TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Lampa videoproiector MW665

Lampa videoproiector MW665

921.26 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast) WDR01HN, BenQ

Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast...

425.43 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

 

Succes profesional cu tapNshow™

Redefineste cu o singura atingere experienta de lucru cu dispozitivul personal

Tehnologia NFC (Near Field Communication) a fost combinata cu aplicatiile BenQ pentru prezentari si cu designul proprietar al proiectoarelor BenQ pentru a crea solutia de proiectie wireless tapNshow™, ce ofera o experienta de top pentru prezentari business. Creata in mod unic pentru a revolutiona modul in care sunt realizate prezentarile business, solutia tapNshow™ transforma prezentarile cu dispozitivul mobil compatibil NFC intr-o activitate usoara, intuitiva si care nu comsuna mult timp. Chiar si cei care fac expuneri pentru prima data pot sa prezinte propunerile business in mod profesional cu ajutorul tapNshow™, lasand o impresie puternica audientei.

 

Dispozitivele necesare pentru prezentari business cu ajutorul display-ului wireless MW665+ compatibil NFC

NFC Wireless Display

 

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Instalati proiectorul MW665+ cu kit-ul BenQ Quick Wireless NFC si porniti prezentarea business cu o singura atingere. Conectati adaptorul NFC Wireless la proiector si atingeti-l cu dispozitivul mobil compatibil NFC pentru a descarca aplicatia tapNshow™ si QPresenter Pro. Atingeti apoi adaptorul din nou pentru a porni prezentarea.

In cazul proiectoarelor montate pe tavan, puteti antinge in schimb cardul NFC sau abtibildul. Amplasati-le intr-un loc convenabil, cum ar fi langa un telefon, pentru acces rapid.

*Kit-ul Quick Wireless NFC este inclus in pachetul lui MX666+/MW665+

 

Folosirea adaptorului BenQ Quick USB si a tehnologiei NFC

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Introduceti adaptorul wireless in proiectorul MW665+ si adaptorul USB intr-un port disponibil al laptop-ului. Lansati aplicatia QPresenter care se afla in memoria adaptorului USB introdus in laptop si incepeti prezentarea in doar 40 de secunde**. Nu aveti nevoie sa instalati alte programe sau sa introduceti alte informatii si nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu securitarea datelor din laptop.

*QPresenter este o aplicatie pentru proiectie wireless compatibila cu sistemele de operare Windows si Mac, ce permite managementul, editarea si afisarea fotografiilor si documentelor pe ecranul de proiectie.

**Viteza de conectare depinde de mediul wireless in care este utilizat

 

Ajustari rapide si usoare pentru imagine

2D Keystone

Ajustati vertical si orizontal imaginea proiectata pentru a corecta distorsiunile trapezoidale, ce apar atunci cand proiectorul este inclinat sau amplasat in unghi fata de ecranul de proiectie. Pot fi compensate unghiurile de amplasare sau pozitiile usor gresite ale proiectorului.

 

Ajustarea colturilor

Corectati dimensiunile imaginii proiectate in mod flexibil si convenabil atunci cand aveti un spatiu de proiectie limitat sau neregulat, sau chiar un cadru fix. Puteti ajusta oricare din cele patru colturi in mod independent, cu ajutorul telecomenzii sau cu aplicatia QPresenter Pro.

 

Imagini cu luminozitate mare

Contrast mare

Un contrast mare permite afisarea textului, imaginii, graficelor, tabelelor si clipurilor video cu o claritate optima si o acuitate imbunatatita, in mod special in cazul afisarii numerelor. In felul acesta, cei care prezinta pot sa fie siguri ca imaginea afisata este clara, iar audienta se poate concentra asupra informatiei proiectate.

 

Luminozitate mare

Un proiector business cu luminozitate mare asigura nuante sclipitoare si o claritate buna pentru fiecare prezentare - chiar si in sali destul de bine luminate sau cand luminile raman aprinse pentru ca audienta sa poata lua notite.

 

Culori cat se poate de vii

O prezentare ce stimuleaza vizual audienta poate capta atentia si poate imbunatati nivelul de retentie a informatiei. O rotita de culoare cu sase segmente, combinata cu un modul de ajustare independenta a culorilor pe sase canale (RGBCMY), asigura o performanta exceptionala la afisarea culorilor din viata reala, fara a fi afectata de trecerea timpului. In plus, proiectorul dispune de patru setari implicite de proiectie si doua setari personalizabile pentru ca prezentarea sa se potriveasca nevoilor fiecaruia*.

