TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, XGA, 3700ANSI, 3D, BENQ MX723
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

849.99 lei cu TVA
Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENN...

49.99 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector 3D XGA BenQ MX723 cu 3700 Ansi Lumeni, contrast 13.000:1 si functie Lan Display 

Proiecţii perfecte cu orice ocazie


Proiectorul video BenQ MX723, este proiectorul de care ai nevoie pentru o prezentare perfectă. Cu rezoluţia XGA şi luminozitatea de 3700 ANSI lumeni, contrast ultra-înalt de 13.000:1, MX723 are posibilitaţi de afişare multi-display si o mulţime de conexiuni pentru proiecţii care să arate excelent.

Este cel mai bun raport pret/rezolutie pentru un proiector din segmentul sauEconomie de energie, prietenos cu mediul

SmartEco - cea mai performantă tehnologie pentru mediu

 

Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie, BenQ a făcut un pas mai departe, dezvoltând propria tehnologie SmartEco pentru a perfecţiona ceea ce DLP poate face pentru economia energetică în sălile de clasă ale Secolului 21. Construit cu această invenţie complet nouă, BenQ MX723 aduce împreună luminozitatea fără compromis, calitatea excelentă a imaginii şi durata optimizată de viaţă a lămpii, prin caracteristici inovative.

este o tehnologie cu care Darer se mandreste

Modul EcoBlank - al proiectorului BenQ MX723

Acest mod permite prezentatorilor întunecarea proiecției de pe ecran, atunci cand e nevoie să redirecționeze atenția audientei către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul BenQ EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

Reducere de curent atunci cand lampa nu este folosita

Modul SmartEco - al proiectorului BenQ MX723


Modul SmartEco, reglează în mod inteligent puterea lămpii pentru a reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate, folosind atâta lumină cât este necesară.

De ce sa consumi inutil lampa proiectorului atunci cand se poate si altfel

Modul Nicio sursă detectată

Comutarea automată la modul Eco Blank în termen de trei minute după pornirea proiectorului, fără nicio sursă de afişare, elimină risipa energetică şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

 

0,5W în Modul "Stand By" (aşteptare)

Când este inactiv, proiectorul BenQ MX723 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând astfel ceea ce altă dată a fost o reală provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W în modul "Network Standby"

Atunci când modul Network Standby este activat, proiectorul video BenQ MX723 necesită un consum mai mic de 6W pentru a rămâne conectat la rețea după ce-a fost oprit. Managerii IT pot păstra controlul complet asupra utilizării și depanării zilnice a proiectorului.Acest avans tehnologic în economisirea energetică contribuie cu certitudine la prelungirea duratei de viaţă a lămpii şi reduce costurile legate de consumul energetic.

LAN Display - functie importanta a videoproiectorului BenQ MX723

Afişarea prin LAN este o soluţie eficientă din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizând un singur cablu LAN pentru control şi afişare. Această funcţie oferă posibilitatea de afişare de pe un notebook/desktop pe un display, pentru o administrare mai bună a conţinutului pentru discuţii, prezentări de instruire sau predare.

De ce sa mai cablezi pentru a transmite semnale cand ai posibilitatea sa transmiti prin lan?

Sistem audio puternic de 10W

Videoproiectorul BenQ MX723 prin sistemul audio imbunatatit cu difuzoare de 10W, oferă in clasa la fiecare oră de curs un sunet de calitate şi claritate deosebită. Acum profesorul îi poate învăţa mai uşor pe elevi, iar elevii la randul lor pot învăţa mai repede.

Sunetul este suficient pentru o prezentare intr-o sala mica

Controlul proiectorului prin reţeua LAN cu CrestronRoom View® şi PJ-Link

Acum accesibila fara nici un fel de instalare de programe complicate, functia LAN Control permite managementul si controlul total al proiectorului legat la reteaua de cablu, dupa introducerea parolei presetate in pagina de control.Aceasta optiune este compatibila cu functiile : Crestron e-Control® si RoomViewer™, PJ-Link.

Stai linistit si controlezi proiectorul prin cablul LAN
 

Proiector 3D Nativ - suporta inclusiv conectare cu unitate BluRay 3D.


Proiectoarele BenQ sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă audientei aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filmele cinematografice 3D. Formatele 3D suportate de BenQ MX723 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebită.

Practic iti cumperi acest proiector si faci cinema 3D intr-o sala mica si medie
Linistit vizionezi filme, subtitrarea va fi afisata

 

Subtitrări

BenQ MX723 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de învătământ, ca de exemplu la orele de limbi străine, unde transcrierea pe ecran a subtitrării sau dialogului original este necesară

Şabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la proiectorul MX723 funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

Sabloane pentru scriere ca pe tabla

Proiectoare BenQ cu DLP® | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP®

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele in tehnologie DLP, BenQ, sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii de pe un cip DMD prin sistemul avansat de producere a culorilor (color wheel). Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un sistem optic aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț.

Explicarea diferentelor intre tehnologia DLP versus LCD

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Claritate extraordinala si linii ferme datorita tehnologiei DLP

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor® îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor® introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

Culori extraordinare cu ajutorul BenQ BriliantColor

Porturi de intrare/iesire proiector video BenQ MX723 :

Conectica proiector video BenQ MX723

 

 

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3700
Contrast (Full on / Full off) 8000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.4 - 2.3
Rata focalizare Manual Zoom, 1.6:1
Keystone correction 2D Manual Vertical / Orizontal +/- 30 Grade
Lentile F = 2.5 - 3.12, f = 16 - 25.46 mm
Putere lampa 260W
Durata de viata lampa 2000 / 3500 / 5000 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 35 / 33 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 370W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.5 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, Frame interpolation, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-PJ Link, AMX Device Discovery, Win8 Certificate, 2D Keystone, LAN to RS232, 1 to 1 LAN Display, Corner Fit
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)