TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA
Flipchart magnetic cu brate extensibile, 70 x 100cm, BI-OFFICE Easy

Flipchart magnetic cu brate extensibi...

478.88 lei cu TVA Pana la 383.11 lei

Descriere

Videoproiector LASER utilizand tehnologia BenQ BlueCore. Va prezentam videoproiectorul laser BenQ LX60ST

Alternativă inteligentă la proiectoarele cu lampă convenţională !

 

Alternativă mai Bună la o Lampă Tradiţională
BenQ LW60ST este primul proiector din lume echipat cu BlueCore, care beneficiază de calităţile inegalabile ale unei surse de lumină de tip laser, la o rezolutie XGA.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

 

Sursa de lumină BenQ BlueCore: LASER - o alternativă mai bună la proiectoarele cu lampă tradiţională

BenQ LX60ST este primul proiector XGA din lume echipat cu BlueCore, care beneficiază de calităţile inegalabile ale unei surse de lumină de tip laser pentru ca eficienţa energetică, performanţele de proiecţie şi timpul de aşteptare să fie optimizate. De asemenea, acest proiector încorporează şi tehnologia avansată SmartEco™ pentru a se reduce şi mai mult (cu până la 90%) consumul de energie electrică al sursei de lumină, ceea ce se traduce prin costuri totale de întreţinere şi utilizare semnificativ mai scăzute. Datorită faptului că sursa de lumină a sa nu conţine mercur, proiectorul BenQ LX60ST reprezintă o alternativă ecologică mai sigură şi în acelaşi timp mai bună pentru instituţia dvs. de învăţământ.

 Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Raport de Contrast Ridicat de 80000:1 pentru Imagini şi Texte Ultra Clare

Imaginile neclare îi pot distrage pe elevi de la citit şi pot fi obositoare pentru ochi. Chiar dacă consumul de energie electrică al lămpii BlueCore poate fi chiar şi cu 90% mai mic faţă de cel al unei surse tradiţionale de lumină, raportul de contrast al acesteia rămâne ridicat, având valoarea de 80000:1. Acest raport de contrast ridicat, datorită căruia vor fi redate imagini şi texte ultra clare, va permite elevilor să-şi concentreze atenţia doar asupra învăţării.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Luminozitate Optimă şi Performanţe Sigure Garantate Timp de 20000 de Ore

În Modul Eco, sursa de lumină de tip laser BlueCore are o durată de viaţă de aproape trei ori mai mare decât cea a unei lămpi tradiţionale pe bază de mercur. Fiind echipat cu acest tip de sursa de lumină specială care are o durată de viaţă de până la 20000 ore, proiectorul LX60ST oferă performanţe mult mai sigure în timp faţă de alte proiectoare şi nu va fi afectat de fenomenul de scădere bruscă a intensității luminoase în timpul proiecţiei.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

On/Off (Pornit/Oprit) instantaneu pentru Utilizarea la Clasă

Beneficiind de tehnologia BlueCore, sursa de lumină a proiectorului LX60ST va ajunge la luminozitatea maximă în doar câteva secunde. Mai mult decât atât, aceasta nu are nevoie de un interval de timp suplimentar pentru răcire. Aceste avantaje vor permite profesorilor să aibă mai mult timp pentru predarea efectivă la clasă iar ei vor mai trebui să aştepte între ore ca sursa de lumină proiectorului să se răcească.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Luminozitate Reglabilă

Spre deosebire de proiectoarele tradiţionale, utilizatorii au posibilitatea să regleze manual nivelul de luminozitate al lămpii videoproiectorului BenQ LX60ST pentru a economisi energia electrică şi pentru ca cei care urmăresc imaginile proiectate să nu experimenteze senzaţii de disconfort legate de condiţiile de iluminare naturală. Aceasta înseamnă că, pe termen lung, veţi putea optimiza consumul de electricitate şi prelungi durata de viaţă a lămpii proiectorului.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Capacitate de Proiectare Înclinată la 360°

Datorită caracteristicilor superioare ale tehnologiei laser care stă la baza lămpii BlueCore şi designului care permite disiparea eficientă a căldurii, utilizatorii vor avea flexibilitatea de a roti la 360° în orice direcţie de-a lungul axei verticale imaginile afişate de videoproiectorul BenQ LX60ST! Această facilitate le va permite profesorilor să aşeze proiectorul oricum doresc şi să optimizeze poziţia sa în spaţii limitate.

