TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector WXGA 3D, BenQ SW916
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Wireless Adapter, BenQ for MX661 GP10 GP3 MS619ST MX620...

Wireless Adapter, BenQ for MX661 GP10...

375.84 lei cu TVA
Lampa videoproiector BenQ SW916

Lampa videoproiector BenQ SW916

2,200.51 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Videoproiectorul BenQ SW916, alegerea de top pentru sali medii si mari.

 

Este timpul să ţineţi luminile aprinse şi în sălile mari

Videoproiectorul BenQ SW916 este alegerea luminoasă pentru toate tipurile de proiecții. Uşor şi compact, cu rezoluţie nativa WXGA, luminozitate 5.000 ANSI lumeni şi contrast de 7.500:1, BenQ SW916 oferă o experienţă vizuală superioară chiar şi în încăperi medii si mari, cu luminile aprinse.

Descrierea videoproiectorului BenQ SW916 - oferit de Darer

 

Calitate extraordinară a imaginii. Alegerea corecta pentru salii medii si mari.

5000 ANSI Lumeni

Nu contează unde sunteţi, cu luminozitate ridicată de 5000 ANSI lumeni, videoproiectorul BenQ SW916 vă va oferi întotdeauna cea mai bună claritate sub cele mai strălucitoare lumini! Deci, profită! Preluaţi controlul şi bucuraţi-vă de prezentări perfecte şi interacţiuni de grup cu publicul dumneavoastră!

Luminozitate mare pentru a face fata in orice situatie

Raport de contrast ridicat

Videoproiectorul BenQ SW916 va oferă un contrast real de 7500:1, pentru o superbă definiţie a imaginii. Proiectiile vor fi impecabil de clare.

Contrastul foarte mare pentru prezentari briliant si claritate deosebita

Tehnologia de culoare 3D cu control independent a şase culori primare

Tehnologia de culoare 3D, proprietara BenQ, permite controlul 100% a şase niveluri de nuanţe, textură şi saturare (R/G/B/C/M/Y).

Reglaj fin pentru 6 culori principale

Videoproiector pentru filme si jocuri 3D

 

Blu-ray Full HD 3D suportat

Când este inactiv, videoproiectorul BenQ SW916 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând ceea ce altadata a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Aceasta dezvoltare tehnologică în economia de energie ajută la reducerea costurilor legate de intretinere, precum si la prelungirea duratei de viata a produsului.

Opţiuni diverse de comandă, administrare şi afişaj

Administrarea centralizată a proiectorului prin controlul LAN

Controlul LAN permite administratorilor IT să efectueze zilnic întreţinerea şi operaţiile de reparaţie a proiectorului în mod eficient şi efectiv, oferindu-le acces şi control total la proiector, direct din staţiile lor de lucru. Videoproiectorul BenQ SW916 oferă suport fără întrerupere pentru aplicaţiile Creston şi PJ-Link Control.

Controlul videoproiectorului prin reteaua locala LAN - util pentru administratorii de retea
Inlocuire lampa si curatare videoproiector BenQ SW916

 

Uşiţă superioară pentru un acces facil la lampă

Uşiţa superioară este realizată pentru administratorii IT, pentru înlocuirea rapidă şi în siguranţă a lămpii de proiecţie. În cazul în care lampa cedează în timpul lecţiei, poate fi înlocuită rapid.

Zoom mare pentru extra flexibilitate la instalarea proiectorului

Caracteristica unui zoom mare de 1.5x a videoproiectorului BenQ SW916 expune spaţiu cu distanţe de proiecţie impresionante. Tot ce aveţi de făcut este să amplasaţi noul proiector chiar în locul de montare pe plafon. Fără a adăuga pe lista de buget costurile de reconstrucţie a salii sau a locului de proiectie, veţi economisi banii pentru altceva mai necesar.

Zoom foarte mare dat de videoproiectorul BenQ - oferit de Darer

 

 

Instalare rapidă

Prin apăsarea tastei Instalare rapidă de pe telecomandă, persoana care face instalarea poate accesa rapid funcţiile de instalare din meniul OSD. Mai simplu, nu se poate!

Descriere Videoproiector WXGA 3D, BenQ SW916

Descriere Videoproiector WXGA 3D, BenQ SW916
 

Optiuni profesionale diverse pentru Control, Management si Display

Functia profesionala de Corectie Keystone 2D - atat pe orizontala cat si pe verticala

Atunci cand videoproiectorul SW916 nu este plasat exact in centrul imaginii proiectate, corectia 2D keystone iti permite sa corectezi efectul de trapez utilizand ajustarea atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Reglajul de Keystone la videoproiectorul BenQ

Functia profesionala de Corectie Corner Fit. Corectiile imaginii la colturi.

Functia "Corner Fit" iti confera flexibilitatea de a regla, in mod independent, fiecare colt al imaginii. Astfel, vei avea o incadrare perfecta pe ecranul de proiectie.

Explicarea caracteristicii Corner Fit la videoproiectoarele BenQ

Functia profesionala de Corectie Surface Fit. Corectiile legate de suprafata pe care se proiecteaza

Daca situatia o cere, acum poti face proiectii si pe suprafete care nu sunt perfect drepte. Cu aceasta functie corectezi imaginea daca proiectezi pe o suprafata concava sau convexa.

Explicarea functiei importante Surface fit la videoproiectoarele oferite de Darer
 
Tehnologia proprietara BenQ - SmartEco - explicatii

 

Power Saving , Eco Friendly

Economie mai mare a consumului de energie cu tehnologia BenQ’s SmartEco™

Generarea unui TCO mai redus și proiecţie optimizată prin economisire dinamică a energiei, prin luminozitate fără compromisuri, prin calitatea deosebită a imaginii și durată optimizată de viaţă a lămpii - Tehnologia SmartEco a perfectat ceea poate face un proiector DLP. Cu această inovație, școlile și companiile vor putea economisi până la 70% din consumul de energie a lămpii și vor reduce costurile de întreținere prin intermediul caracteristicilor dinamice de economisire a energiei în timp ce aduc o experiență vizuală ultra-intensă în fiecare prezentare.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. 

Proiectoare fără tehnologia DLP

Demonstratie pentru videoproiectoarele care nu au tehnologie DLP
 

Proiector cu tehnologie DLP BenQ

Avantajele utilizarii tehnologiei DLP de catre BenQ
 

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Mai multe argumente la folosirea tehnologiei DLP

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

Extra culoare la toate videoproiectoarele BenQ

Conectori de intrare videoproiector BenQ SW916 :

Descriere Videoproiector WXGA 3D, BenQ SW916

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 5000
Contrast (Full on / Full off) 7500:1
Diagonala imagine De la 26 inch la 300 inch (66cm - 762cm)
Raport proiectie 1.447 - 2.17
Rata focalizare Manual Zoom, 1.50:1
Keystone correction 2D, V +/- 30 degree, H +/- 25 degree
Lentile F = 2.42 - 2.97, f = 20.7 - 31.05 mm
Putere lampa 350W
Durata de viata lampa 1800 / 3500 / 4000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 42 / 35 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 410W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 5.1 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 2, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 5W x 1, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Page up/down), USB (Type B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 2 (USB Reader & Wireless Display & Remote Desktop), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Standard / 3D mode / Cinema / User 1 / User 2 / User 3
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), nVidia 3DTV play, 3D comb filter, Digital zoom, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, USB reader, Win8 Certificate, Office viewer, Remote Desktop, 2D Keystone
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). 
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)