TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector, WUXGA, MHL, 5000 ANSI, BENQ SU917
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

849.99 lei cu TVA
Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu impamantare, 5m, BRENN...

49.99 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector WUXGA BenQ SU917 


Acum poţi lăsa lumina aprinsă în încăperile de mari dimensiuni, proiectorul BenQ SU917 se va descurca in orice situatie.

Proiectorul video BenQ SU917, este cea mai luminoasă soluţie pentru toate tipurile de proiecții. Uşor, compact, cu o luminozitate de 5000 ANSI lumeni şi contrast de 7000:1, proiectorul BenQ SU917 oferă o experinţă de vizionare superioară calitativ, chiar şi în încăperile in care este lumina aprinsă.


 

Calitate desăvârșită a imaginilor cu videoproiectorul BenQ - tehnologie DLP!

Rezoluție nativă WUXGA

BenQ SU917 are rezoluția nativă WUXGA 1920 x 1200 pixeli. Acesta iti oferă imagini clare și foarte fine la fiecare prezentare, de fiecare dată!

Foarte putine videoproiectoare din lume au rezolutia nativa WUXGA. Ne mandrim sa anuntam ca Benq SU917 are aceasta rezolutie

5000 ANSI Lumeni

Nu are importanţă unde te afli, cu luminozitatea puternică de 5000 ANSI lumeni, SU917 îţi va oferi de fiecare dată cea mai bună claritate chiar şi cu luminile din sală pornite! Deci, foloseşte-te de acest avantaj! Bucură-te de proiecții perfecte şi de cea mai bună interacţiune cu audienţa.

Acest videoproiector face fata in aproape orice situatie

 

Rata de contrast mare

Combinată cu experiența și know-how-ul BenQ  proiectorul oferă un contrast foarte mare de 7000:1, ceea ce permite o creștere semnificativă a nivelului de negru afișat și imagini cu o definiție  superbă.

Rata de contrast este ridicata in comparatie cu media produselor

Control 3D independent pentru 6 culori primare

Tehnologia exclusivă BenQ 3D Management Color permite o personalizare a culorilor fără compromisuri. Puteți să reglaţi fin individual saturaţia, caştigul şi nuaţele fiecareia dintre cele şase culori (R/G/B/C/M/Y).

Foarte putine videoproiectoare au aceasta functie, SU917 o are

 

Instalare ușoară și prietenoasă

Functie Lens Shift Vertical pentru pozitionare exacta a proiectorului si pentru eliminarea erorilor de instalare

In caz ca ai greșit cat de putin calculul distantei de pozitionare a proiectorului in timpul instalarii, functia Lens Shift te ajuta sa reglezi fin pozitia imaginii proiectate. Aceasta ajustare se poate face prin actionarea rotitei de langa lentila  proiectorului.

Lens Shift este o functie importanta

Zoom mare pentru o flexibilitate mărită a instalarii proiectorului

Proiectorul BenQ SU917 are un zoom mare de 1.5x , oferind astfel posibilitatea de a instala proiectorul într-o gama mai mare de distanţe faţă de ecranul de proiecţie.  Tot ce ai de facut este să instalezi noul proiector exact în locul în care era deja instalat deja suportul de tavan al vechiului proiector. Instalezi noul proiector fără alte costuri suplimentare de amenajare sau construcţie, fără să fie nevoie să-ţi suplimentezi bugetul de cheltuieli. Acum îţi rămân bani şi pentru alte investiţii.

Aceasta caracteristica iti permite sa faci imaginea exact atat de mare cat ai nevoie

Corectie de trapez 2D

Proiecții din lateral folosind funcția Keystone

Când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone 2D vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizând ajustări pe orizontală şi pe verticală

Reglaj pe orizontala a trapezului

Corecţia Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii)

Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii) este un mod comod şi flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independentă a fiecărui colţ al imaginii.

