TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

849.99 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 pr...

50.99 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Instalare ultra flexibilă

Cinci tipuri de lentile opţionale

Pentru ca proiectorul să poată avea performanţă maximă într-o gamă largă de săli  suportă lentile care permit de la proiecţia de la mică distanţă (short throw) până la lentile ce permit proiecţii de la mare distanţă, construite din sticlă optică de cea mai buna calitate, pentru imagini cu un focus mai bun dar şi mai luminoase.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Lens shift (deplasare lentile) pe Orizonatală / Verticală

Funcţia Lens Shift este o caracteristică folosită pentru a adapta mai bine instalarea proiectorului. Cu funcţia Lens Shift pe orizontala şi verticală proiecţia imaginii poate fi uşor reglata exact unde se doreşte pe ecran.

Vertical + 50% Vertical - 10% Horizontal ± 5%Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

The protection lens is placed at the center.

Poziționare centrală a lentilelor

Un nou sistem central de fixare a obiectivelor permite instalarea ușoară, fără a lua în considerare o poziționare asimetrică.

Proiecție în orice direcție (360 grade)

Proiectorul poate fi înclinat în orice unghi vertical, fapt ce permite proiecția pe tavane, pereți, podele sau pe suprafețe în unghi. Posibilitățile de impact vizual pentru vizitatorii din centre comerciale, galerii de artă şi muzee sunt nenumărate.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Flexibilitate optimizată

Buton pentru schimbarea rapidă a obiectivelor

Schimbare rapidă a obiectivele interschimbabile este realizată imediat cu ajutorul acestui buton rapid.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Acces lampă din partea laterală

Un alt detaliu simplu dar genial: este uşa/capacul pentru accesul la lampă se află în partea laterală a proiectorului, pentru a nu demonta tot proiectorul din tavan pentru o simplă schimbare de lampă.

Capac magnetic

A apasa sau a trage de un proiector poate afecta proiecţia, deci un capac magnetic care se deschide uşor fără folosirea forţei este foarte util.

Consum de 0,5W în modul Standby

Atunci când nu este folosit, modelul PX9210 reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Consum sub 6W in Modul Network Standby (așteptare ăn reţea)

Ca să ține proiectorul conectat la rețeau LAN, chiar și când proiectorul este oprit PX9210 consumă, în acest mod, mai putin de 6W. Managerul IT poate prelua controlul complet prin rețeaua LAN pentru control, mentenanță sau reglaje, făcând în același timp și economie de energie.

Mentenanță fără probleme și fiabilitate pe care te poți baza

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN (AMX/CRESTRON/PJ-Link)

Pentru a reduce costurile și resursele necesare tehnicienii IT pot opera și verifica simplu starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN. Pentru o integrare ușoară și convenabilă, fără utilizarea altor componente adiţionale se foloseşte interfața LAN  compatibilă cu PJ-Link, Crestron și sistemul de control AMX.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Conectivitate completă: Digital, Analog si Control prin Reţea

Un set complet de intrări digitale, analogice, dar şi control prin networking oferă libertatea conectării unei varietaţi de dispozitive de semnal pentru fiecare prezentare. Pentru cei ce instaleaza proiectroarele dar şi inginerii de proiect integrarea conexiunii RJ45 face ca mai multe proiectoare să poată fi controlate foarte uşor prin LAN.

Filtru de praf optional

Un alt detaliu pe care inginerii noştri l-au prevazut este un filtru opţional, în principal pentru sălile unde este mult praf. Spre deosebire filtrele clasice formate din două parţi noi oferim un filtru dintr-o singură bucată, dar simplu de scos şi curatat.

Calitate desăvârșită a imaginilor

Rată de contrast mare

Combinând experienţa BenQ şi know-how-ul pe care le inglobam în proiectoarele noastre, putem oferi un contrast nativ foarte mare, de 4000:1, ce permite afișarea cu o claritate optimă și o acuitate îmbunătățită a tuturor imaginilor. În felul acesta poţi fi sigur că imaginea afișată este clară, iar audiența se poate concentra asupra informației proiectate.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
  High Contrast   Low Contrast  

(Simulated Photos)

Management independent 3D pentru fiecare dintre cele 6 culoari primare

Sistemul unic BenQ de management al culorilor 3D îţi oferă libertatea de a putea regla fin toate caracteristicile culorilor: saturaţie şi strălucire, pentru a răspunde exigenţelor chiar şi celor mai pretenţioşi utilizatori. Pentru o personalizare fără compromisuri, acest instrument de gestionare a culorilor vă permite să reglaţi fin, individual, saturaţia şi nuanţele a şase culori (R/G/B/C/M/Y).

Red Saturation

Original Color
(Simulated photos)

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fără tehnologia DLP

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
Culorile originale După 2.000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Proiector DLP BenQ

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
Culorile originale După 2.000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210
 

Proiectoare fără tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(All photos portraying projection scenarios are simulated.)