Optimizare Inteligentă a Consumului de Energie Electrică cu Tehnologia SmartEco Advanced

Noua tehnologie SmartEco Advanced optimiză funcţionarea componentei principale a proiectorului – sursa de lumină – pentru a economisi cu până la 90% consumul de energie electrică al lămpii BenQ BlueCore! Tehnologia SmartEco Advanced va ajuta cu siguranţă instituţiile de învăţământ, care caută cele mai eficiente modalităţi de diminuare a costurilor totale legate de utilizarea proiectorului, să-şi reducă cheltuielile cu energia electrică şi va determina prelungirea duratei de viaţă a lămpii.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST
Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

SmartEco Mode

In cazul în care va fi selectat Modul SmartEco, proiectorul va determina în mod automat luminozitatea optimă a imaginilor afişate şi va ajusta inteligent consumul de electricitate al sursei de lumină pentru a maximiza eficienţa energetică a lămpii – oferind în acelaşi timp cele mai bune performanţe legate de contrastul şi luminozitatea imaginilor proiectate.

Pentru modul SmartEco se pasa tasta rapida de pe telecomanda.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Fără sursa detectată

Tehnologia SmartEco Advanced activează Modul Eco Blank în cazul în care proiectorul nu va fi conectat timp de trei minute la vreo sursă de unde să preia imaginile, ca exemplu PC-ul sau laptopul existent în sala de curs. La activarea acestui mod, intensitatea luminoasă a lămpii proiectorului va fi diminuată la 10% din valoarea sa iniţială. Prin această funcţie, se evită funcţionarea sursei de lumină a proiectorului la intensitate maximă în timp ce dispozitivul nu este efectiv utilizat, prelungindu-se astfel durata de viaţă a lămpii.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Eco Blank Mode

Modul Eco Blank permite profesorilor să diminueze luminozitatea lămpii atunci când proiectorul nu este utilizat. Prin diminuarea luminozităţii lămpii proiectorului, profesorul redirecţionează atenţia elevilor de la ecranul de proiecţie la ceea ce explică el. Apăsaţi butonul “Eco Blank Mode” de pe tastatură sau butonul “Blank” de pe telecomandă pentru activa această funcţie şi urmăriţi cum intensitatea luminoasă a lămpii proiectorului se diminuează în mod automat, economisind-se astfel cu până la 90% consumul de energie electrică al sursei de lumină.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Alte Caracteristici Importante pentru Captarea Atenţiei Elevilor

Conectivitate iPad/iPhone

Din ce în ce mai multe instituţii de învăţământ admit beneficiile predării la clasă cu ajutorul iPad-urilor Apple – profesorii recunoscând faptul că aceste dispozitive i-au ajutat enorm să capteze atenţia elevilor la ore. Aplicaţiile legate de învăţământ au deschis larg porţile către o lume a cunoaşterii printr-o gamă variată de conţinuturi ca de exemplu e-book, website-uri, ziare, reviste, filme, muzică şi jocuri – oferind elevilor experienţe de învăţare mai captivante la toarte materiile. Proiectorul BenQ LX60ST poate fi conectat wireless la iPad-uri şi/sau iPhone-uri pentru a afişa diferite conţinuturi stocate în memoria acestora pe ecrane având diagonala de peste 80 de inci şi a permite profesorilor să predea liber la clasă.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Difuzoare cu Puterea de 20W şi Intrare de Microfon

Videoproiectorul BenQ LX60ST este compatibil cu diverse programe audio care pot fi utilizate la clasă. Fiecare dintre difuzoarele de 10W este prins şi fixat de fiecare latură a proiectorului BenQ care este protejat împotriva şocurilor şi vibraţiilor pentru a se asigura stabilitatea imaginii proiectate şi o calitate audio foarte bună a sunetelor produse. Prin intermediul intrării de microfon, proiectorul poate fi conectat la un microfon convenţional sau la căşti dotate cu microfon pentru a se uşura considerabil procesele de predare şi învăţare.

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

Conectori de intrare la videoproiectorul laser BenQ LX60ST :

Descriere Videoproiector XGA Laser, BenQ LX60ST

 

Specificatii

Categoria Education
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2000
Contrast (Full on / Full off) 80000:1
Diagonala imagine De la 80 inch la 300 inch (203.2cm - 762cm)
Raport proiectie 0.6 (78 inch @ 0.95m)
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Auto Keystone, Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 2.59, f = 6.95 mm
Putere lampa 1.6W Laser
Durata de viata lampa 10000 / 20000 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 31 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 32 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 225W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 5.1 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Nu
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.3 x 1, Audio in (Mini Jack) x 2, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Page up/down), USB (Type A) x 2 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / User 1 / User 2
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, Windows 7 Certified, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Auto Off, Presentation Timer, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Auto Keystone, Wireless Display, USB Display, AMX Device Discovery, USB reader, Remote Desktop
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Universal Wall Mount (T/R 0.6), Presentation Plus, Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa LASER : 36 luni fara limita de ore
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala).

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)