Videoproiector FullHD 3D, BenQ W7000+

9,190.00 lei cu TVA
Disponibilitate : stoc limitatStoc limitat reprezinta o cantitate de sub 9 bucati din acest produs. Din cauza rotatiei produselor acesta se poate modifica pana la preluarea comenzii de catre un consultant de vanzari.
benqoriginea marcii
Originea marcii |TAIWAN
cod produs
BQ9H.J3977.18E
Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP
Vezi toate produsele BENQ

Descriere

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, vă prezintă proiectorul de calitate profesională W7000, proiector 3D Full HD Perfection destinat zonei de home entertainment. Proiectorul BenQ W7000 vine echipat cu un sistem optic optimizat pentru imagini Full HD, inclus şi în alte proiectoare premium BenQ adresate segmentului Home Entertainment, sistem ce asigură imagini în rezoluţie Full HD foarte clare şi de o calitate deosebită. Lentilele pentru proiecţie de tip Panamorph™ 2.35:1 sunt realizate numai cu elemente de sticlă specială, pentru a asigura redarea celor mai mici detalii dar şi o mai bună luminozitate. De asemenea, construcţia lentilei ia în calcul compatibilitatea cu standardul de culori Rec. 709, care reflectă întocmai gama de culori surprinsă de ochiul uman; proiectorul W7000 redă un set de 1,07 miliarde de culori. Rec.709 este unul dintre cele mai înalte standarde HD pentru pentru proiectoarele cu destinatie home cinema.

 

 

 

Având la bază tehnologia DLP 3D Link™, BenQ W7000 oferă imagini 3D la rezoluţie Full HD (1080p) de cea mai bună calitate , fără a produce efectul deranjant al “tremuratului” imaginilor în 3D. BenQ W7000 oferă o rată de contrast nativ de 50.000:1, luminozitate de 2000 ANSI lumeni, gamă de culori certificate ISFccc (calibrare profesională a culorilor), tehnologiile BrilliantColorTM şi VIDITM şi conectivitate HDMI 1.4a, caracteristici care permit utilizatorilor să se bucure de filme 3D prin dual HDMI redate printr-o sursă de semnal BluRay-player sau jocuri 3D de pe PS3. BenQ W7000 are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audienţe de până la 10-15 persoane. Proiectorul are telecomandă cu tastatură iluminată, astfel încât este mai uşor de controlat chiar şi pe întuneric

.

 

 

Imagini de claritatea cristaluluiPerfecţiunea 3D Full HD cu BenQ W7000

W7000 este primul proiector 3D Full HD din lume acreditat cu certificarea TUV Rheinland. Proiectat pentru a oferi cea mai bună experientă de cinema 3D pentru Home Cinema, proiectorul se bazează pe sistemul DLP Link™ ce oferă imagini 1080p Full HD perfecte pentru ambii ochi – crosstalk free. În plus nu trebuie să folosiţi ochelari 3D speciali care au nevoie de emiţător suplimetar, ceeace face ca experienţa 3D Home Theatre să fie mult mai simplă. W7000 este compatibil cu cel mai nou şi rapid standard HDMI – Ver. 1.4a, ceea ce face să poţi viziona direct filme 3D de pe Blu-ray DVD player, imagini sport prin receptorul de cablu sau satelit şi nu în ultimul rand, sa puteţi juca jocuri 3D de pe PS3 fără nicio altă setare sau dispozitiv de conversie.

 

Sistem Optic optimizat pentru imagini Full HD

Sistemul optic este optimizat pentru imaginile Full HD, fiind compus din nu mai putin de 12 lentile, fiind fabricat pentru a asigura cea mai înaltă claritate şi cea mai bună proiecţie a fiecărei imagini Full HD – oferindu-vă detalii uimitoare cu detalii fine şi culori perfecte, ca şi cele din realitate.


Contrast nativ 50.000:1 ultra mare

Proiectoarele BenQ sunt rezultatul experinţei şi a combinaţiei perfecte de know-how între Texas Instruments’ DynamicBlack™ şi tehnologia VIDI™ oferind un contrast incredibil de 50.000:1, rată de contrast ce oferă posibilitatea unei redării superbe a tuturor imaginilor, chiar şi a acelora extrem de întunecate, iar împreună cu cei 2.000ANSI lumeni fac faţă la orice lumină ambiantă din cameră.
Color Gamut Rec. 709

