Videoproiector BENQ MX842UST, DLP, 3D, XGA, 3000 lumeni, Ultra Short-Throw

5,619.00 lei cu TVA
Disponibilitate : stoc limitatStoc limitat reprezinta o cantitate de sub 9 bucati din acest produs. Din cauza rotatiei produselor acesta se poate modifica pana la preluarea comenzii de catre un consultant de vanzari.
benqoriginea marcii
Originea marcii |TAIWAN
cod produs
BQ9H.JCA77.13E
Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP
Vezi toate produsele BENQ

Descriere

 

Imagini ultra-clare de la distanță mică

Creat pentru prezentări fără întreruperi într-un spațiu de dimensiuni mici sau medii, proiectorul MX842UST oferă o imagine de calitate cu rezoluție XGA, contrast de 13000:1 și o luminozitate de 3000 ANSI lumeni. Acest proiector prietenos cu mediul oferă imagini cu o dinamică impresionantă!

 

 

Instalare eficientă cu sistemul de aliniere de la BenQ pentru fixarea în perete

Creat special pentru o instalare fără probleme, suportul pentru fixare în perete de la BenQ vine cu un design care te ajută. Acest suport prietenos pentru un proiector ultra short-throw vine cu o schiță de instalare și un măsurător, ce te ajută să găsești poziția optimă pentru proiector și să aliniezi imaginea proiectată în clasa ta.

 

Reducerea consumului, prietenos cu mediul

Economisește mai multă energie cu tehnologia BenQ SmartEco
Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

 

Modul SmartEco: Consum Inteligent
Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lămpii, oferind în același timp cea mai bună calitate a imaginii. Fără compromisuri!

 

Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor întunecarea proiecției de pe ecran oridecâteori au nevoie să redirecționeze atenția elevilor către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

 

 

Modul Fără semnal detectat
În acest mod, proiectorul poate fi programat să activeze funcția Eco Blank după trei minute de inactivitate sau funcția Auto Power Off dacă nu a fost detectată o sursă video timp de 30 de minute. Modul Fără semnal detectat nu permite proiectorului să funcționeze inutil la puterea maximă.

 

 

Avantaje mari pentru distanțe mici

Fără constrângeri de spațiu
Atunci când ai un proiector short-throw, nu ai nevoie de o cameră mare sau de mult spațiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonală mare! Profesorii pot fi inventivi și pot transforma orice colț în loc perfect pentru activități educaționale.

 

Fără umbre ce distrag atenția

Un proiector short-throw poate fi amplasat în fața clasei, aproape de ecran și în afara ariei de acces a studenților, apariția umbrelor fiind semnificativ redusă. Profesorii pot să predea fără să se îngrijoreze de umbrele ce distrag atenția.

 

Fără lumini orbitoare
Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternică spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasă maximă a proiectorului poate fi periculoasă pentru ochi, așa încât este bine s-o ținem departe de ei.

 

Suport pentru formatul Blu-ray Full HD 3D
BenQ MX842UST include tehnologie DLP de ultimă generație cu suport pentru imagini 3D. Școlile pot oferi studenților o experiență de învățare imersivă, folosind ochelarii 3D și conținut 3D.

 

Mentenanță simplificată pentru proiectoare

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN
Tehnicienii IT pot opera simplu și verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN, având acces și control total direct de la calculatorul lor. Modelul MX842UST oferă suport complet pentru sistemul Crestron LAN Control.

 

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelentă, vizibilitate foarte bună și culori naturale timp de mulți ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumină pură din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotițe de culoare îmbunătățite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de îmbătrânire și sunt teoretic imune la scăderea calității imaginii, datorită faptului că micro-oglinzile nu reflectă culori și sunt protejate într-un sistem etanșat aproape complet. Astfel, dacă după 2.000 de ore de funcționare intensă veți schimba lampa proiectorului cu una nouă, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

 

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesită filtre, pentru o încredere mai mare în calitatea în timp a imaginii și pentru un cost redus de întreținere. Tehnologia SmartEco de la BenQ îmbunătățește contrastul și calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind în același timp un consum al lămpii redus cu până la 70%.

 

Claritate excepțională și vizibilitate foarte bună:
Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.

Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

 

Culori vii, naturale:

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îți spune cât sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltând produse prietenoase cu mediul, BenQ nu dorește doar să se conformeze unor norme împotriva poluării mediului, ci să creeze dispozitive care să protejeze activ mediul înconjurător!

