TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC
Achizitionand totul dintr-un singur loc, compania devine cu pana la 42% mai eficienta si poate optimiza costurile cu pana la 55%.
CEL MAI BUN PRET, GARANTAT
DPAP iti face promisiunea de a echivala pretul la orice produs. Ai gasit un pret mai bun in alta parte? Spune-ne pretul gasit si unde si noi il echivalam.
LIVRARE GRATIS. A DOUA ZI
Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei. Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente.
RETUR 30 DE ZILE. GARANTAT
Consultantii DPAP se angajeaza sa ofere solutiile si produsele potrivite pentru tine. Daca insa constati ca nu este ceea ce aveai nevoie, poti returna produsele in 30 de zile.
PROMO
Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm
Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm
Marca produsului : BENQ
Acest produs nu mai face parte din oferta DPAP
De ce DPAP?
Totul dintr-un singur loc
Livram oriunde in Romania
100% control asupra costurilor
Cel mai bun pret, GARANTAT
Solutii de finantare

Propuneri în completare

Ecran de proiectie pentru perete, electric, 110inch, 235.8 x 132.6cm, 16:9, BENQ

Ecran de proiectie pentru perete, ele...

911.34 lei cu TVA
Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

Laser Pointer Presenter PSR01 Benq

266.76 lei cu TVA
0.4 Wall Mount UST BenQ

0.4 Wall Mount UST BenQ

544.43 lei cu TVA
Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast) WDR01HN, BenQ

Wireless Adapter QCast HDMI (Miracast...

425.43 lei cu TVA
Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m, HAMA

Cablu, HDMI, HighSpeed, Ethernet, 3m,...

79.99 lei cu TVA
Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BRENNENSTUHL

Prelungitor, 3 prize, 1.5m, negru, BR...

21.72 lei cu TVA

Descriere

Cadou: Ecran de proiectie, 160 x 120cm

Descriere Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm

 

Videoproiector Home Cinema FullHD 3D BenQ W1350 

Relaxarea si distractia acasa e la o apasare de buton distanta!. Pachetul videoproiectorului W1350 contine ochelari 3D BenQ cadou!

 

Relaxarea si distractia acasa e la o apasare de buton - distanta!. Home Cinema 3D Wireless BenQ W1350 este compatibil cu ultima generatie de adaptoare wireless FullHD 3D WDP01 Kit BenQ. Gata cu instalarea complexa, fire de semnal sau cheltuieli de redecorare!. BenQ W1350 ofera incantare oriunde si oricand. E pregatit pentru a deveni wireless!  Este atat de simplu, ca si orice aparat electrocasnic.

Descriere Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm

 

Fara cabluri (folosind accesoriul optional), o alegere sigura : Home Cinema 3D Wireless BenQ W1350

Noua generatie de adaptoare wireless WFHD WDP01 de la BenQ. Proiectate sa iti ofere mai multa libertate si mai putine batai de cap

Noul adaptor wireless (accesoriu optional) de la BenQ, compatibil cu proiectorul video BenQ W1350 iti da posibilitatea sa transmiti videoproiectorului imagini FullHD 1080p 3D, chiar fara compresie. Pentru o imagine uimitoare. Nu mai ai de facut decat sa te asezi confortabil si sa te relaxezi privind filmele sau jocurile preferate

cum functioneaza W1350 impreuna cu WDP01 de la BenQ

O singura setare. Mai simplu nu se poate!

Plug-and-Play cu adevarat!. Dupa ce ati scos videoproiectorul din cutie, odata cu prima lui pornire, transmitatorul si receptorul wireless se vor seta automat pentru a lucra impreuna. Aceste setari vor fi memorate si folosite la urmatoarele porniri. Ca sa nu vezi nici un cablu, cutia receptorului poate fi montata usor in partea laterala la BenQ W1350, folosind automat si functia de incarcare, fara a mai fi nevoie de o a doua priza. Mai simplu nu se poate!

Transmisie fluida a semnalului in toata camera

Adaptorul wireless FullHD 3D WDP01 de la BenQ, are o acoperire wireless de 30 metri* (in linie dreapta, vizibilitate directa), datorita antenei incorporate, ce asigura o receptie perfecta chiar prin pereti sau usi. Latenta imaginilor este infima, te poti bucura de cele mai tari jocuri de actiune sau de lupta. Este timpul sa te bucuri de aceasta experienta audiovizuala in camera de zi sau in dormitorul tau.

