Totul dintr-un singur loc.
Tot ce ai nevoie pentru companie. Doar cand ai nevoie.

Platforma Online DPAP a fost construita pentru companii, pentru a usura procesul de achizitie a companiilor.
Inglobeaza toate produsele si serviciile de care o companie poate avea nevoie. Astfel, o companie poate avea o singura comanda si o singura factura pe produse si servicii pe care in mod normal ar fi gestionate de 3-5 furnizori.
Toate, cu garantia celui mai bun pret.
De ce sa cumperi totul dintr-un singur loc?

Pentru ca este mai usor. Pentru ca ai o singura persoana dedicata companiei tale care iti va oferi intodeauna cea mai buna solutie cost-beneficiu. Pentru ca vei avea nevoie de o singura comanda si ti se va elibera o singura factura. Pentru ca ai 100% control financiar al achizitiilor. Pentru ca in loc sa va ocupati de negocieri si cautarea celei mai bune solutii, aceasta se va oferi cu garantia celui mai bun pret.

Consultant
Specialist alocat

30.000+
Solutii pentru companii

Platforma
Online de achizitii

O singura comanda.
O singura factura

Analiza de achizitii si istoric

Optimizarea costurilor cu pana la 30%

Control financiar asupra achizitiilor

Din companiile din Romania au cumparat cel putin odata de la DPAP

Rata de satisfacere a clientilor

Din clienti au gasit tot ce au avut nevoie pe DPAP
Fara agenti de vanzari. Doar specialisti.

Pentru a oferi cea mai frumoasa experienta de achizitie, DPAP pregateste specialisti. Niciodata nu va veni un agent de vanzari care vrea doar sa-si faca targetul de vanzari. Consultantii DPAP sunt pregatiti sa ofere cele mai bune si optime solutii pentru nevoiile individuale ale clientilor. Un consultant DPAP va fi alocat companiei din momentul primei achizitii sau la crearea contului. Acesta va fi singura persoana cu care va fi nevoie sa tineti legatura pentru toate achizitiile companiei.
Singura platforma Online dedicata companiilor.

Am creat o platforma online dedicata companiilor. Platforma Online este dedicata tuturor achizitiilor unei companii. Simplifica tot procesul de achizitie, de la semnarea contractului care se face printr-o singura bifa, la recomandarile inteligente pe baza achizitiilor tale. De la modulul performant de search la campaniile active exclusiv online. De la Contul Corporate dedicat companiilor care au mai multe departamente sau locatii, la butonul super rapid de „Comanda din nou” aceleasi produse din ultima comanda.
Contacteaza-ne pentru achizitii inteligente

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe x