TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector FullHD Short Throw, BenQ TH682ST
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast) WDR01HN, BenQ

Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast...

425.43 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector BenQ FullD 3D Short Throw TH682ST - pentru prezentari incredibil de clare, de la mica distanta!

FullHD 1080p ca si rezoluţie nativă, Short Throw (imagini mari de la distante mici), luminozitate de 3000 ANSI lumeni şi un contrast de 10.000:1, BenQ TH682ST îţi oferă imagini extraordinare cu detalii extra fine, fără să fie influenţate de lumina ambientală. 

Prezentarea videoproiectorului BenQ TH682ST oferit de Darer

Economie inteligenta de energie, Prietenos cu mediul

Economiseste mai multa energie cu Tehnologia proprietara BenQ : SmartEco™

BenQ este primul producator de proiectoare cu tehnologie DLP care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltandu-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisirea energiei necesară secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, videoproiectorul BenQ TH682ST oferă prin această caracteristică inovatoare, stralucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa optimizată a lampii, toate acestea fără nici un compromis in calitate.

Ultra Tehnologie pentru economisirea energiei

Modul de lucru SmartEco : "Alimentare inteligenta"

Modul SmartEco adaptează inteligent puterea lămpii în funcţie de conţinutul afişat, maximizând economie de energie, dar oferind şi cel mai bun contrast şi strălucire de care are nevoie videoproiectorul BenQ TH682ST, folosind cât mai puţină lumină posibilă. Tehnologie de top pentru un mediu mai verde!

Explicatii asupra modului SmartEco

Mod de lucru "Fara Sursa Detectata"

Comutarea automată la modul Eco Blank în termen de trei minute după pornirea proiectorului, fără nicio sursă de afişare, elimină risipa energetică şi prelungeşte durata de viaţă a lămpii proiectorului.

Se elimina risipa de energie daca nu este detectata nici o sursa de semnal

Te bucuri de claritate si de culori care iti taie respiratia!

Rezolutie Premium Full HD 1080p

Videoproiectorul BenQ TH682ST oferă cel mai înalt standard de vizualizare Full HD la o rezoluţie de 1080p. Acesta suportă formate video multiple, inclusiv 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i şi 1080p, afişând imagini de 5 ori mai detaliate decât un videoproiector tradiţional avand 480p. Având în vedere faptul că acest tip de proiector oferă imagini Full HD, fiecare experienţă vizuală va deveni una fascinantă.

videoproiectorul TH682ST este fullHD
Vindeoproiectorul oferit de Darer TH682ST este 3D de pe orice intrare HDMI

Suporta Blu-ray Full HD 3D

Echipat cu cea mai noua tehnologie, videoproiectorul FullHD 3D BenQ TH682ST, face ca urmărirea filmelor 3D direct din BluRay sau jocurile 3D sa devina ceva normal. Noua tehnologie 3D îţi oferă imagini entuziasmante în confortul propriei tale locuinţe, fie ca sunt filme Blu-Ray, alt continut 3D sau jocuri. Relaxeaza-te, pune-ti ochelarii 3D de la BenQ, videoproiectorul nostru va face restul....

Lucruri bune care se intampla la distante mici

aVANTAJELE VIDEOPROIECTOARELOR CE UTILIZEAZA TEHNOLOGIE sHORT tHROW

 

Fără limitări din cauza spaţiului.

Doar imaginaţi-vă libertatea de a avea aceeaşi calitate a proiecţiei la doar jumătate din distanţa necesară! Veţi avea flexibilitatea de a vă alege locaţiile de proiecţie! Aceasta este magia distanţei scurte de proiecţie!

Fără lumini orbitoare pentru ochi.

Distanţa scurtă de proiecţie previne pătrunderea luminii proiectorului direct în ochi, ceea ce vă permite să vă concentraţi asupra audienţei.

Fără perturbări!

Luaţi-vă la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanţă de proiecţie atât de aproape, vă puteţi deplasa liber fără a vă mai face griji cu privire la obstrucţionările dintre proiector şi ecran!Videoproiectoare BenQ DLP® ︱Image Perfecta in timp cu tehnologia DLP

La videoproiectoarele BenQ, calitatea nu are varsta:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite, având în minte, plăcere de durată, asigurând o claritate deosebită, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologia de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD. Având în vedere că oglinzile sunt practic imune la trecerea anilor și protejate într-un mediu absolut etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzura, nu sufera nici o degradare a imaginii, oferind în mod constant imagini excelente de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui bec nou produce o calitate a imaginii comparabilă cu cea a unui proiector nou-nouț.

Avantajele tehnologiei DLP la videoproiectoarele BenQ

Tehnologia DLP oferă, de asemenea, un design fără filtru pentru încredere, lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de utilizare. Tehnologia SmartEco™ de la BenQ stimulează și mai mult performanțele, în timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie al lămpii.

Claritate deosebită şi ultra-lizibilitate:

Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP alimentează circuitul de pixeli din spatele pixelului, eliminând astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali, care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și o margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai bună.

Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast pentru redarea fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și a detaliilor din scene întunecate. Nuanţele de negru sunt mai profunde, iar calitatea imaginii per ansamblu este mult mai concentrată și curată. Filmele, fotografiile si jocurile dumneavoastră vor fi ușor de vazut, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

Ultraclaritate datorata tehnologiei DLP

Culori vibrante şi vii:

Chiar și în locuri iluminate, proiectoarele BenQ DLP ating echilibrul optim de luminozitate și de precizie a culorilor cu tehnologia BrilliantColor™ care stimulează în plus culorile vii care captează. BrilliantColor permite procesarea până la șase culori prin incorporarea culorilor secundare Galben, Cyan, Magenta împreună cu Roșu, Albastru și Verde. De la nuanțe intense la tonuri medii, cum ar fi albastru marin și galben deschis, fiecare prezentare este redată în splendoare pură, vie.

Culori vibrante la videoproiectoarele BenQ oferite de Darer

Conectivitate videoproiector BenQ TH682ST FullHD Short Throw :

Intrari de semnal la videoproiectorul BenQ TH682ST

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1900 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3000
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 0.69 - 0.76 (65.7 inch ±3% @ 1m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.10:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 2.6 - 2.7, f = 10.2 - 10.22 mm
Putere lampa 210W
Durata de viata lampa 4000 / 5000 / 6500 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 36 / 33 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 280W (Typical), Standby < 1W
Greutate neta 2.8 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), RS232 (DB-9pin) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / 3D / User 1 / User 2
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Auto Off, Presentation Timer, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Instant restart, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), VIDI or equivalent, Win8 Certificate
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda, Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag) x 1
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). 
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)