* Distanta de transmisie depinde de mediul de instalare. Metalul din pereti, grosimea unui perete armat sau usile metalice vor diminua aceasta distanta.

Zero interferente!. Performanta data de functia DFS (Anti-Interferente Performance)

Avand functia "Dynamic Frequency Selection" (DFS), videoproiectorul comuta automat canalele de emisie atunci cand inregistreaza cea mai mica interferenta, mecanism ce confera o incredibila si stabila experienta HD, cea mai stabila care se poate obtine.

Experienta audio incredibila data de difuzorul avand 10W

.Camera de rezonanta in care este montat difuzorul de 10W al videoproiectorului BenQ W1350, imbunătaţeşte performanţele audio ale fişierelor compresate sau necompresate prin mărirea senzaţiei de spatialitate audio, crează un bass mai adânc şi mai natural. Oferă o experienţă dinamică 3D îmbunătaţită, cu frecvente înalte şi joase de bună calitate şi detalii audio clare.

Difuzoare si sunet al proiectorului video benq w1350

Flexibilitatea instalarii videoproiectorului BenQ W1350 FullHD 3D

Proiectii din lateral folosind functia Keystone pe orizontala.

Când videoproiectorul BenQ W1350 nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone pe orizontala, vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez utilizând ajustări pe orizontală. Pentru o imagine perfecta, incadrata corect!

Explicarea functiei de Keystone a proiectorului video W1350

Descriere Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm

 

Imagine cu diagonala de 2,54 metri amplasand proiectorul la doar 3 metri!

Avand nevoie de doar 3 metri de ecran, pentru a realiza o imagine cu diagonala de 2.5 metri, videoproiectorul BenQ W1350, poate fi instalat in aproape orice camera, fara a fi necesara redecorarea acesteia. Efecte cinematografice chiar intr-o camera mai mica!

Zoom flexibil si functie Lens Shift pentru o mai mare libertate de instalare.

Spune adio necesitatii redecorarii incaperii la instalarea unui videoproiector. Cu ajutorul zoom-ului optic 1.5x, videoproiectorul BenQ W1350 poate fi instalat pe o plaja mare de distante. Iar cu reglajul optic Lens Shift, imaginea poate fi deplasata pe verticala intr-ul interval de la 120% la 148% - fara nici un compromis calitativ de imagine. Poti "ocoli" astfel, obstacolele sau mobilele din "calea" proiectiei.Aceasta functie este de preferat in locul functiei "Keystone" deoarece nu altereaza imaginea, intreg sistemul de lentile fiind cel care se misca, pana la momentul in care imaginea obtinuta este cea dorita. Videoproiectorul BenQ W1350 are aceasta functie - pe verticala. Deasemenea, nu mai depinzi depinzi de inaltimea la care folosesti, imaginea se va incadra perfect in ecranul care il ai.

O functie foarte importanta de modificare a imaginii

Performanta incredibila a imaginii!

Rezolutie spectaculoasa Full HD 1080p - 3D

Conţinutul redat de Blu-ray la 1080p este afişat cu o acurateţe deosebită, jocurile şi semnalul High Definition TV se văd perfect, contrast ridicat şi strălucirea mare iţi oferă experieţe de neuitat.Totul datorita ansamblului optic, construit doar din sticla de cea mai mare puritate.

Rezolutie extrem de inalta, optica din sticla si nu din plastic

Color Wheel cu 6 segmente RGBRGB, pentru a obtine culori uimitoare

Colorwheel-ul cu 6 segmente de culori si 6 viteze adaptive face ca imaginile proiectate de BenQ W1350 sa aiba o adancime de culoare incredibila. Imaginile vor fi ultra-realiste si datorita tehnologiei proprietare BenQ, BrilliantColor™ . Rasfata-te cu imagini reale si avand culori superbe.

Management independent pentru fiecare din cele 6 culori primare.

BenQ W1350 are un sistem performat de management al culorilor, oferindu-ţi libertatea de a putea regla fin toate caracteristicile culorilor: saturaţie si strălucire, pentru a răspunde exigenţelor chiar şi celor mai pretenţioşi utilizatori.Control 3D independent pentru 6 culori primare, culori care se gasesc pe ColorWheel.

