TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
Videoproiector Full HD, BenQ SH910
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Lampa videoproiector BenQ SH910

Lampa videoproiector BenQ SH910

1,526.18 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Videoproiector FullHD BenQ SH910 

 

Potrivit pentru instalare in orice sala, chiar luminata intens!Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Imagini Extraordinare Imagine Full HD cu rezoluţia de 1080p. 

Videoproiectorul BenQ SH910 oferă cel mai înalt standard de vizualizare Full HD la o rezoluţie de 1080p. Acesta suportă formate video multiple, inclusiv 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i şi 1080p, afişând imagini de 5 ori mai detaliate decât un proiector tradiţional 480p. Având în vedere faptul că acest tip de proiector oferă imagini Full HD, fiecare experienţă vizuală va deveni din ce în ce mai fascinantă.

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Luminozitate ridicată de 4000 ANSI Lumeni

Lampa de proiecţie având o luminozitate de 4000 ANSI Lumeni asigură o înaltă calitate a imaginilor atât în spaţii iluminate în mod natural cât şi în încăperi de mari dimensiuni. Videoproiectorul BenQ SH910 oferă imagini luminoase şi clare astfel încât dvs. să puteţi susţine prezentări perfecte de fiecare dată.

Raport de Contrast 3.000:1
Proiectorul BenQ SH910 afişează imagini având un raport de contrast ridicat de 3000:1, asigurând vizualizarea unor detalii uimitoare şi a unei game mai largi de diferenţe subtile de culoare. Drept urmare, textul proiectat va fi mai clar, mai luminos şi mai uşor de citit.

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Opţiuni Diversificate de Control, Gestionare şi Afişare

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Aplicaţia de Administrare a Controlului Centralizat LAN a Proiectorului Aplicaţia de Control LAN a fost concepută pentru a ajuta managerii IT execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii de zi cu zi ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv. Beneficiind de acces şi control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului, managerii IT produc economii importate de energie, timp şi bani.

Compatibil cu cele mai Populare Setări ale Aplicaţiei Control LAN

Proiectorul SH910 de la BenQ suportă fără probleme configuraţia originală Control LAN pe care o deţineţi – indiferent dacă acesta este de tipul Crestron, PJ-Link sau SNMP. Nu va fi nevoie decât de un cablu LAN pentru a pune lucrurile în mişcare.

Opţiuni Multiple de Afişare pentru Nevoi Variate ale unor Birouri şi Clase de Elevi 

Proiectoarele reprezintă instrumente puternice pentru a face prezentări de succes. Pentru a asigura o prezentare fluentă din partea dvs., compania BenQ a integrat funcţii variate de afişare în cadrul proiectorului SH910 în vederea îndeplinirii oricărei necesităţi! Funcţia USB Display asigură utilitatea aplicaţiei plug-and-play pentru conexiunea USB – cu detectare automată a rezoluţiei pentru cea mai clară prezentare a imaginilor şi suport extensiv pentru afişări simultane mulţi-proiecţie. Funcţia LAN Display oferă o soluţie eficientă din punct de vedere al costurilor pentru controlul proiectorului cu ajutorul unui singur cablu LAN. De asemenea, această caracteristică asigură opţiuni de proiecţie simultană 1-8 şi 4-1 şi opţiuni de proiecţie parţială în vederea unei mai bune administrări a conţinuturilor pentru discuţii, prezentări, cursuri de formare profesională şi predări la clasă.Prin intermediul Adaptorului Wireless Display de la BenQ, se asigură faptul că nu vor exista cabluri şi fire de conexiune ale diferitelor dispozitive cu proiectorul care va afişa imaginile transmise de acestea pe marele ecran pentru toate prezentările făcute şi va executa un control simplificat şi centralizat a informaţiilor furnizate cu ajutorul interfeţei WLAN prin portul USB 2.0.

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Factor Puternic de Redimensionare 1.5X pentru o Flexibilitate de Instalare Sporită

Bucuraţi-vă de practicabilitatea şi flexibilitatea unui factor puternic de redimensionare de 1.5X! Această caracteristică măreşte spaţiul şi implicit imaginea – permiţându-vă să instalaţi proiectorul fără a pierde timp suplimentar pentru reconfigurarea camerei. Simplu de Instalat, Uşor de Utilizat!

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Răcire Rapidă
Design-ul lămpilor utilizate de BenQ, permite reducerea timpului de răcire cu până la 60%. Acest lucru vă oferă timpul suplimentar de care aveţi nevoie pentru a finaliza prezentarea pe care o susţineţi. De asemenea, sunt reduse semnificativ costurile de întreţinere şi reparaţii ale proiectorului avându-se în vedere riscurile minime de deteriorare a componentelor interne sensibile datorate supraîncălzirii acestora.

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910
Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

Performanţe Audio Excepţionale 20W SRS
Videoproiectorul BenQ SH910 este dotat cu două difuzoare încorporate având puterea de 10 W fiecare pentru a vă ajuta să vă îmbunătăţiţi prezentarea cu imagini şi sunete de înaltă calitate. Aceste difuzoare sunt prinse si fixate de carcasa proiectorului BenQ care este protejat împotriva şocurilor şi vibraţiilor pentru a se asigura mereu stabilitatea imaginii proiectate. 

Performanţe Audio de Înaltă Calitate.

Cele două difuzoare încorporate având puterea de 10 W fiecare beneficiază de tehnologia audio SRS pentru a produce sunete de înaltă calitate. Astfel, proiectorul BenQ SH 910 este alegerea perfectă atunci când vine vorba de vizionare unor filme video ca parte a prezentării pe care o susţineţi.

  Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910
  

 

Conectori de intrare videoproiector SH910 :

Descriere Videoproiector Full HD, BenQ SH910

 

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1900 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 4000
Contrast (Full on / Full off) 3000:1
Diagonala imagine De la 47 inch la 366 inch (119.38cm - 929.64cm)
Raport proiectie 1.4 - 2.1 (65 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.50:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 20 Grade
Lentile F = 2.41 - 2.91, f = 20.72 - 31mm
Putere lampa 280W
Durata de viata lampa 2000 / 3000 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 31 ~ 90 kHz
Frecventa verticala 48 ~ 85 Hz
Zgomot 31 / 26 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 370W (Typical), Standby < 1W
Greutate neta 3.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Nu
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.3 x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / User 1 / User 2
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), Windows 7 Certified, Quick Auto Search, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Variable audio out, Top-access lamp door, Quick Cooling, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, USB reader
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni 
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala).
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)