Whatsapp

Stilouri scolare si stilouri de lux BORGHINI

In aceasta categorie gasesti diferite tipuri de stilou, de la modelul economic, pana la acel model de lux perfect pentru un cadou corporate sau aniversar. Alege si tu modelul de care ai nevoie.

Descopera mai jos toate modelele de stilouri disponibile pe platforma DPAP

  • Stilou din metal, albastru, cu acc. aurii, BORGHINI V3

    31.99 lei cu TVA
    26.88 lei fara TVA
  • Stilou din plastic, diverse culori, BORGHINI V120

    7.99 lei cu TVA
    6.71 lei fara TVA

Cu totii traim intr-o lume a tehnologiei, unde scrisul pe hartie nu mai este o necesitate, ci poate deveni o placere. Primul stilou, brevetat de romanul Petrache Poenaru, a contribuit de la aparitia sa la dezvoltarea societatii. Desi se poate crede ca in prezent stilourile sunt o optiune mai putin populara, acestea sunt considerate o marca a personalitatii, un accesoriu modern, un simbol al statutului sau un obiect de colectie.

Cele cu penita, spre deosebire de pixuri, au capacitatea de a aluneca mult mai usor pe pagina. Alegeti sa utilizati un stilou daca vreti sa aveti un scris mai lin, mai caligrafic, prin fluiditate si literele ordonate. De asemenea, acestea va pot oferi un text mai personalizat. Atunci cand scriem cu pixul, unghiul de scriere nu poate fi schimbat, nici cantitatea de cerneala imprimata pe hartie. In momentul in care scriem cu un astfel de produs, putem modifica unghiul din care scriem, precum si cantitatea de cerneala difuzata pe coala, in functie de presiunea pe care o aplicam pe penita.

Exista patru tipuri principale de alimentare cu cerneala: cu rezerve, cu convertor, cu rezervor si cu pipeta.

Atunci cand alegi un stilou, este important sa tii cont si de dimensiunea si greutatea acestuia

Un barbat va alege un model mai robust, iar o femeie, un model mai subtire. Un model de lux, va fi mai greu, datorita materialelor mai grele si mai pretioase din care este realizat.
Acestea sunt mai eficiente si pentru buget, pe termen lung. Intr-adevar, acesta este mai scump decat un pix, mai ales daca puneti accent pe raportul calitate-pret.

Numeroasele optiuni disponibile evidentiaza diversitatea caracteristica acestui instrument de scris, dar si atentia si creativitatea investite in crearea stilourilor.

Iti punem la dispozitie o gama variata de modele, de la producatori renumiti cum sunt BIC, Faber-Castell, Herlitz, Parker si nu numai!

Alege un model din gama variata disponibila pe platforma DPAP, in diverse modele si culori, si nu uita ca scrisul de mana te salveaza in multe situatii.

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de Zile.

 

Citeste articolele despre Whiteboard pe blogul DPAP - 9 to 6

https://www.dpap.ro/blog/stilou-versus-pix/

stilou