sistemul de răcire în cazul în care curentul este întrerupt, prevenind deteriorarea lămpii. Această soluție inteligentă ajută la eliminarea unor cheltuieli neprevăzute.

Suport lateral pentru manipulare

Două suporturi laterale pentru manipulare, amplasate pe partea inferioară a proiectorului, permit ca el să fie susținut ușor de două persoane.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9710

Sticla folosită de sistemul optic nu conține arsenic

Plasticul carcasei nu este de tip BFR/PVC

Ambalajul nu conține plastic PVC

 

 

Sistem de proiecţie DLP 3D
Rezoluţie nativă XGA (1024 x 768)
Luminozitate 7700 ANSI lumeni (Dual lamp, Standard lens)
Contrast 2800:1
Culori afişate 1.07 miliarde culori
Lentile Atentie! Toate lentilele se comanda separat ! 
Proiectorul vine standard fara lentila

Wide Fix (5J.JAM37.011) : F=1.85, f=11.6mm
Ultra Wide (5J.JAM37.061) : F=1.96~2.3
Wide Zoom (5J.JAM37.021) : F=1.85~2.5, f=18.7~26.5mm
Standard (5J.JAM37.001) : F=1.64~1.86, f=26~34mm
Semi Long (5J.JAM37.051) : F=1.86~2.48, f=32.9~54.2mm
Long Zoom1 (5J.JAM37.031) : F=1.86~2.41, f=52.8~79.1mm
Long Zoom2 (5J.JAM37.041) : F=1.85~2.48, f=78.5~121.9mm

Format imagine Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)
Raport distanţă proiecţie

Wide Fix (5J.JAM37.011) : 0.79:1
Ultra Wide (5J.JAM37.061) : 0.77~0.97:1
Wide Zoom (5J.JAM37.021) : 1.3~1.85:1
Standard (5J.JAM37.001) : 1.79~2.35:1
Semi Long (5J.JAM37.051) : 2.3~3.81:1
Long Zoom1 (5J.JAM37.031) : 3.71~5.57:1
Long Zoom2 (5J.JAM37.041) : 5.5~8.56:1


Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Dimensiune imagine (diagonală) 80"~500" ( 2-12.7m) 
Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Zoom

Wide Fix (5J.JAM37.011) : Fixed
Ultra Wide (5J.JAM37.061) : 1.25:1
Wide Zoom (5J.JAM37.021) : 1.41:1
Standard (5J.JAM37.001) : 1.3:1
Semi Long (5J.JAM37.051) : 1.65:1
Long Zoom1 (5J.JAM37.031) : 1.5:1
Long Zoom2 (5J.JAM37.041) : 1.55:1

Tip lampă (putere) 350W x 2
Lampă ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave) 2000/2500ore
Reglaj trapez Vertical ± 30 degrees
Rezoluţii suportate VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Frecvenţă orizontală 15K~91KHz
Rată scanare verticală 48~120Hz
Deplasare lentile

Wide Fix (5J.JAM37.011) : NA
Ultra Wide (5J.JAM37.061) : 0-45% Vertical; +-10% Horizontal
Wide Zoom (5J.JAM37.021) : 0-50% Vertical; +-10% Horizontal
Standard (5J.JAM37.001) : 0-50% Vertical; +-10% Horizontal
Semi Long (5J.JAM37.051) : 0-50% Vertical; +-10% Horizontal
Long Zoom1 (5J.JAM37.031) : 0-50% Vertical; +-10% Horizontal
Long Zoom2 (5J.JAM37.041) : 0-50% Vertical; +-10% Horizontal

Interfeţe

Computer 1 in (D-sub 15pin) x 1
Computer 2 in (5BNC, R/G/B/H/V) x 1
Monitor out (D-sub 15pin) x 1
HDMI x 1 (1.4a)
DVI-D in x 1
LAN (RJ45) x 1 (LAN Control)
USB (Type Mini B) x 1 (Download)
HD Connect x 1 (Share with RJ45)
DisplayPort x 1
12V Trigger x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
Wired Remote x 1
IR Receiver x 2 (Front+Rear)

Dimensiuni (L x Î x A) 510 x 230 x 540 mm
Compatibilitate HDTV 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Compatibilitate video NTSC, PAL, SECAM
Greutate 21Kg (fara lentila)
Zgomot 41/36/38/35 dB (Dual Lamp Normal/Dual Lamp Eco/Single Lamp Normal/Single Lamp Eco)
Alimentare AC100 V, 7.2A, 50 to 60 Hz
AC 220-240 V, 2.9A, 50 to 60 Hz
Consum AC100 V, 710W (Standby Power <0.5W)
AC 220-240 V, 670W (Standby Power <0.5W)
Limbile meniurilor afişate pe ecran ENGLISH/ 繁體中文/ FRANÇAIS/ ESPAÑOL/ DEUTSCH/ ITALIANO/ 简体中文/ 한국어/ 日本語 / РУССКИЙ/Português/ svenska(12 Languages)
Mod imagine Dynamic/Presentation/Cinema
Funcţii Brilliant color 
VIDI or equivalent 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats) 
3D color management 
Digital zoom 
User memory setting 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
Panel Key lock 
Off-line cooling 
LAN Control-Crestron eControl 
LAN Control-RoomView compatible 
LAN Control-PJ Link compatible 
Anti-dust filter 
Security Bar 
HDTV Compatible 
High altitude mode 
Auto Power Off 
Freeze / Blank 
Interchangable Color wheel 
Accesorii (Standard)

Remote Control without Battery
6 Segments Color Wheel
Power Cord (by region)
User Manual CD
Quick Start Guide
Warranty Card (by region)
VGA (D-sub 15pin) Cable

Accesorii (Opţionale)

Spare Lamp Kit (5J.JC705.001)
Ceilling Mount (5J.JCY10.001)
Optional Lens :
Wide Fix (5J.JAM37.011)
Ultra Wide (5J.JAM37.061)
Wide Zoom (5J.JAM37.021)
Standard (5J.JAM37.001)
Semi Long (5J.JAM37.051)
Long Zoom1 (5J.JAM37.031)
Long Zoom2 (5J.JAM37.041)

Garanţie Proiectorul: 36luni
Lampa: 12 luni sau 2000ore (care condiţie se îndeplineşte prima)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)