TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, XGA, BENQ MX852UST+
Marca produsului : BENQ
6,999.99 lei cu TVA
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.J8M77.25E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

849.99 lei cu TVA
Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENN...

49.99 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Descriere

Videoproiector XGA Interactiv BenQ MX852UST+ 

Mai multa interactivitate = mai multa atentie = cursuri mai distractive

 

Proiectorul interactiv pentru întreaga sală de curs, BenQ MX852UST + oferă conectivitate superioară, intrare dubla HDMI, cu un design ultra short-throw și interactivitate PointWrite (modul opţional). Raportul de contrast ultra-sharp de 10.000:1, luminozitatea de 3.000 ANSI lumeni și durata de viață a lămpii sunt îmbunătățite prin tehnologia SmartEco™ pentru imagini de lungă durată, sigure și clare. (Kit interactiv cu pen si touch optional)

Prezentarea videoproiectorului interactiv BenQ MX852UST+Învățare interactivă cu tehnologie de ultimă generație de la BenQ

Încurajază învățarea activă prin interactivitate și colaborare în clasă

Menținerea studenților implicați și activi este o practică importantă în conceptul BenQ Smart Classroom. Integrarea tehnologiei PointWrite cu proiectorul videoproiectorul BenQ MX852UST+ reprezintă o modalitate foarte bună de-a permite mai multor elevi să lucreze simultan. BenQ aduce inovația interactivă și soluțiile tactile la un nou nivel de simplitate, ușurință și control, cu suport pentru afișare inversată și implicând studenții mai mult ca niciodată. Profesorii pot transforma acum orice spațiu într-o tablă interactivă și pot avea până la 4 elevi interacționând simultan cu creioane PointWrite sau pur și simplu cu degetele.

Mediu scolar MX852UST+

Facilitățile PointWrite:

‧ Orice suprafață poate deveni interactivă
‧ Afișare dual screen cu suport pentru atingeri multiple
‧ Suportă până la 4 creioane/degete
‧ Instalare rapidă cu autocalibrare în doar o secundă*
‧ Un timp de răspuns ultra-rapid de doar 0,016 secunde pentru o scriere fluentă

**Viteza de calibrare poate varia în funcție de sistemul pe care este instalat.
**Această funcție este este disponibilă cu kit-ul opțional.

Printre facilitatile oferite de tehnologia interactiva BenQ

Functia "Dual Screen" cu capabilitati multiple de Touch

Caracteristica de ecran dublu a proiectorului BenQ, permite profesorilor să creeze o captivantă experiență de învățare prin conectarea a două proiectoare interactive PointWrite pentru a proiecta două imagini/ercane perfect îmbinate. Acest lucru creează un spațiu foarte mare pentru a învăța sistemul solar, a călători virtual în întreaga lume sau pur și simplu o "pânză" mare pentru creație colectivă.

Prezentarea a doua videoproiectoare ce lucreaza in tandem

Efficiency Installation with BenQ Thoughtful Product Design

Instalare eficientă cu sistemul de aliniere de la BenQ pentru fixarea în perete


Creat special pentru o instalare fără probleme, suportul pentru fixare în perete de la BenQ vine cu un design care te ajută. Acest suport prietenos pentru un proiector ultra short-throw vine cu o schiță de instalare și un măsurător, ce te ajută să găsești poziția optimă pentru proiector și să aliniezi imaginea proiectată în clasa ta.

Instalare extrem de simpla folosind suportul de perete BenQ, "BenQ Wall Mount"


Conceput să asigure o instalare ușoară și precisă, BenQ Wall Mount, a introdus in sistemul de montare pe perete a proiectorului ultra short-throw o diagramă de instalare și un sistem de măsurare pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită aliniere între proiector, ecran şi imaginea proiectată în sala de clasă.
Instalarea este usoara daca se folosesc accesoriile de perete de la BenQ

Functia "Lens Shift" pentru a corecta erorile minore de instalare.