 

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

Descriere Videoproiector, XGA, BENQ PX9210

Sticla folosită de sistemul optic nu conține arsenic

Plasticul carcasei nu este de tip BFR/PVC

Ambalajul nu conține plastic PVC

 

Sistem de proiecţie DLP 3D
Rezoluţie nativă XGA (1024 x 768)
Luminozitate 6000 ANSI lumeni
Contrast 4000:1
Culori afişate 1.07 Miliarde culori
Lentile Atentie! Toate lentilele se comanda separat ! 
Proiectorul vine standard fara lentila 

Wide Fix (5J.JDH37.001): F=2.5, f=11.5mm
Wide Zoom (5J.JDH37.011): F=2.05 - 2.27, f=16.64 - 19.5 mm
Standard (5J.JDH37.021): F=2.46 - 2.56, f=22.8 - 28.5mm
Semi Long (5J.JDH37.031): F=2.5 - 3.1, f=28.5 - 42.75mm
Long Zoom 1 (5J.JDH37.041): F=2.2 - 2.5, f=44.5 - 74.19mm

Raport distanţă proiecţie

Wide Fix (5J.JDH37.001): 0.8:1 (XGA)
Wide Zoom (5J.JDH37.011): 1.14 - 1.35:1 (XGA)
Standard (5J.JDH37.021): 1.6 - 2.0:1 (XGA)
Semi Long (5J.JDH37.031): 2.0 - 3.0:1 (XGA)
Long Zoom1 (5J.JDH37.041): 3.11 - 5.9:1 (XGA)


Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Dimensiune imagine (diagonală) 80" - 500" (2.03m - 12.70m) 
Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Zoom

Wide Fix (5J.JDH37.001): Fixed
Wide Zoom (5J.JDH37.011): 1.18X
Standard (5J.JDH37.021): 1.25X
Semi Long (5J.JDH37.031): 1.5X
Long Zoom1 (5J.JDH37.041): 1.67X

Tip lampă (putere) 370W
Lampă ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave) 1500 / 2000 ore
Reglaj trapez Vertical ± 30 grade
Rezoluţii suportate VGA (640 x 480) to WUXGA_RB (1920 x 1200) *RB=Reduced Blanking
Frecvenţă orizontală 15 - 102KHz
Rată scanare verticală 23 - 120Hz
Deplasare lentile

Wide Fix (5J.JDH37.001): -10% - 50% Vertical; +-5% Horizontal
Wide Zoom (5J.JDH37.011): -10% - 50% Vertical; +-5% Horizontal
Standard (5J.JDH37.021): -10% - 50% Vertical; +-5% Horizontal
Semi Long (5J.JDH37.031): -10% - 50% Vertical; +-5% Horizontal
Long Zoom1 (5J.JDH37.041): -10% - 50% Vertical; +-5% Horizontal

Interfeţe

Computer in (D-sub 15pin) x 2
Computer in (5BNC, R/G/B/H/V) x 1
Monitor out (D-sub 15pin) x 1
HDMI 1.4 x 1
DVI-D in x 1
Component Video in (Y/Pb/Pr) x 1
Composite Video in (RCA) x 1
S-Video in (Mini Din 4 pin) x 1
Display Port x 1
LAN (RJ45) x 1 (LAN Control)
USB (Type B) x 1 (Download)
Audio in x2 
Audio in (L/R) x 2
Audio out x 1
12V Trigger x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
Wired Remote x 1
IR Receiver x 2 (Front+Rear)

Dimensiuni (L x Î x A) 431 x 167 x 321 mm
Compatibilitate HDTV 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Compatibilitate video NTSC, PAL, SECAM
Greutate 8.5Kg (fără lentilă)
Zgomot 39 /34 db (Normal / Eco)
Alimentare AC 100 to 240 V, 50/60 Hz
Consum Normal 445W, Eco 340W, Network standby <6W, Standby <0.5W
Limbile meniurilor afişate pe ecran

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)

Mod imagine

Bright/ Presentation/ sRGB/ Cinema/ (3D)/ User 1/ User 2

Funcţii Brilliant color 
VIDI or equivalent 
Win8 Certificate 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats) 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
User memory setting 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
Closed Captioning 
Panel Key lock 
Off-line cooling 
AMX Device Discovery 
Variable audio out 
LAN Control-Crestron eControl 
LAN Control-RoomView compatible 
LAN Control-PJ Link compatible 
Top-access lamp door 
Anti-dust filter 
Security Bar 
Wall Color Correction 
HDTV Compatible 
Presentation timer 
High altitude mode 
Auto Power Off 
Freeze / Blank 
Eco Blank 
LAN to RS232 
Accesorii (Standard) Remote Control without Battery 
Power Cord (by region)
User Manual CD
Quick Start Guide
Warranty Card (by region)
VGA(D-sub 15pin) Cable
Accesorii (Opţionale)

Spare Lamp Kit (5J.JDH05.001)
Ceilling Mount: 5J.JCY10.001
Optional Lens: Wide Fix (5J.JDH37.001)
Wide Zoom (5J.JDH37.011)
Standard (5J.JDH37.021)
Semi Long (5J.JDH37.031)
Long Zoom1 (5J.JDH37.041)

Garanţie Proiectorul: 36luni
Lampa: 12 luni sau 2000ore (care condiţie se îndeplineşte prima)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)