Eticheta ecoFACTS afirmă eforturile mari ale companiei BenQ de-a înlocui substanțele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului și de-a construi produse ce consumă mai puțin.

 

 

Sistem de proiectie

DLP 3D

Rezolutie nativa

XGA (1024 x 768)

Luminozitate

3,000 ANSI Lumeni

Contrast

13.000:1

Culori afisate

1.07 Miliarde Culori

Lentile

F= 2.53, f= 5.38

Format imagine

Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)

Raport distanta proiectie

0.47

Dimensiune imagine (diagonala)

Optimize 60"-120" / Max up to 300"

Zoom

Fix

Tip lampa (putere)

240W

Lampa (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)

3500 / 5000 / 7000 ore

Reglaj trapez

1D, Vertical ± 15 grade

Offset proiectie

153% ±5%

Rezolutii suportate

VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)

Frecventa orizontala

15 - 102 KHz

Rata scanare verticala

23 - 120 Hz

Interfete

Computer in (D-sub 15pin)  x 2 (Shared with component)

Monitor out (D-sub 15pin)  x 1

Composite Video in (RCA)  x 1

S-Video in (Mini DIN 4pin)  x 1

HDMI  x 1

Audio in (Mini Jack)  x 2

Audio out (Mini Jack)  x 1

Audio L/R  x 1

Speaker  10W x 2

USB (Type mini B)  x 1 (FW download)

RJ45  x 1 (LAN control)

RS232 (DB-9pin)  x 1

IR Receiver  x 2

Dimensiuni (L x I x A)

339 x 237 x 323 mm

Compatibilitate HDTV

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Compatibilitate video

NTSC, PAL, SECAM

Greutate

5.4kg (wall mount base plate excluded)

Zgomot

36 / 30 dBA (Normal / Economic mode)

Alimentare

AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz

Limbile meniurilor afisate pe ecran

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)

Mod imagine

Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema /(3D) / User 1 / User 2

Functii

SmartEco

Brilliant color

Win8 Certificate

3D ready(DLP link, PC+Video)

3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats)

3D comb filter

3D color management

Digital zoom

Direct Power On

Quick Auto Search

Closed Captioning

Panel Key lock

"Siganl Power On (VGA signal detected)"

Teaching Template

Instant restart

Variable audio out

LAN Control-Crestron eControl

LAN Control-RoomView compatible

LAN Control-PJ Link compatible

Security Bar

Wall Color Correction

Quick Cooling

HDTV Compatible

Presentation timer

High altitude mode

Auto Power Off

Freeze / Blank

Accesorii (Standard)

Remote Control w/ Battery

Power Cord (by region)

User Manual CD

Quick Start Guide

Warranty Card (by region)

VGA (D-sub 15pin) Cable

Wall mount kit (installation guide)

Accesorii (Optionale)

Spare Lamp Kit

Wall Mount

3D Glasses

Document Camera : S30

Garantie

Proiectorul: 36luni

Lampa: 12 luni sau 2000ore (care conditie se indeplineste prima)

Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.

08010-23670(apelabil prin reteaua Romtelecom)

0740.166.808

Specificatii tehnice

Livrare si retur

 

  BucurestiIn tara
Modalitate de plataNumerarOP in avansNumerarOP in avans
Tipuri de livrare
24 de ore Gratis Gratis 6 lei + TVA Gratis
In aceeasi zi 29.9 LEI 29.9 LEI - -
60 minute 49.9 LEI 49.9 LEI - -

 

• suma achitata pentru livrarea in tara cu numerar se achita direct catre firma de curierat

• livrarea in aceeasi zi se face pentru comenzile primite pana in ora 15:00

• livrarea in 60 de minute se face pentru comenzile primite pana in ora 16:00

• termenii de livrare sunt valabili pentru produsele disponibile in stoc

 

Retur

  1. Cererea de retur se poate face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
  2. In cazul produselor aflate in garantie, cererea de inlocuire/reparare se poate face pe intreaga durata a garantiei.

• Costul de transport pentru returnarea produsului va fi acoperit de catre expeditor.

• Produsul se returneaza impreuna cu ambalajul original.

• Cererea de retur se face in scris pe mail/fax la contact@dpap.ro/021.777.00.56

0 Review(uri)
Acest produs face parte din Categoria Videoproiectoare
Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x