Mai simplu de facut reglaje, pur si simplu nu se poate

Instalare rapidă

Cu butonul de Quick Intall (instalare rapidă) de pe telecomandă ai acces rapid la functiile legate de instalarea proiectorului din Meniu OSD.

Opțiuni diverse pentru control, administrare și afișare de la distanță

Administrare prin LAN remote cu Crestron RoomView®, PJ-Link și AMX

Funcţia de control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de adminstrare şi control zilnice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv, oferindu-le acces la un proiector sau un grup de proiectoare, direct de la PC-ul lor la toate funcţiile proiectorului.

LAN remote cu Crestron RoomView®, PJ-Link și AMX

LAN Display

Funcția LAN Display oferă o soluție cu un cost redus pentru management de la distanță al proiectorului, folosind un singur cablu LAN pentru a controla și a afișa imagini. Această funcție oferă posibilitatea conectării unui notebook la un singur proiector printr-un cablu LAN, pentru un management mai bun al discuțiilor, prezentărilor, sesiunilor de training și al lecțiilor în clasă.

Contacteaza Darer pentru a obtine informatii despre setari

Orice continut va fi proiectat cu ajutorul functiei Wireless Display

Vă bucurați de filme sau vizionați meciurile sau poate chiar intrați la o partidă de gaming mai liber ca niciodată. Datorită funcției Wireless Display ce îți permite să te conectezi la BenQ SU917 din notebook, PC sau dispozitive mobile. EZ QPresenter 2.0 pentru PC oferă conectivitate wireless din PC, cu posibilitatea de a conecta un display secundar, putând astfel să proiectați un streaming video direct din PC sau NB. Făcând download la aplicația iOS/Android EZ QPresenter 2.0 app pe un dispozitiv iPhone/iPad/Android poți afișa prezentarea oriunde. Poți proiecta pe BenQ SU917 fișiere de tip PDF, MS Office și iWorks direct de pe dispozitivul tău mobil. Aplicația îți oferă acces instant și la cloud storage prin Dropbox streaming.

 

Afiseaza tot ce vrei si cand vrei folosind wireless

Conectivitate MHL

Cu ajutorul conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe ecranul de proiecţie. Functia MHL a videoproiectorului BenQ SU917 permite afișarea documentele, fotografiile, clipurile și orice alt conținut de pe dispozitivul smart pe ecranul de proiecție. Odată conectat la proiector, dispozitivul se încarcă în timp ce-l utilizaţi şi nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie în timpul prezentării.

Avand conectivitate MHL, acest proiector este compatbil cu QCast
Schimba lampa la un proiector BenQ SU917

 

Mentananță uşoră cu capac pozitionat pentru acces rapid la lampă

Capacul de acces către lampa proiectorului este poziționat în partea de sus pentru a avea un acces rapid şi simplu, mai ales când proiectorul este montat în clasă pe tavan.

Repornire imediată

Funcţia Instant Restart îi oferă prezentatorului o perioadă de 90 de secunde, timp în care poate reporni instant proiectorul - când de exemplu a fost închis din greşelă sau dacă mai are ceva de adaugat la prezentare.

Perioada de 90 secunde pentru return daca l-ai oprit accidental

Interfața HDMI

Calitate excelentă a imaginilor HD

Video proiector 3D avand HDMI 1.4

Suportă variate formate 3D

Proiectoarele BenQ sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă audientei aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filme. Formatele 3D suportate de proiectorul BenQ SU917 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat in mod direct la un DVD sau Blue-Ray pentru imagini de o calitate deosebită. 

Multiplele formate 3D fac cu SU917 o alegere buna pentru orice continut 3D, fie el bluray

 

Proiectoarele BenQ oferă economie mai mare a consumului de energie cu tehnologia SmartEco™

 

Generând un cost de exploatare mai redus și oferind o proiecţie optimizată prin economisirea dinamică a energiei, luminozitate fără compromisuri, calitate deosebită a imaginii și durată optimizată de viaţă a lămpii - Tehnologia SmartEco a dus la perfecţiune ceea ce poate face un proiector DLP. Cu această inovație, școlile și companiile vor putea economisi până la 70% din consumul de energie al lămpii proiectorului și vor reduce costurile de întreținere datorită caracteristicilor dinamice de economisire a energiei, în timp ce vor avea o experiență vizuală deosebit de intensă la fiecare prezentare.