Pentru ca imaginile să conţină culori extrem de precise, W7000 a fost contruit să răspundă cerinţelor de cinema ale unuia dintre cele mai exigente standarde de înaltă definitie; standardul de imagini video folosit la echipamentele video profesionale: color gamut native Rec. 709. Acesta permite proiectorului să ofere culori atat de reale încat depăşesc cu mult posibilitaţile de vizualizare ale ochiului uman.
Caracteristici inteligente

Managementul controlului culorilor BenQ W7000 are un sistem performat de management al culorilor, oferindu-ţi libertatea de a putea regla fin toate caracteristicile culorilor: saturaţie, contrast, strălucire, temperatura culorilor, gamma, nivelul de alb pentru a răspunde exigenţelor chiar şi celor mai pretenţioşi utilizatori.Control 3D independent pentru 6 culori primare Pentru o personalizare fără compromisuri, acest instrument de gestionare a culorilor vă permite să reglaţi fin individual saturaţia, caştigul şi nuaţele a şase culori (R/G/B/C/M/Y).
Modurile presetate şi cele utilizator

Ajustarea celor trei moduri presetate şi a modului utilizator permite setarea preferinţelor de vizualizare a imaginilor 2D şi 3D. BenQ W7000 oferă flexibilitatea sporită de care ai nevoie în a-ţi seta imaginile pentru o experianţă cinematografică completă.

Lens Shift - Reglaj al lentilor pentru flexibilitate marită, atat pe VERTICALA cat si pe ORIZONTALA !

Proiectorul are posibilitatea deplasării lentilelor, ceea ce oferă o flexibilitate mărită proiectorului pentru a putea regla exact poziţia imaginii proiectate pe ecran. Tot ce trebuie sa faci este sa deplasezi butonul de reglaj şi imaginea se deplaseaza vertical pana la +/- 125%, iar pe orizontala cu pana la +/- 40%. Nu-ţi face griji, aceasta funcţie te ajuta sa reglezi foarte exact pozitia imaginii proiectate.

Este de preferat in locul functiei "Keystone" deoarece nu altereaza imaginea, intreg sistemul de lentile fiind cel care se misca, pana la momentul in care imaginea obtinuta este cea dorita. Videoproiectorul BenQ W7000 are aceasta functie - atat pe verticala cat si pe orizontala. Nu mai depinzi depinzi de locul in care instalezi videoproiectorul, imaginea se va incadra perfect in ecranul care il ai.    
Filme in Full Screen

Lentilele Panamorph™ iţi permit viziualizarea filmelor in formatul 2.35:1 – formatul original widescreen al celor mai mari studiouri de filme, la maximul de rezoluţie fără deformări sau truncheri ale imaginilor, dar şi fără benzile negre deranjante ale modului letterbox.
Certificare ISFccc

Obţinerea de rezultate profesionale sunt acum foarte uşor de realizat cu Imaging Science Foundation ale reputatului serviciul de calibrare ISFccc. Datorită tehnicienilor ISF, procesul de afişare a culorilor iţi permite să te bucuri de imagini de calitate perfect calibrate, folosind două moduri optimizate -- ISF Day şi Night mode. Aceste două moduri de afişare ţin cont de caracteristicile luminii de zi sau de noapte, oferindu-ţi o experinţă a culorilor în stare pură.

Specificatii

Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1900 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2000
Contrast (Full on / Full off) 50000:1
Diagonala imagine De la 28 inch la 300 inch (71cm - 762cm)
Raport proiectie 1.62 - 2.43 (55.7 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.50:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 10 Grade
Lentile F = 2.48 - 2.81, f = 24.1 - 36.1 mm
Putere lampa 300W
Durata de viata lampa 2000 / 2500 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 416W (Typical), Standby < 1W
Greutate neta 6.7 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa), Side by Side: Up to 60Hz 1080i, Top Bottom: Up to 24Hz 1080p
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 2, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, Component video in x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Standard / 3D mode / Cinema / User 1 / User 2 / User 3
Functii principale BenQ BrilliantColor, BenQ 3D Color Management, HDTV Compatible, Quick Auto Search, Wall Color Correction, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), 3D comb filter, Digital zoom, User memory setting, Panel Key lock, Top-access lamp door, Vertical Lens Shift, VIDI or equivalent, Frame interpolation, Orizontal Lens Shift
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Telecomanda
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). 
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

Produse complementare

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

269.00 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

549.00 lei cu TVA
Lampa videoproiector BenQ W7000 W7000+

Lampa videoproiector BenQ W7000 W7000+

1,589.00 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

72.90 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

21.90 lei cu TVA
0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x