Videoproiector, FullHD, BENQ MH856UST

Marca produsului : BENQ
9,519.99 lei cu TVA
Ai un pret mai bun pentru acest produs? Echivalam orice pret!
Acest produs este disponibil si pe www.e-licitatie.ro
Livrare gratis pentru comenzi de minim 100 lei
Acest produs se poate livra in aproximativ 48H
Returnarea produsului se poate face in 30 de zile
Solicita mai multe informatii unui expert in Videoproiectoare
Cod produs BQ9H.JDT77.24E

-

+

De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
Ecran de proiectie pentru perete, electric, 100inch, 203.2 x 152.4cm, 4:3, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

772.51 lei cu TVA
Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 prize, BRENNENSTUHL

Prelungitor cu intrerupator, 2m, 6 pr...

45.52 lei cu TVA
Signal Shuttle pentru videoproiectoarele BENQ

Signal Shuttle pentru videoproiectoar...

623.76 lei cu TVA
Suport montare pe tavan, universal, BENQ

Suport montare pe tavan, universal, BENQ

326.26 lei cu TVA

Descriere

Calitate desăvârșită a imaginilor de la distanţă ultra scurtă (UST)

Cu ajutorul unui proiector Ultra Short Throw (UST) profesorii pot ţine atenţia elevilor atrasă către proiecţia de 2.5m care poate fi făcută de la doar 0.43m*

* Proiecţia tip "în oglindă" este calculată de la ecran la spatele proiectorului.

Proiecţii perfecte

Imagini spectaculoase cu rezoluţia Full HD 1080p

BenQ oferă o largă gamă de modele de proiectoare UST pentru utilizarea în sălile de clasă. Proiectoarele Full HD cu distanţă foarte mică de proiecţie oferă clasei imagini foarte clare, cu detalii fine şi culori naturale la fiecare lecţie.

 

‧Imagini Non Full HD
Rezoluţie mică


(Simulated Photos)

‧Imagini Full HD 1080P
Rezoluţie mare cu detalii fine

Inovaţiile BenQ pentru soluţiile interactive

 

Educaţie interactivă cu tehnologia de vârf de la BenQ


Învăţarea activă de tip Foster prin interactivitate PointWrite şi colaborare cu clasa

Implicarea şi angajarea elevilor sunt modalitățile principale ale conceptului BenQ Smart Classroom (clasa inteligentă) - simpla integrare în MH856UST şi a celei mai recente tehnologii PointWrite™ este cea mai bună metodă ce permite lucrul la tablă a mai multor elevi în acelaşi timp. BenQ aduce inovația interactivă și soluțiile digitale la un nou nivel de simplitate, ușurință în utilizare și control, prin sprijinirea învățării ,,în parelel” și implicarea elevilor ca niciodată până acum. Profesorii pot transforma acum orice spațiu într-o tablă interactivă și pot colabora cu până la 4 elevi simultan cu ajutorul pen-urilor interactive PointWrite™ sau pur și simplu folosind degetele.

 

Proiecție dual screen cu suport pentru mai multe atingeri simultane

Sistemul dual screen de la BenQ permite profesorilor să creeze o experiență de învățare captivantă, folosind două proiectoare cu suport PointWrite pentru a proiecta două imagini unite. Este creată astfel o suprafață foarte mare de afișare, pe care pot fi proiectate imagini cu sistemul solar, galaxii, excursii virtuale în jurul lumii sau care poate fi pur și simplu un mediu de lucru pentru mai mulți elevi.

Specificaţiile PointWrite :

‧ Suportă până la 4 pen-uri/ degete
‧ Calibrare şi setare fără efort în doar 1 secundă*
‧ Răspuns foarte rapid de doar 0.016-secunde pentru o afişare continua şi un scris natural
‧ Suportă nativ multi touch şi gesturi Win8 **

*Viteza de calibrare poate varia depinzând de fiecare computer.
**Funcţia este disponibilă cu kit-ul opţional PointWrite.
PointWrite Kit.

Prietenos şi usor de instalat

Corecţia Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii)

Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii) este un mod comod şi flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independentă a fiecărui colţ al imaginii pentru a obţine un dreptunghi perfect.


 

Fără corecţia Corner Fit

 

Cu corecţia Corner Fit

 

Montare pe perete cu aliniere eficientă

Creat special pentru o instalare fără probleme, suportul pentru fixare în perete de la BenQ vine cu un design care te ajută. Acest suport prietenos pentru un proiector ultra short-throw vine cu o schiță de instalare și un măsurător, ce te ajută să găsești poziția optimă pentru proiector și să aliniezi imaginea proiectată în clasa ta.

 
1. Pentru a-l fixa cu  suportul de perete translatati in laterala proiectorul. 2. Verificati, folosind grila laterala, pentru a ajusta dimensiunea imaginii proiectate. 3. Puteti face mici ajustari ale imaginii.

