TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Wireless Adapter, BenQ for MX661 GP10 GP3 MS619ST MX620...

Wireless Adapter, BenQ for MX661 GP10...

375.84 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Proiecţii direct din smartphone-ul sau tableta ta!

Videoproiectorul BenQ MX666 este proiectorul de care aveţi nevoie pentru proiecţii perfecte în toate sălile de mărime mică şi medie. Având o rezoluţie XGA cu 3.500 ANSI Lumeni şi o rată mare de contrast de 13.000:1, videoproiectorul BenQ MX666 oferă posibilitatea de a proiecta imagini multi wireless cu ajutorul aplicatiei Qpresenter Pro. În plus conexiunea MHL vă permite să afişaţi conţinutul de pe dispozitivele Android, pentru ca prezentarile voastre să arate întotdeauna minunat!

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Proiectoarele BenQ oferă economie mai mare a consumului de energie cu tehnologia SmartEco™

Generând un cost de exploatare mai redus și oferind o proiecţie optimizată prin economisirea dinamică a energiei, luminozitate fără compromisuri, calitate deosebită a imaginii și durată optimizată de viaţă a lămpii - Tehnologia SmartEco a dus la perfecţiune ceea ce poate face un proiector DLP. Cu această inovație, școlile și companiile vor putea economisi până la 70% din consumul de energie al lămpii proiectorului și vor reduce costurile de întreținere datorită caracteristicilor dinamice de economisire a energiei, în timp ce vor avea o experiență vizuală deosebit de intensă la fiecare prezentare.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Modul SmartEco: Alimentare inteligentă

Modul SmartEco adaptează automat luminozitatea lămpii în funcție de semnalul pe care îl primește proiectoul de la sursa de semnal, oferind o imagine de cea mai bună calitate cu cel mai bun echilibru între contrast şi culoare, la cel mai redus consum de energie. Fără compromis!

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Mod Eco Blank

Modul Eco Blank reduce consumul de energie cu până la 70% şi poate fi utilizat pentru a proiecta o imagine "neagră" atunci când proiectorul nu este utilizat sau când se dorește redirecţionarea atenției elevilor către profesor nu către imaginea ce se proiectează.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Modul "Fără sursă de semnal detectată"

Comutarea automată la Modul Eco Blank în termen de trei minute după pornirea proiectorului, dacă trec mai mult de trei minute fără nicio sursă de afişare, elimină risipa de energie şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Trecerea semnalului audio

Când videoproiectorul BenQ MX666 este în modul stand by (aşteptare) difuzorul încorporat poate fi folosit ca un sistem audio. Aceasta vă permite să nu mai cheltuiţi bani în plus şi pentru achiziţionarea unui sistem audio separat.

0,5W în Modul Stand By (aşteptare)

Când este inactiv, videoproiectorul BenQ MX666 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând astfel ceea ce altă dată a fost o reală provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avans tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la prelungirea duratei de viaţă a lămpii şi reduce costurile legate de consumul energetic.

Prezentări excelente prin intermediul dispozitivelor Smart

Conectivitate MHL

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe ecranul de proiecţie. Videoproiectorul BenQ MX666 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se şi încarcă în timp ce îl utilizaţi şi nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie în timpul prezentării.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Design deosebit

Corecţie Keystone 2D

Când proiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone 2D vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez utilizând ajustări pe orizontală şi pe verticală.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

 

Afişaj wireless

Introduceţi adaptorul WiFi în slotul USB pentru a proiecta conţinut de la PC, MAC, iPhone şi iPad direct pe videoproiectorul BenQ MX666, folosind caracteristica de afişare wireless.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

USB Display

USB Display oferă posibilitatea de proiecţie plug-and-play prin conexiunea USB, cu detectare automată a rezoluţiei, pentru cea mai bună prezentare a imaginii şi pentru posibilitatea proieţiei simultane din surse de semnal multiple.

Predare fără calculator

Afişarea direct din USB oferă profesorilor posibilitatea de a preda mai uşor, folosind doar o unitate USB flash. Tot ce trebuie să facă este să salveze fişierele de care au nevoie pe o unitate flash USB şi să o introducă în videoproiectorul BenQ MX666 şi să înceă predarea. Tipurile de fişiere suportate sunt JPEG, JPG, BMP, PNG, GIF şi TIFF.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Controlul proiectorului prin LAN Control şi PJ-Link

Controlul prin retea LAN a fost introdus să ajute administratorii IT să efectueze administrarea zilnică şi operaţiile de întreținere ale proiectorului în mod eficient şi efectiv, oferindu-le acces şi control total asupra fiecărui proiector în parte, direct de pe calculatorul administratorului. Videoproiectorul BenQ MX666 oferă suport unitar pentru sistemul de control LAN Creston şi PJ-Link.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

LAN Display

LAN Display offers a cost-effective solution for projector implementation management using a single LAN cable to control and display. This feature also offers simultaneous 4-1 or partial projection display option for better content management for discussions, presentations, training and classroom teaching.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Proiectoarele BenQ DLP®︱ Perfecţiune de durată a imaginii cu tehnologia DLP

Calitate a imaginii fără vârstă:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate deosebită, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologia de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că oglinzile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagini excelente de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui bec nou produce o calitate a imaginii comparabilă cu cea a unui proiector nou-nouț.

     

Proiector fără DLP

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Proiector BenQ DLP

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Tehnologia DLP oferă, de asemenea, un design cu motor fără filtru pentru încredere lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de posesie. Tehnologia SmartEco™ de la BenQ stimulează și mai mult performanța contrastului și rezistența calităţii imaginii în timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie al lămpii.

Claritate deosebită şi ultra-lizibilitate:

Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP alimentează circuitul de pixeli din spatele pixelului, eliminând astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali, care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și o margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai bună.

Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast pentru redarea fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și a detaliilor din scene întunecate. Nuanţele de negru sunt mai profunde, iar calitatea imaginii per ansamblu este mult mai concentrată și curată. Prezentările dumneavoastră vor fi ușor de citit și foarte eficiente, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Culori vibrante şi vii:

Chiar și în încăperile iluminate, proiectoarele BenQ DLP ating echilibrul optim de luminozitate și de precizie a culorilor, cu tehnologia BrilliantColor™ care stimulează şi mai mult culorile vii care captivează. BrilliantColor permite procesarea a până la șase culori prin incorporarea culorilor secundare - galben, azuriu şi purpuriu, cu cele primare - roșu, albastru și verde. De la nuanțe intense la tonuri medii, cum ar fi diferitele nuanţe de albastru marin și galben deschis, fiecare prezentare a dumneaboastră este redată într-o splendoare pură, vie.

Descriere Videoproiector XGA Wireless + MHL, BenQ MX666

Tutorial privind conexiunea MHL la videoproiectorul BenQ MX666 :

Tutorial privind utilizarea conectivitatii wireless, BenQ QPresenter, la videoproiectorul BenQ MX666 :

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3500
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 37 inch la 300 inch (94cm - 762cm)
Raport proiectie 1.51 - 1.97 (65 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction 2D, Vertical +/- 40 degrees, H +/- 25 degrees
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3500 / 5000 / 6500 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 30 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 375W (Typical), Standby < 0.5W
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Service download), USB (Type A) x 1 (USB Reader & Wireless Display & Keyboard / Mouse), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / 3D / User 1 / User 2
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Auto Off, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, AMX Device Discovery, USB reader
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Telecomanda, Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag) x 1, WiFi Dongle x 1
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). 
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)