Pentru o personalizare fără compromisuri, acest instrument de gestionare a culorilor vă permite să reglaţi fin, individual, saturaţia, nuanţele a şase culori (R/G/B/C/M/Y).

Reglaj de saturatie al culorilor W1350 proiector video

Folosim doar optica din sticla, de inalta puritate, precum si un strat special de dispersie

Cu propriul sistem optic optimizat pentru FullHD, videoproiectorul BenQ W1350 asigură cea mai bună performanță de culoare, claritate și luminozitate în fiecare imagine Full HD. Sistemul optic este alcatuit din 12 lentile, toate din sticlă de puritate inalta. Proiectorul video BenQ W1350, surclasează majoritatea videoproiectoarelor home cinema, cu o penetrare de lumină mai mare, păstrând adevăratele detalii de imagine pentru o calitate optimă de vizionare. Mai mult, o tehnologie specială de acoperire a lentilelor cu un strat de dispersie, pentru a minimiza aberații cromatice sau de culoare, confera o claritate de neegalat și o saturație optima a culorilor. Va proiectam, asadar, cele mai vii culori, care impreuna cu o claritate superioara, vor satisface orice ochi.

ISFccc® Certificarea de Calibrare Profesionala a Videoproiectiei

Obtinerea de rezultate profesionale este acum mult mai usoara cu calibrarea ISFccc a reputatei Imaging Science Foundation's. Tehnicianul, datorita meniului de calibrare ISF (prezent in meniul de control al videoproiectorului W1070+), poate acum calibra caracteristicile imaginii, folosind performante de culoare adecvate pentru mediul de instalare. Cu cele doua moduri, ISF Day si ISF Night, videoproiectia va fi o placere pentru ochii tai, cat e ziua de lunga.

Certificare ISF obtinuta de BenQ W1350
DarkChip3 de la Texas Instruments

Performante superioare de contrast cu DarkChip3™

Videoproiectorul BenQ W1350 foloseşte cel mai avansat chipset de le Texas Instruments, DarkChip3™, care proiectează o luminozitate mai mare dar şi cu mult mai multe nivele de negru adanc, prin faptul că fiecare micro-oglinda aflată în DLP® umple mult mai bine suprafaţa acoperită de fiecare pixel în parte. Acestea fac să ai imagini perfect netede, fără aproape nicio margine între pixeli. Acum ai imagini netede şi fine ca o fotografie.

Experienta cinematografica 3D la tine acasa!

Echipat cu cea mai noua tehnologie, videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1350, face ca urmărirea filmelor 3D direct din BluRay sau jocurile 3D sa devina ceva normal. Noua tehnologie 3D îţi oferă imagini entuziasmante în confortul propriei tale locuinţe, fie ca sunt filme Blu-Ray, alt continut 3D sau jocuri.

Ochelari BenQ 3D activi D4 cadou

Filme 3D din surse de semnal 3D - cum ar fi bluray

Timp de raspuns mic pentru jocuri

Avand o transmisiune wireless a semnalului perfecta (folosind adaptorul optional BenQ WDP01, se obtine un timp de raspuns foarte mic, ceea ce face din videoproiectorul BenQ W1350 un accesoriu nelipsit pentru jocuri. Bucura-te de placerea condusului in timp real folosind o consola PS4 sau participa la un meci de box folosind o consola X-Box Kinect

Bucura-te de o consola de jocuri

Operare extrem de simpla

Interfata intuitiva, optiuni "destepte"

Videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1350 poate fi operat de oricine, fara a avea cunostinte tehnice, interfata facand dialogul prietenos si intuitiv.

Operare extrem de facila W1350

Selectia automata a sursei de semnal

 

 

In plus, interfata de detectie automata a semnalului, indica extrem de rapid pe ce intrare se gaseste semnal.

 

Configurare Pas cu Pas pentru prima utilizare

Cand BenQ W1350 este pornit pentru prima data, doar urmeaza instructiunile vizuale furnizate de o interfata prietenoasa. Astfel, instalarea devine o joaca de copii.

configurare initiala

Dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ W1350 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ W1350.

Functia MHL este foarte importanta la un proiector

Explicatii asupra tehnologiei SmartEco

 

Economie de energie şi prietenos cu mediul. BenQ SmartEcoTM cea mai performantă Tehnologie pentru un mediu mai verde.