Conectivitate MHL

Cu ajutorul conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe ecranul de proiecţie. Functia MHL permite afișarea documentele, fotografiile, clipurile și orice alt conținut de pe dispozitivul smart pe ecranul de proiecție. Odată conectat la proiector, dispozitivul se încarcă în timp ce-l utilizaţi şi nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie în timpul prezentării.

Reducerea consumului, prietenos cu mediul

Economisește mai multă energie cu tehnologia BenQ SmartEco

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

Modul SmartEco: Consum Inteligent

Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lămpii, oferind în același timp cea mai bună calitate a imaginii. Fără compromisuri!

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% power based on the projection content level.

Modul EcoBlank


Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

 

 

 
 

Modul putere maximă
Puterea folosită de lampă - 100%
Atenția îndreptată spre ecranul de proiecție

 

Modul EcoBlank activat
Puterea minimă folosită de lampă - 30%
Atenția îndreptată spre profesorul din clasă

 

Modul Fără semnal detectat

În acest mod, proiectorul poate fi programat să activeze funcția Eco Blank după trei minute de inactivitate sau funcția Auto Power Off dacă nu a fost detectată o sursă video timp de 30 de minute. Modul Fără semnal detectat nu permite proiectorului să funcționeze inutil la puterea maximă.

 

 

 
 

Sursă video detectată
Puterea folosită de lampă - 100%

 

Nicio sursă video detectată
Puterea folosită de lampă - 30%

 

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fără tehnologia DLP

Culorile inițiale După 2000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile inițiale După 2000 de ore de utilizare După instalarea unei lămpi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

 

Proiectoare fără tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

 

 

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

Proiectoare fără tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(Toate fotografiile ce reprezintă scenarii de proiecție sunt simulate.)

 

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

Sticla folosită de sistemul optic nu conține arsenic

Plasticul carcasei nu este de tip BFR/PVC

Ambalajul nu conține plastic PVC

 

Sistem de proiecţie DLP 3D
Rezoluţie nativă 1080p FullHD (1920 x 1080)
Luminozitate 3.500 lumeni
Contrast 10.000:1
Culori afişate 1.07 miliarde culori
Lentile F2.5, f=5.1mm
Format imagine Nativ 16:9 (6 aspect ratio selectable)
Raport distanţă proiecţie 0.33
Dimensiune imagine (diagonală) 88.9"-110" (2.2 - 2.8m) 
Pentru calculator distanţă proiecţie click aici
Zoom Fix
Lampă ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave) 3,000/ 4,000/ 7,000 ore
Reglaj trapez 2D, Vertical/ Horizontal ±15 degrees 
Corner fit ±5 degrees.
Offset proiecţie 150% ±5%
Rezoluţii suportate VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Frecvenţă orizontală 15K-102KHz
Rată scanare verticală 23-120Hz
Interfeţe

Computer In (D-sub 15pin) x 2 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
HDMI/ MHL x 2 (HDMI 1 with MHL)
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 2
USB (Type mini B) x 1 (PointWrite interactive module)
USB (Type B) x 1 (FW download)
USB (Type A) x 1 (5V 2A Power for PT02 Touch module)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 1 (Front)

Dimensiuni (L x Î x A) 373.3 x 287.5 x 130.2mm (w/o Mirror)
373.3 x 287.5 x 201mm (w Mirror)
Compatibilitate HDTV 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Compatibilitate video NTSC, PAL, SECAM
Greutate 5kg (fara suport)
Zgomot 37/ 33 dBA (Normal/ Economic mode)
Alimentare AC 100V to 240V, 50 to 60Hz
Consum Normal 380W, Standby < 0.5W
Limbile meniurilor afişate pe ecran Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)
Mod imagine Dynamic/ Presentation/ sRGB/ Cinema/ User 1/ User 2
Funcţii Brilliant color 
User memory setting 
Teaching Template 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
OPE - SmartEco 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
HDMI Signal Power On 
Auto Blank 
Panel Key lock 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
nVidia 3DTV play 
nVidia 3D Vision 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
2D Keystone 
Corner Fit 
Wall Color Correction 
Interactive module compatible 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Top-access lamp door 
Security Bar 
AMX Device Discovery 
Crestron eControl 
RoomView compatible 
LAN to RS232 
Accesorii (Standard) Remote Control w/ Battery: RCS011
Power Cord (by region): 2.9M
User Manual CD: x 1
Quick Start Guide: x 1
Warranty Card (by region): x 1
VGA (D-sub 15pin) Cable: x 1
Wall Mount Kit (Installation Guide): x 1
Accesorii (Opţionale) Spare Lamp Kit
Wall Mount: WM04G4
3D Glasses: DGD5
PointWrite Kit : PW01U
Garanţie Proiectorul: 36luni
Lampa: 12luni sau 2000ore (care condiţie se îndeplineşte prima)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x