*Atunci cand proiectia se realizeaza in modul 2D.

 

Modul de proiectie SmartEco - Economiseste inteligent

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Aceasta inovatie ce reduce consumul permite proiectorului MW665+ sa ajusteze puterea lampii automat si dinamic, in functie de continutul afisat. In felul acesta, consumul poate fi redus cu pana la 70%, oferind in acelasi timp contrastul optim si luminozitate mare atunci cand este nevoie.

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% lamp power based on the projection content level.

 

 

Eco Blank Mode

Modul Eco Blank conserva pana la 70% din energie atunci cand videoproiectorul nu afiseaza imagini. Prin trecerea pe modul Eco blank prezentatorul redirectioneaza intrega atentie a audientei de la ecran catre el si in acelati timp se economiseste si enegie.

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Smart Eco Mode

Modul SmartEco, ajusteaza puterea lampii pentru maximizarea economiei de energie si in acelasi timp ofera cel mai bun balans de contrast si luminozitate folosind lumina doar atat cat trebuie.

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Fara sursa de semnal detectata

De multe ori proiectorul este last sa functioneze fara ca o sursa de semnal cum ar fi PC+uri sau NB si fara sa proiecteze nimic. Pentru a evita functionarea lampii la putere maxima daca trec mai mult de trei minute fara o sursa se semnal conectata la proeiector acesta se schimba automat in Modul Eco Blank eliminand pierderea inutila de energie si prelungind astfel viata lampii.

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

LAN control

 

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+

 

Modul LAN Control este disponibil acum online si fara a necesita instalarea unei aplicatii. El permite centralizarea accesului, managementului si mentenantei tuturor proiectoarelor din retea, dupa introducerea parolei in pagina web. Aceasta facilitate functioneaza fara probleme cu sistemele Crestron e-Control®, RoomViewer™ , PJ-Link si AMX Device Discovery.

 

Modul Administrator

Din considerente de securitate, un cod este necesar pentru accesarea proiectorului. Odata conectat, administratorul poate configura proiectorul de la distanta, stabilind spre exemplu o denumire pentru fiecare proiector legat in retea ce poate fi accesat prin aplicatia QPresenter. Ei pot stabili de asemenea alerte prin email pentru anumite probleme semnalate de proiector, cum ar fi defectiuni ale ventilatoarelor, stricarea lampilor, deschiderea capacelor proiectorului, temperaturi peste limita sau recomandari pentru schimbarea lampii.

 

Modul Utilizator

In acest mod puteti verifica starea unui proiector, a retelei, precum si setarile de conexiune prin cablu/wireless ale proiectorului. Puteti avea acces la sistemul Crestron eControl sau puteti utiliza telecomanda virtuala pentru a modifica setarile proiectorului de la distanta.

 

LAN Display

Functia LAN Display ofera o solutie cu un cost redus pentru management de la distanta al proiectorului, folosind un singur cablu LAN pentru a controla si a afisa imagini. Aceasta functie ofera posibilitatea conectarii unui notebook la un singur proiector printr-un cablu LAN, pentru un management mai bun al discutiilor, prezentarilor, sesiunilor de training si al lectiilor in clasa.

 

 

ecoFACTS Label

Eticheta ecoFACTS iti poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ!
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai ca se conformeaza pasiv reglementarilor verzi internationale dar si dezvolta in mod activ produse eco-friendly !
ecoFACTS arata ca BenQ se implica activ in inlocuirea si eliminarea materialelor periculoase, selectia cu mare atentie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei si tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectarii si productiei produselor sale.

Descriere Videoproiector, WXGA, negru, BENQ MW665+
 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3200
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 43 inch la 300 inch (109cm - 762cm)
Raport proiectie 1.21 - 1.57 (76.5 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction 2D, Vertical +/- 40 degrees, H +/- 25 degrees
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 210W
Durata de viata lampa 4500 / 5000 / 6500 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 295W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.3 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 2W x 1, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Service download), USB (Type A) x 1 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Audio L/R in (RCA) x 1
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, USB reader, Win8 Certificate, Remote Desktop, 2D Keystone, LAN to RS232, 1 to 1 LAN Display, 4 to 1 LAN Display
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda, Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag) x 1
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)