TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Lampa videoproiector MX720/MX662

Lampa videoproiector MX720/MX662

1,119.59 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Geanta Videoproiector BenQ

Geanta Videoproiector BenQ

207.26 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Cel mai bun raport pret/performanta. Va prezentam videoproiectorul BenQ MX720

Proiectorul BenQ MX720 este proiectorul de care ai nevoie pentru o prezentare perfectă. Cu rezoluţia XGA şi luminozitatea de 3500 ANSI lumeni, contrast mare de 13.000:1, BenQ MX720 are posibilitati de afişare multi display, o mulţime de conexiuni pentru ca sa ai proiecţii care să arate excelent.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

 

 

Economie de energie si Prietenos cu mediul. SmartEco cea mai performanta Tehnologie pentru un mediu mai verde

BenQ este primul producator de proiectoare cu tehnologie DLP care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltandu-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisire perfectă a energiei necesară sălilor de clasă ale secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, videoproiectorul BenQ MX720 oferă prin această caracteristică inovatoare stralucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa optimizată a lampii, toate acestea fără compromisuri de calitate.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Modul EcoBlank

Modul Eco Blank conservă până la 70% din energie atunci când videoproiectorul nu afişează imagini. Prin trecerea pe modul Eco blank prezentatorul redirectionează întrega atenţie a audienţei de la ecran catre el şi în acelaţi timp se economiseşte şi enegie.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Modul SmartEco

Modul SmartEco, ajustează puterea lămpii pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind lumina doar atat cât trebuie.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Fără sursă de semnal detectată

Dacă trec mai mult de trei minute fără ca o sursă se semnal sa fie conectată la proiector acesta se schimbă automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Consum de 0.5W când proiectorul nu este pornit

Când proiectorul este inactiv dar conectat la priza de 220V puterea consumată este de doar 0.5W, această tehnologie, BenQ SmartEco, reduce consumul de energie inutil consumată.

LAN Display

Funcţia LAN Display este soluţia cu cele mai mici costuri, folosind doar o conexiune de retea LAN se poate controla proiectorul şi afişa imaginile pe proiector. Prin LAN Display ai posibilitatea de a afişa simultan de 1 la 4 imagini, sau doar o parte din ecran, pentru un mai bun control al continutului, pentru tele-conferinţe online, prezentări, cursuri sau traininguri.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

 

Sistem audio puternic de 10W

Videoproiectorul BenQ MX720, prin sistemul audio puternic de 10W, oferă profesorului sau trainerului, la fiecare oră de curs, un sunet de calitate şi claritate deosebită. Acum profesorul îi poate învăţa mai uşor pe elevi, iar elevii la randul lor pot învăţa mai repede.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Controlul proiectorului prin reţeua LAN cu CrestronRoom View®, PJ-Link şi AMX

Funcţia de LAN Control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii zilnice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv – oferindu-le acces, control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului. Videoproiectorul BenQ MX720 suportă configuraţia originală Control LAN pe care o deţineţi – indiferent dacă acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Suportă variate formate 3D

Proiectoarele BenQ pentru educaţie sunt echipate standard cu DLP Link, sistemul de proiecţie 3D ce oferă elevilor aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filme. Formatele 3D suportate de videoproiectorul BenQ MX720 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un DVD sau Blue-Ray pentru imagini de o calitate deosebită.

Suportă variate formate 3D

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

 

Subtitrări

Videoproiectorul BenQ MX720 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesară

Design potrivit pentru activitatea de predare-invatare

Pentru a face munca de predare mai uşoară, BenQ a adaugat videoproiectorului MX720 patru şabloane cu formate diferite după cum urmează: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi diagrame. Prin aceasta, orice tablă interactivă poate fi folosită ca o tablă clasică de şcoală fară a mai fi necesară trasarea de linii suplimentare.

Conectori de intrare videoproiector XGA BenQ MX720 :

Descriere Videoproiector XGA 3D, BenQ MX720

 

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3500
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 37 inch la 300 inch (94cm - 762cm)
Raport proiectie 1.64 - 1.97 (60 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.20:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 2.54 - 2.73, f = 18.18 - 21.84 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3500 / 5000 / 6000 ore (normal / economic / SmartEco
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 30 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 375W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.9 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 2, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / 3D / User 1 / User 2
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, Windows 7 Certified, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Auto Off, Presentation Timer, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, AMX Device Discovery
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda, Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag) x 1
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala).
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)