BenQ este primul producator de proiectoare cu tehnologie DLP care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltandu-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisirea energiei necesară secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, videoproiectorul BenQ W1350 oferă prin această caracteristică inovatoare, stralucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa optimizată a lampii, toate acestea fără nici un compromis in calitate.

Modul SmartEco

Modul SmartEco adaptează inteligent puterea lămpii în funcţie de conţinutul afişat, maximizând economie de energie, dar oferind şi cel mai bun contrast şi strălucire de care are nevoie videoproiectorul BenQ W1350, folosind cât mai puţină lumină posibilă.

Modul de lucru SmartEco

Modul Eco Blank videoproiector BenQ W1350

Eco Blank Mode permite să afişezi o imagine neagră pentru pauze sau când nu vrei să se vadă ce afişezi pe notebook. Când este activată această funcţie, reduce automat puterea lămpii, economisind până la 70% puterea consumată. Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe "EcoBlank Mode" de la butoanele proiectorului sau "Blank" de pe telecomandă. Nu trebuie sa-ti faci griji dacă laşi proiectorul pornit când faci pauză în timpul filmului

Fara sursa de semnal detectata

Modul Eco Blank este activat automat dacă după trei minute proiectorul nu afişează nimic sau dacă sursa de semnal lipseste, astfel se elimină consumul inutil de energie şi prelungeşte şi durata de viaţa a lămpii

 

Economie maxima de energie

   

Videoproiectoare BenQ DLP® ︱Image Perfecta in timp cu tehnologia DLP®.

Calitatea imaginii nu are varsta:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite, având în minte, plăcere de durată, asigurând o claritate deosebită, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologia de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD. Având în vedere că oglinzile sunt practic imune la trecerea anilor și protejate într-un mediu absolut etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzura, nu sufera nici o degradare a imaginii, oferind în mod constant imagini excelente de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui bec nou produce o calitate a imaginii comparabilă cu cea a unui proiector nou-nouț.

DLP vs LCD. BenQ vs Acer

Tehnologia DLP oferă, de asemenea, un design fără filtru pentru încredere, lipsită de griji în ceea ce priveşte calitate de lungă durată a imaginii și un cost total redus de utilizare. Tehnologia SmartEco™ de la BenQ stimulează și mai mult performanțele, în timp ce economiseşte până la 70% din consumul de energie al lămpii.

Claritate deosebită şi ultra-lizibilitate:

Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP alimentează circuitul de pixeli din spatele pixelului, eliminând astfel marginile închise groase din jurul pixelilor individuali, care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere mai mare și o margine neagră mai mică duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii mai bună.

Proiectoarele BenQ DLP oferă, de asemenea, un raport mare de contrast pentru redarea fără cusur a textului de mici dimensiuni, a liniilor fine și a detaliilor din scene întunecate. Nuanţele de negru sunt mai profunde, iar calitatea imaginii per ansamblu este mult mai concentrată și curată. Filmele, fotografiile si jocurile dumneavoastră vor fi ușor de vazut, chiar şi din rândul din spate al unei săli foarte bine iluminate.

Extra claritate a imaginii ce o oferim

 

Conectori videoproiector BenQ W1350 :

Descriere Videoproiector FULL HD 3D, BENQ W1350 + CADOU Ecran de proiectie, 160 x 120cm

 

Specificatii

Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1900 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2500
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 26 inch la 352 inch (66cm - 894cm)
Raport proiectie 1.39 - 2.09 (65 inch ±3% @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.5:1
Keystone correction 2D Manual Vertical / Orizontal +/- 30 Grade
Lentile F = 2.42 - 2.97, f = 20.7 - 31.05 mm
Putere lampa 260W
Durata de viata lampa 2000 / 3500 / 4000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 34 / 32 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 350W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3.4 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM / SDTV (480i / 576i) / EDTV (480p / 576p) / HDTV (720p / 1080i / 60Hz)
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1, MHL 2.0 x 1
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, Freeze, HDTV Compatible, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Blank, Auto Off, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), ISFccc Certificate, 2D to 3D conversion, VIDI or equivalent, 2D Keystone
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda, Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses) x 1
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore 
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). 
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review (uri)