Economie maxima de energie

Modul Eco Blank al proiectorului SU917

Modul Eco Blank conservă până la 70% din energie atunci când videoproiectorul nu afişează imagini. Prin trecerea la modul Eco Blank, prezentatorul redirectionează întrega atenţie a audienţei de la ecran catre el şi în acelasi timp se economiseşte si energie.

Redirectionarea atentiei catre prezentator

Modul SmartEco al proiectorului SU917

Modul SmartEco, ajustează automat puterea lămpii (in functie de continutul care se afiseaza), pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind lumina doar atat cât trebuie.

Indiferent de continut, este ajustata automat puterea lampii

Modul Fara Sursa Detectata al proiectorului SU917

Dacă trec mai mult de trei minute fără ca o sursă de semnal sa fie conectată la proiector, acesta se schimbă automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Comutarea automata pe mod Eco Blank daca nu este detectat semnal

Consum de doar 0.5W in mod Standby

Când este inactiv, BenQ SU917 menţine consumul energetic la un minim de 0,5W, obţinând ceea ce odată a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Aceasta dezvoltare tehnologică în economia de energie ajută la reducerea costurilor si la prelungirea duratei de viata.

Consum sub 6W in Modul Network Standby - cu mentinerea conectivitatii la reteaua UTP

BenQ SU917 în acest mod consumă mai putin de  6W ca să țină proiectorul conectat la rețeau LAN, chiar și când proiectorul este oprit. Managerul IT poate prelua controlul complet prin rețeaua LAN pentru  control, mentenanță  sau reglaje făcând în același timp și economie de energie.

Proiectoarele BenQ DLP®︱ Perfecţiune de durată a imaginii cu tehnologia DLP

Calitate a imaginii care nu mai depinde de vârstă:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de bună, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii ale milioanelor de micro-oglinzi continute de un cip DMD si pentru tehnologia unicat de formare a culorilor. Având în vedere că reflexiile sunt aceleasi și protejate într-un dispozitiv optic complex aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, inlocuirea lampii produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț.

Cu un videoproiector BenQ DLP este mai castigat

Tehnologia DLP oferă de asemenea, un design care nu utilizeaza filtre de praf, pentru o încredere lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de deținere. Tehnologia SmartEco™ stimulează și mai mult performanța contrastului și rezistența calităţii imaginii în timp, in timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie a lămpii.

Claritate extrem de mare, ultra-lizibilitate

Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP utilizeaza aproape toata suprafata utila a oglinzilor - ce formeza pixelul, eliminând astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai fină. Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast de redare fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și detaliilor din scene întunecate. Petele negre sunt mai profunde, iar calitatea imaginii de ansamblu este mult mai concentrată și curată. Prezentările dumneavoastră vor fi ușor de citit și foarte eficiente, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

Factor de umplete mare - imagine foarte clara

Conectori de intrare la videoproiectorul WUXGA BenQ SU917 :

Conectori de intrare BenQ SU914

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1900 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 5000
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 30 inch la 300 inch (76cm - 762cm)
Raport proiectie 1.37 ~ 2.05
Rata focalizare Manual Zoom, 1.5:1
Keystone correction 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.42 ~ 2.95, f = 20.77 ~ 31.13 mm
Putere lampa 340W
Durata de viata lampa 2300 / 3000 / 3500 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 36 / 34 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 390W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3.7 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 2, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Service download), USB (Type A) x 2 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, MHL 2.0 x 1
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, Digital zoom, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), VIDI or equivalent, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, USB reader, Win8 Certificate, Remote Desktop, 2D Keystone, LAN to RS232, Corner Fit
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)