Cu reglajul optic Lens Shift, imaginea poate fi deplasata pe verticala intr-ul interval de +/- 4%, fara nici un compromis calitativ de imagine. Poti "ocoli" astfel, obstacolele din "calea" proiectiei.Aceasta functie este de preferat in locul functiei "Keystone" deoarece nu altereaza imaginea, intreg sistemul de lentile fiind cel care se misca, pana la momentul in care imaginea obtinuta este cea dorita. Videoproiectorul interactiv BenQ MW853UST+ are aceasta functie - pe verticala.

LenShift este de preferat in locul oricarei alte functii

Reducerea consumului, prietenos cu mediul

 

Economisește mai multă energie cu tehnologia BenQ SmartEco

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

Economisim energie si salvam planeta

Modul SmartEco: Consum Inteligent

Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lămpii, oferind în același timp cea mai bună calitate a imaginii. Fără compromisuri!

proiectorul care consuma energia in mod inteligent

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% power based on the projection content level.

Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

toata atentia este orientata inspre narator

Modul Fără semnal detectat

În acest mod, proiectorul poate fi programat să activeze funcția Eco Blank după trei minute de inactivitate sau funcția Auto Power Off dacă nu a fost detectată o sursă video timp de 30 de minute. Modul Fără semnal detectat nu permite proiectorului să funcționeze inutil la puterea maximă.

Daca nu are semnal pe nici o intrare intra in sleep mode

Mod de lucru Lamp Save. Salveaza mai mult!

Mai putine lampi de schimb inseamna o reducere asupra costurilor de intretinere. Modul de lucru BenQ Lamp Save ajusteaza dinamic puterea absorbita a lampii in functie de tipul detaliilor si de contextul de iluminare a acestora, economia rezultata fiind de pana la 50% fata de modul de lucru normal.

Despre cum sa economisesti energia si sa platesti mai putin

Avantaje mari pentru distanțe mici

Fără constrângeri de spațiu

Atunci când ai un proiector short-throw, nu ai nevoie de o cameră mare sau de mult spațiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonală mare! Profesorii pot fi inventivi și pot transforma orice colț în loc perfect pentru activități educaționale.

Nu iti faci umbra pe proiectie cu propria mana

Fără umbre ce distrag atenția

Un proiector short-throw poate fi amplasat în fața clasei, aproape de ecran și în afara ariei de acces a studenților, apariția umbrelor fiind semnificativ redusă. Profesorii pot să predea fără să se îngrijoreze de umbrele ce distrag atenția.

Nu obturezi imaginea proiectata

Fără lumini orbitoare

Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternică spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasă maximă a proiectorului poate fi periculoasă pentru ochi, așa încât este bine s-o ținem departe de ei.

Protejeaza ochii folosit proiectoare short throw

Suport pentru formatul Blu-ray Full HD 3D

BenQ MX852UST+ include tehnologie DLP de ultimă generație cu suport pentru imagini 3D. Școlile pot oferi studenților o experiență de învățare imersivă, folosind ochelarii 3D și conținut 3D. Continutul 3D este afisat de pe absolut orice device care are iesire de semnal HDMI.

Continut 3D afisat de pe orice device cu iesire HDMI

Mentenanță simplificată pentru proiectoare

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN


Tehnicienii IT pot opera simplu și verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN, având acces și control total direct de la calculatorul lor. Modelul MX852UST+ oferă suport complet pentru sistemul Crestron AMX LAN Control.

Usurinta in intretinere si controlul proiectorului prin LAN

Conectori de intrare videoproiector XGA BenQ MX852UST+ :

Mufe de intrare de la proiectorul benq

Explicatii despre tehnologia BenQ SmartEco :

 

 

Specificatii

Categoria Education
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3000
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 0.43
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 2.5, f = 5.1 mm
Putere lampa 230W
Durata de viata lampa 4000 / 5000 / 7000 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 29dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 280W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 5 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 2, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (Pointwrite), USB (Type B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Control), Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Standard / 3D mode / Cinema / User 1 / User 2 / User 3
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, AMX Device Discovery, Win8 Certificate, LAN to RS232
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Universal Wall Mount (T/R 0.4), Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, PointWrite, PointWrite PW01, Laser Courtain PT01, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)